Обсъждане на имотни обяви-6

• 43 023
  • 814
  •   1
Отговори
# 585
Кърпите във формата на лебеди са абсурдно нелепи и смешни.

# 586
Да ме прощават за невежеството, свободно стоящата тоалетна сигурно е безбожно скъпа, но поразително прилича на химическа😂

# 587
Гледката от джакузито е мега яката Wink

# 588
Основното е, височината и размера на помещенията... че било и на 3 етажа. Иначе при изцяло запълване, цената е като на хотел, да вземем да идем Grinning

# 589
# 590
Този беше обявен първоначално на 130 000 евро преди около 2 месеца.  Мястото и сградата са много добри. Холът обаче е около 14-15 кв.м. Ако беше 22-24 кв.м., бих го купила на тази цена.

# 591
В Докторски винаги са били въодушевени с цените, не е от сега  Simple Smile Иначе апартаменът не е лош, но си иска ремонт, особено в кухнята.
TafTaf, наистина не изглежда никак лош, но е малко квадрати като цяло и явно са "изядени" от хола. Поне са обявили реалната квадратура. Помисли дали да не направиш компромис с това, все пак, ти си знаеш, де, но много е трудно на хубавите места.

Ето един подобен в Иван Вазов, който при това изобщо не е 73 кв, както пише в обявата. И обявата е реална:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15430798316047 … k=48zink&f1=1

# 592
В Докторски винаги са били въодушевени с цените, не е от сега  Simple Smile Иначе апартаменът не е лош, но си иска ремонт, особено в кухнята.

Да, но това не е Докторски паметник, а е на пресечката на ул. Русалка и ул. Васил Друмев.
Попадала съм на 2 обяви в този блок и всички бяха на много интересни цени.

# 593
Скрит текст:
Да, но това не е Докторски паметник, а е на пресечката на ул. Русалка и ул. Васил Друмев.
Попадала съм на 2 обяви в този блок и всички бяха на много интересни цени.
Да, права си - сега загледах, че всъщност е след Евлоги Георгиев. Мястото никак не е лошо, но наистина не е Докторски.

# 594
Poppea, ремонт не ме плаши, но квадратурата ми е основен критерий, затова и търся СС. Иначе, ако ме устройваше подобна квадратура, щях да купя един на Артекс от 2007 г.  с паркомясто, с асансьор, по-добро разпределение, перфектно изложение и среден етаж.

# 595
TafTaf, разбирам, имаш си критерий, с който не можеш да направиш компромис. Мисля си, че би трябвало да излезе нещо в рамките на 1 година търсене. 

# 596
Относно коментираната обява за двустаен - вече ви писах, че един разкъртен апартамент ва Изток /е, вярно че 70 кв./ се продаде за 125 000 за две седмици.

# 597
Аз имам много специфични критерии, не бързам и районът, в който търся, е много малък. Освен това, излизат повече тристайни от двустайни. Още в самото начало изпуснах един много добър, но тогава ми изглеждаше много скъп и все пак си имаше и някои недостатъци. Вторият, който харесах, имаше доста оплетена история на собствеността и реших да не рискувам. Той, освен това, беше с доста компромиси. В раойна предлагането е много ограничено, има месеци, в които буквално нищо ново не излиза. Но, тъй като имам достатъчен бюджет и време, търся за дългосрочно ползване  от семейството, не искам да правя големи компромиси.

# 598
Относно коментираната обява за двустаен - вече ви писах, че един разкъртен апартамент ва Изток /е, вярно че 70 кв./ се продаде за 125 000 за две седмици.
То ако този на Васил Друмев беше 70 реални кв при същите останали параметри, TafTaf нямаше да се чуди и щеше да го е взела вече Simple Smile
Между другото, ти сигурна ли си, че онзи в Изток наистина е бил 70 кв? Защото този в Иван Вазов, който постнах, съм 100 % сигурна, че не е, познавам блока и имам приятели там. 63 кв е, не е 73 кв - стая, хол и кухня. Изцяло за ремонт, за 120 К евро

# 599
Този от последния линк ми харесва, само това, че няма асансьор, ми е минус.

Общи условия

Активация на акаунт