VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 448
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Испания
Какво ли се е случило в живота на Албена, че да предприеме това?
Наистина в такъв случаи може и да бъде интересно да я гледаме.

Пак е закъсняла. Първото нещо, което ѝ се е случило, е да я роди тази майка.

Смятам, че човек не може да има нито една основателна причина да си смени религията.

# 3 481
  • София
Това са извращения.
Нищо не може да ме накара да си сменя религията.
Не, че съм някаква примерна христянка, ама това ми е дала моята майка.
Исус и толкова.Друг няма.

# 3 482
Тя може би, защото християнството е миролюбива религия, за разлика от исляма.
Ще ми е интересно Албена да им чете Корана . На Библиията се наслушахме , особено на вариациите над постулатите и.

# 3 483
Аз също никога за нищо не бих си сменила религията. А и смятам, че християнството е една от най- смирените религии и като хора сме едни от най- добрите, сравнение с другите... особено пък с такава религия, с която мозъците са им промити.

# 3 484
Най ми е кеф сега като излезне Мира Добрева. Така ще падне от Високото където сама се е сложила, че ще я боли и задника.
Ваня Костова няма да гради тепърва кариера, но Мира има още години напред.
Кой ще вземе това нещо на работа ми е чудно. Като журналист Simple Smile))))
Иначе работа бол.
Помните ли Гала колко се излага в ББ, тогава същото мислехме за нея, пък тя не само се задържа, ами и Галкин уреди.
Ако вярно са уволнили Ричко, егати жалкарите. Ми изчакайте го да излезе, тогава го махайте.

# 3 485
Joy Ричи нали и без това блок иска да строи.
Фитнеса е несериозно занимание за такъв проекто- милионер като него. Той се цели към по- мащабни неща. Joy

# 3 486
  • София
Направо си намразих собственото име покрай Гала.
Галинке, какви са ти адашките Simple Smile
Сега сериозно. Не помня Гала да се е изложила. Тя много се пазеше, да не стане за резил.

# 3 487
Гала я помня като глямо мрънкало... За Венета викаха, че повече няма да види ефир, ама не й повлия кофти представянето й...

# 3 488
Аз сезона с участието на Гала съм го пропуснала. Тази година имах време да гледам ББ, то пък улучих най- слабия и скучен сезон. Сега ще видя и All stars, дано той е с интересени хора.

# 3 489
  • Испания
Зависи кой какъв гръб има и кой му е "спонсор".

# 3 490
Направо си намразих собственото име покрай Гала.
Галинке, какви са ти адашките Simple Smile
Сега сериозно. Не помня Гала да се е изложила. Тя много се пазеше, да не стане за резил.

Тя Гала и да е искала, нямаше как да се изложи. Нали беше в сезона с Азис, Катето Евро и онази, жената на Здравко... Софка и тя май беше там...

# 3 491
Бъркаш Гала и Венета. Гала беше с Део, Тоца, сестри Бакалови, Емил Кошлуков, една от либийските сестри, Софи и Дачо, малък Тошко, Пенчева и пипи..

# 3 492
Бъркаш Гала и Венета. Гала беше с Део, Тоца, сестри Бакалови, Емил Кошлуков, една от либийските сестри, Софи и Дачо, малък Тошко, Пенчева и пипи..

Е, то покрай малък Тошко, никой не може да се изложи...

Скрит текст:
Мерси за инфото, въобще не помня кой-къде...

# 3 493
Гала излизаше всеки ден да си води предаването,след това спеше. Все едно я нямаше в къщата, а и май не се застоя много.

# 3 494
Каквито и цитати да извадят някои хора, сезона е на Кулагин Точка.
За Ванко1. Ами нормално е да има симпатии към човека,който единствено се чувстваше неудобно, когато другите се бяха заформили на калъп и съскаха дружно с/у Кулагин. Ванкоту единствен, макар и под сурдинка се почувства тъпо на нелепиците спрямо Кулагин.
Лично аз, не ме интересува какъв е бил човек,преди да го срещна,особено ако ще трябва да преживявам с него два месеца в една къща. Важно ще ми е как ще се държи с мен вътре. Еталон за мъж-пресили се Кулагин,но е било моментно,така мисля.
Участието ме зове,чао котарачета!
Дописвам,дописвам..
Това,за дипломатичната откровеност си е така,но аз и преди писах,че ще му трябва време още, за да го осъзнае Кулагин и приложи. Нека още малко го очука живота. Но каквато и откровеност да е,по-добре да я има,отколкото не.

Общи условия

Активация на акаунт