VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 332
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 420
Споменал е Ванко 1, защото е единственият, който не го обиди и не участваше в шегичките. Ако беше останал по-дълго, мнението му щеше да е различно) К. и за Азис каза, че бил най-големият бг певец, ама ако знае как го коментираха с Алекс, надали щеше да го каже.

# 3 421
Аз чакам да пуснат вафлите с образа на Ричко.Joy
Горкия, няма блок....

# 3 422
ДОКАЗАНИЯТ сводник и изнасилвач, бил еталон за поведение и мъжество 😀
Браво Кулагин, ей това е дума на място и човек с чест...
Иначе сега в чужбина за неопределен период от време, както се и очакваше 😎

# 3 423
  • Испания
Чакаха да го видят "в телевизора", за да разберат колко струва /ако изобщо е вярна новината/!

Тъкмо ще има време да се отдаде на медиите.

Следващата - Добрева.

# 3 424
Ей това си е жив позор от всякъде.
 hahaha

За мен Кулагин е моралния победител на тазгодишното недоразумение ВБ, направи шоу, каквато е целта на формата и излезе с усмивка.

# 3 425
Хайде сега и Мира...

# 3 426
Дано да е вярно за увволнението на Ричко.
Макар че се чудя по кой член от Кодекса на труда може да е това уволнение.
Доволна. Най- после нещо да произлезе от тази "слава". И си го заслужава момчето. Напълно.
Кулагин ще си го спестя.

И покрай цялата история се питам имат ли тези фитнес инструктори някаква тапия. Щом предлага липовон в инстаграма си , значи трябва и нещо да е завършил- я медицина , я фармация, нали Joy
Чудно ми е как учи хората на диетично хранене , добавки , вдигане на мускулна маса с този речников запас.

# 3 427

Очаквам Ричи да заведе едно дело срещу бг-мамма и смайли. Той обяви, че имало цяла седмица посветена на него по тивито, пък тук, нито бг-мамма смениха белият екран с негови снимки, нито смайли сложи неговата снимка по кльощаво дупе за фонова снимка... Ще има дела, усещам аз.

# 3 428
  • Испания

Очаквам Ричи да заведе едно дело срещу бг-мамма и смайли. Той обяви, че имало цяла седмица посветена на него по тивито, пък тук, нито бг-мамма смениха белият екран с негови снимки, нито смайли сложи неговата снимка по кльощаво дупе за фонова снимка... Ще има дела, усещам аз.

Посипвам си главата с пепел и отЮвам в ъгъла да сЪ срамувам и да ръфам Фафли.

# 3 429
На бас, че Петко ще намери нова работа на Ричи? Wink

# 3 430
Тоя тъпчо може наистина да пусне линия вафли, сигурна съм че тийновете ще ги купуват. Ако има и диетична вафла "супер жалка", ще построи блок (в Мадан може би Laughing).

# 3 431
На бас, че Петко ще намери нова работа на Ричи? Wink

Надали. Много е нисък за работа в нощен бар*. Освен да го пуснат да събира салфетките под масите?! Grinning

* Щом Петко е към 172, а тоя е по-нисък от Петко... Танцьорките са по-високи от него, без токчета.
Може да прави някое драг шоу. Grinning

# 3 432
  • густо майна Филибето
Според мен е фейк това за уволнението. Няма лоша реклама.

# 3 433
Петко и на Божка сигурно ще намери нова работа, може и ресторант да вземе на рента.

# 3 434
Тя няма ли си едни 100 000лв, плюс хонорар от ВБ - може и сама да си наеме ресторант.. Ако не излиза от кухнята, хората няма да се страхуват и ще го посещават.

Общи условия

Активация на акаунт