VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 196
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 405
Калугин си е Калугин - в къщата или извън разлика няма. Набрал е инерция и дърдори едни и същи глупости до прималяване. За едно обаче не излъга - че не смее да излезе сред хора. Обзалагам се, че не е защото го боготворят, а защото го подиграват. Това обаче разбира се не призна - държи се като звезда. Само се чудя дали го прави за да дразни или наистина на осъзнава, че не е звезда, а посмешище. Май по-скоро е първото - заклет дразнител до дупка. Не понасям Ричи ама Калугин го бие отвсякъде по наглост и неадекватност. Отврат. Да да да ти Кульо

Обзалагам се, че му е през ... четката, за толкова оригинални и остроумни мнения, щом сме тръгнали да се обзалагаме ...

# 3 406
Оставете плъховете, нали сте чували за Станфордският затворнически експеримент? Само че тук Биги е този, който насочва групата, кои ще са лидерите и кои неудачниците в нея. После всички гледаме сеир.

# 3 407
Калугин си е Калугин - в къщата или извън разлика няма. Набрал е инерция и дърдори едни и същи глупости до прималяване. За едно обаче не излъга - че не смее да излезе сред хора. Обзалагам се, че не е защото го боготворят, а защото го подиграват. Това обаче разбира се не призна - държи се като звезда. Само се чудя дали го прави за да дразни или наистина на осъзнава, че не е звезда, а посмешище. Май по-скоро е първото - заклет дразнител до дупка. Не понасям Ричи ама Калугин го бие отвсякъде по наглост и неадекватност. Отврат. Да да да ти Кульо
Точно той не е посмешището на сезона. Няколко други се борят за титлата - на едно от челните места в момента е Лора Караджова, която успя да раздвижи с изявата си заспалата Фб страница на предаването.

# 3 408
Обзалагам се, че му е през ... четката, за толкова оригинални и остроумни мнения, щом сме тръгнали да се обзалагаме ...

Да не става дума за Микеланджело? Впрочем каква звезда е Кулагин? Гримьор. Те бояджия нарекоха Иван Милев, а този все едно е художник.

# 3 409
Ти какви звезди искаш? Такива има...такива са вкарали.

Вечер е, мръква веч...Костова дали е хапнала, приТснявам се...да не си легне гладна Thinking
Шъ звънна...ни моа са възпра...Joy

# 3 410
Изтървах ви......
Абсурд да смогна да изчета всичко, пълна мъгла ми е какво се е случило, ще се информирам от постовете ви.

# 3 411
Ох, това с живата връзка ми е страшно безинтересно - подставени лица ще се обясняват в любов на "звездите"... Пак ще превключвам непрекъснато, за да не би случайно да има интересни моменти и да ги изтърва...
Одеве гледах клипа за това каква е идеалната жена за Константин - трябвало да е страшно амбициозна и най-добрата в това, което прави...Преди няколко дена четох интервю на гаджето на Петя Дикова, в което той казва абсолютно същите неща. Младите български поети да не се правят по калъп?..

# 3 412
Стефко й е изпекъл филийки Joy

# 3 413

Паля мотора и отивам до Нови Ханч

Еййй...преварил ли ме е Червенобузко...тц..тц...

# 3 414
Ами пуснах "великото и дългоочаквано" интервю и още на първите минути, чувайки от Кулагин, че Ванко едно е еталон за мъж и мъжко поведение, го спрях.
За мен Кулагин започна ударно играта си и я завърши като всички останали (победен). Единствената, която успя да запази достойно поведение сама срещу глутница е Миглена Ангелова и вероятно ще си остане така. 
Леко съм изненада от всеобщата любов, на която се радва в темата.

Имайки база за сравнение, намирам този сезон за един от най-скучните и посредствени, без да деля сезоните на Биг, Вип и Фемили. Друга подобна трагедия бе Ол Старс с Десислава, Минчев и Ваня Джаферович.

# 3 415
Това с Ванко 1 и мен ме смути леко...

# 3 416
Няма и да го гледам аз.
Тете, качи се на мотора, но и същите гащетки да туриш, да си в тон, филиите са за Ваничка, тури и една бухта за мекицата, че рева много онзи ден, да се ухили малко.

# 3 417
Тръгнах вече. На Мекичи - вързах картата си за ГТ с едно сезалче, ще му кажа че щит му нося...ще  се ухили кат зелка Joy

# 3 418
JoyJoyJoy
Добре си го замислила, бий по-слабото му място.Joy

# 3 419

Общи условия

Активация на акаунт