VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 184
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 360
  • Кърджали
Кулагин е в Събуди се

# 3 361
E, започва все пак интервюто с Кулагин по Нова.

# 3 362
Кулагин в момента е в Събуди се по нова тв!

# 3 363
Пускайте НОВА.
Кулагин дават.

# 3 364
Кульо в нова....

# 3 365
От интервюто:
Скрит текст:
Жени Калканджиева се възмути, че може да си правила секс в ефир. Нарече те "глупава" и те обвини, че уронваш престижа на моделите. Как ще се защитиш?

Съжалявам, че тя продължава да напада "Ивет фешън". Аз съм много доволна от агенцията и се гордея, че съм нейно лице. Знам защо го прави. Аз работя 10 години там и продължавам да работя, защото съм професионалист. Аз живея достатъчно дълго в България, за да знам, че не съм аз, която уронва престижа на моделите, а е тя. Ако човек следи нейната агенция в медиите, кой уронва престижа на моделите става ясно. Така, тя да го казва, е смешно, просто абсурдно.
Става дума за старите слухове, че манекенките на Калканджиева се отдават "под наем"?
А, впрочем тя защо е дебела - да не е бременна?

# 3 366
От интервюто:
Скрит текст:
Жени Калканджиева се възмути, че може да си правила секс в ефир. Нарече те "глупава" и те обвини, че уронваш престижа на моделите. Как ще се защитиш?

Съжалявам, че тя продължава да напада "Ивет фешън". Аз съм много доволна от агенцията и се гордея, че съм нейно лице. Знам защо го прави. Аз работя 10 години там и продължавам да работя, защото съм професионалист. Аз живея достатъчно дълго в България, за да знам, че не съм аз, която уронва престижа на моделите, а е тя. Ако човек следи нейната агенция в медиите, кой уронва престижа на моделите става ясно. Така, тя да го казва, е смешно, просто абсурдно.
Става дума за старите слухове, че манекенките на Калканджиева се отдават "под наем"?
А, впрочем тя защо е дебела - да не е бременна?
Калканджиева е дебела от ядене и пиене.

# 3 367
Добре де, добре, пуснах Нова, направо ме стреснахте! Сега ще трябва да ям Фафли с лебец, че да се успокоя. И да потърся някоя Библия, че да ви простя, защото сутрин преди кафето съм особено "мила и добра".

# 3 368
Тази водеща на Събуди се е изключително злобна - гледала съм я и трудно я издържам... Мислех, че са я сменили... Някой ден може и тя да влезе в реалити и тогава ще гледаме сеир.

# 3 369
И мен ме дразни водещата...тенденциозно й е държанието.
Кульо добре се аргументира. Харесва ми. И спокойно говори..бравос.

# 3 370
Добро утро и от мен  Simple Smile

И мен ме дразни водещата...тенденциозно й е държанието.
Кульо добре се аргументира. Харесва ми. И спокойно говори..бравос.

Той винаги говори спокойно. Водещата, обаче е на живо и да внимава, да не я захапе и нея в ефир, за да се чуди после под кой стол да се крие

# 3 371

След като се подготвих за участие по гореописания начин,тръгвам да ме няма.

С молба,някоя Богоугодна душица да ми изповяда в два реда интервюто на Кулагина. Господ да ва поживи! Hug

# 3 372
А, спокойно беше интервюто. К. каза, че се чувства като супер звезда, което е неприятно, защото навсякъде го разпознават и му отнемат спокойствието. Тя го попита дали е бил подготвен преди да влезе в Къщата, той каза, че не (за което му вярвам - много от клюките и аз съм ги чувала, без да съм се интересувала точно от тези хора). Тя го попита дали го е било страх в някой момент, той каза, че не, но е бил стресиран. Каза, че никога не е симпатизирал на Ричард, но няма нищо против него; че Розмари го е търсила само, за да му чете морал. Накрая прочете няколко коментара на зрители, които са му харесали.

# 3 373
  • София
Най-пиперливото, което Кулагин каза този път бе, че Папи и Наско не са напускали къщата нито веднъж, защото нямат ангажименти и участия, което говори за техния професионален успех според него. Водещата се опита да го прекъсне, казвайки, че всеки си имал своите успехи, но той продължи с това, че когато Лора напуснала къщата веднъж за цялото това време (сега вече два пъти), било за детски рожден ден. Trollface
Не искаше да каже, че вотът за неговото изгонване е бил нагласен или уговорен, защото е в прекрасни отношения с продуцентите (което според мен означава, че си е взел хонорара), но го нарече "замръзнал" (вота), тъй като много хора са му изпратили screenshots от Facebook, как тяхното гласуване не било зачетено. Може би е видял screenshot с фалшивите профили, но не искаше да споменава.
Прочете и две мнения за себе си от фенове, което ми се стори малко излишно. Bowtie

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 12:56 от La Vikinga

# 3 374
А, да бе - вярно. Много похвали продуцентите Wink  Обаче не съм сигурна дали не е в грешка за Константин - спомням си, че някой в темата написа, че ходил да го гледа на площада??

Общи условия

Активация на акаунт