Обсъждане на имотни обяви-6

• 43 044
  • 814
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
https://www.olx.bg/ad/tristaen-lyulin-10-CID368-ID7vsk9.html?fbc … yTHhfI#b84520fc73,
разглеждам доста обяви в люлин, и тази цена малко ме шашна. Такива пари се искат за разпадащи се панелки - необзаведени и непипани. Къде е уловката? /ако има такава на пръв поглед/

# 526
Че и на първия етаж.

# 527
Е, колко да искат? Все пак е в Люлин, че и на 1-ви етаж. За мен няма уловка.

# 528
Към 1000 може спокойно да искат. Може да са на зор или да искат бърза продажба

# 529
Уловката е първи етаж в Люлин. Не бих си го причинила.

# 530
Как 1000€ за това, Румка? Нито е сега ремонтирано, нито е тухла, а е панелка, което стеснява и крага на купувачи с кредит, заради по-голямото самоучастие. В Люлин не знам да се избиват да купуват.

# 531
Ами свиквайте на такива цени, пазарът не е еластичен до безкрай, ще се успокояват цените, Люлин, първи етаж, панел, не твърде скорошен ремонт и поизхабено.

Сега аз пък да добавя нещо - https://ues.bg/bg/offers/9098-dragalevci-fenomenalna-nova-kashta-za-prodadzba
Къщата е в строеж на не съвсем хубаво място в Драгалевци, съседните къщи са непретенциозни и е доста шумно. Само аз ли виждам цената като единственото феноменално нещо в обявата?

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 12:36 от milittana

# 532
Това не ви ли се струва със съмнително ниска цена за този район? https://www.olx.bg/ad/2staen-v-yavorov-CID368-ID7DuCx.html

Моето съмнение е, че квадратурата не е такава (65 кв.м.), предвид наблъсканата малка спалня и изнесената кухня. Или пък, че не е точно в "Яворов". Пише, че има 2 спални, а такава не виждам. Според вас, какви други "подводни камъни" би могло да има?

# 533
Едностаен с две спални. Наистина интересно описание.

# 534
Гарсонка с кухня  7-8 кв.м., направена на двустаен. Аз лично в Яворов не съм виждала гарсониери. Може да е някой преграден тристаен,  от който продават една част. Ако е на булевард също е доста гадно (Цариградско, Еминеску). Цената е много ниска за нещо читаво в Яворов.

# 535
Гарсонка с кухня  7-8 кв.м., направена на двустаен. Аз лично в Яворов не съм виждала гарсониери. Може да е някой преграден тристаен,  от който продават една част. Ако е на булевард също е доста гадно (Цариградско, Еминеску). Цената е много ниска за нещо читаво в Яворов.

Да, и на мен ми е такова усещането Sad

# 536
Това е около 40 кв. В Яворов не са ли топлофицирани? Пише, че е на електричество. Тази потребителка е в олх от октомври 2018 и  има няколко, все обявени в Яворов и все на ниски цени. За мен най-вероятно не са в Яворов, ако изобщо са реални обявите.
Обадете се и питайте.

# 537
А какъв е смисълът от "дефектен" имот в Яворов? Не е ли по-добре нещо просторно и нормално в Надежда например, или в който и да е друг "непрестижен" квартал?

# 538
Оф, Моралке, това най-вероятно не е в Яворов, ако изобщо са реални обявите. Нямаш си идея какви фалшификати циркулират из порталите.
Има хора си имат причини - близо до родители или близо до друг имот, или пък някакъв сантимент към квартала. Остави хората да си търсят, каквото им е на сърце.

П.С. Абе ти накрая ще се наречеш като Пипи - със сто имена Simple Smile  Да не си пруска аристократка? Simple Smile Всъщност ми харесват имената ти, ама много дългииии

# 539
Хората това имат, това продават. Не всеки търси тристаен апартамент, някои хора предпочитат да инвестират в малки. По-добре малък в Яворов, отколкото такъв в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт