VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 359
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 435
Според мен е фейк това за уволнението. Няма лоша реклама.

Как така да няма лоша реклама?! WOW. Аз лично не бих стъпил във фитнес, в който треньор е Вафличката. Видя се, че и за е*ане не става, така че и хомосексуалистите няма да ходят там заради него... Коя жена, пък, ще му плаща за да я тренира, след като се видя отношението му към жените? И цял час да го слушат колко бил известен и са го давали по тивито, че и седмица са отделили само за него...

# 3 436
Според мен е фейк това за уволнението. Няма лоша реклама.
Мм..не съм съгласна.
Никоя жена не би му се доверила, а и мъж де. Вчера при мисията с кученцата чухте ли какво му каза едната дама - не мога да цитирам точно, но нещо от типа на Внимавай с кученцето, то не е жена. И на него му стана тъпо и каза - Вижте я колко е забавна 😏 Въобще Ричи го очакват черни дни, но за добро или за зло всяко чудо е за три дни.
На мен ми е любопитно просто това чучало как се навря в шоуто. Все пак каквото и да си говорим има някаква цедка и ми е чудно кой го е бутнал, въобще откъде го изкопаха.
Мистър София е толкова посредствен и смешен конкурс, някакви анаболни леприкони дефилират по менте боксерки и мръсни чорапи във фоайето на хотел.😒

# 3 437
Мисля, че са очаквали от Нора скандал с Кулагин и да спи с Ричи. Но я изкараха преди този резил. Той пренасочи стратегията към Рози. Която сглупи да му се върже.

# 3 438
Ричард се гордее, че е тренирал една от най-известните и най-най българки за него - Николета, това е достатъчно, за да си създадем някакво мнение за него.

# 3 439
Ричард се гордее, че е тренирал една от най-известните и най-най българки за него - Николета, това е достатъчно, за да си създадем някакво мнение за него.

Той твърди, че е тренирал най-красивите жени в България, едни от които Маги Желязкова и Норчиту. Grinning

# 3 440
Особено първата е еталон за красота, простете сарказма ми.

# 3 441
Петко да го направи фитнес инструктор на танцьорките от заведението му- оня ще  попадне в Рая.
Божка сигурно отдавна е профукала хонорара от Мастър- а- едно жилище и толкоз.

# 3 442
Божка сигурно отдавна е профукала хонорара от Мастър- а- едно жилище и толкоз.

Те са 100 бона, и като спрат процентите за печалба... И като почерпи родата, попътува малко... 100 бона звучат много, но като ти паднат от небето на куп... Се харчат бързо.

# 3 443
  • Испания
Вие пък какво броите парите на хората? Божка спечели МШ и, естествено, ще харчи парите си както намери за добре.

# 3 444
  • Sofia
Ами пуснах "великото и дългоочаквано" интервю и още на първите минути, чувайки от Кулагин, че Ванко едно е еталон за мъж и мъжко поведение, го спрях.
За мен Кулагин започна ударно играта си и я завърши като всички останали (победен). Единствената, която успя да запази достойно поведение сама срещу глутница е Миглена Ангелова и вероятно ще си остане така. 
Леко съм изненада от всеобщата любов, на която се радва в темата.

Имайки база за сравнение, намирам този сезон за един от най-скучните и посредствени, без да деля сезоните на Биг, Вип и Фемили. Друга подобна трагедия бе Ол Старс с Десислава, Минчев и Ваня Джаферович.

Точно това направих спрях да гледам когато говореше за  Ванко 1, нямам думи!!!

# 3 445
  • Испания
Big Brother Bulgaria

🔥В понеделник във VIP Brother от 20:00 по NOVA ще видиш👇🏼:

💥Номинираните влизат в жестока битка за оцеляване..

😂Лични изпитания вадят скрити таланти, но..

😈с талантите ще видим и скрити демони!

# 3 446
Като почнете да се правите ... каква е разликата между Петко и Ванко? Една единствена - единия е бил в панделата, другия не - и двамата са един дол дренки, сводници и отрепки.

Човека обяснява, с кого се е разбирал в къщата и какво впечатление му е направил, не му е правил морален профил, сводник ли е, сериен убиец ли е.

# 3 447
Малее, какво е станало с Мира и Константин? Дано да хвана тези моменти...Много държа да изпусна телефонните разговори, така че ще видим дали ще ми се получи...

# 3 448
  • София
Точно пък Миглена Ангелова подкрепяше Кулагин и има защо.
Тя и ден днешен си е зад него.

# 3 449
Това, че го подкрепя, не значи че той е точно като нея или безгрешен. Но в това издание на брадъра той беше най интересен участник

Общи условия

Активация на акаунт