Обсъждане на имотни обяви-6

• 43 026
  • 814
  •   1
Отговори
# 570
Минавам да ви увеселя с един клониран апартамент - хем е в Студентски до НСА, на 4-ти етаж, хем е в Гео Милев до Скай сити, на 7-ми. И двете обяви са "РЕАЛНИ" - да не си помислите нещо! Smile
https://www.imot.bg/2c154333828478269
https://www.imot.bg/2c154333828331530

Снимките са били еднакви ли? Явно са ги подменили...
Еднакви бяха да, хахахаха. Явно агенция Лъки има представител в този форум.

# 571
Какво мислите за тази обява? Нещо ми е съмнителна - три спални на 78 кв.м., а и сякаш не е живяно в апартамента. А може би спалните са две, а едната е преходна?

# 572
Най-вероятно е ремонтиран с цел продажба. Може да се съберат тези помещения при квадратура 78 кв.м. Ние имаме на почти 72 кв.м. две спални - 10 кв чисто, 13 кв.м. чисто, баня 3,5 кв.м. чисто, кухненски бокс 8 кв.м. чисто, хол с трапезна маса 18 кв.м. чисто, балкон - 5 кв.м. чисто. Останалото са коридори и зидовете.

Едната спалня е преходна със сигурност от кухньо-хола. Единственото, което бих променила е да махна дивана и да си сложа там маса, а диванът да го направя разтегателен например и в тази отделена стая. Двете спални да са ми самостоятелни. Би ми липсвала втора баня и тоалетна. Не виждам и балкон.

# 573
На мен лично ми е странно три спални + балкон на такава квадратура. По-скоро едното ще е далеч от "спалня", гледали сме такива, в т.ч. едната "спалня" нямаше прозорец Grinning

# 574
Напълно е възможно на 78 кв СС (тоест, реални) да има холокухня и три спални . Старото разпределение е било хол около 20 кв (ъглов с 2 прозореца, сега е холокухня, в него е боксът под  прозореца), кухня около 10 кв (сега малката спалня без мебелите), преходна спалня от хола около 12 кв и отделна спалня около 14 кв. Банята е една и е заедно с тоалетна. И Г образен коридор. Балкон няма. Но обявата не е истинска, според мен, тази агенция е в черния ми списък, когато търсихме, една истинска оферта нямаха. На някого ако му се занимава, може да се обади.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:02 от Анонимен

# 575
Не ми се занимава, просто обявата ми направи впечатление като прекалено апетитна хапка, макар че цената на кв.м. е безумна, поне за мен. Благодаря за инфото, че агенцията не става.

# 576
Не мога да коментирам дали обявата е истинска или фалшива, но къде видяхте 3 спални в обявата!? Пише си, че има 2 спални.

# 577
Написано е подвеждащо. След като изброяваш нещо се предполага, че е редно да се сумират нещата, а не да се припокриват:

”хол с кухненски бокс и балкон, преход към спалня, две самостоятелни спални, баня и тоалетна.”

Редно е да се уточни, че едната е преходна.

# 578
Не мога да коментирам дали обявата е истинска или фалшива, но къде видяхте 3 спални в обявата!? Пише си, че има 2 спални.
Първо се вижда на снимките и второ е описано в текста - една преходна от хола и две самостоятелни. Преходната (снимка 8 и 9, спалня със синьо шалте) и едната самостоятелна (снимка 7, спалня с бяло на ромбове шалте) са с мебели вътре, а третата (втора самостоятелна - снимка 3) е напълно празна, има само пердета.
Три спални са, съвсем добре е описано - две самостоятелни и една преходна.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 22:10 от Анонимен

# 579
Едната спалня е бившата кухня. Стандартен неособено голям стар тристаен с преходен хол със спалня общо около 30 кв.м.,отделна неголяма спалня и кухня. Възможно е да са 78 кв.м.

# 580
Едната спалня е бившата кухня. Стандартен неособено голям стар тристаен с преходен хол със спалня общо около 30 кв.м.,отделна неголяма спалня и кухня. Възможно е да са 78 кв.м.
Точно, TafTaf, и аз назад написах същото - кухнята е преместена в хола и е станала трета спалня, а двете оригинални са си останали - една преходна от хола и една отделна. Съвсем нормален тристаен СС с преходна спалня, 78 кв.

# 581
Просто вече така сме свикнали с измислените квадратури,че автоматично смятаме обявената квадратура с 10-20% по-малко, за да получим реалната Grinning

# 582
  • София
На мен лично ми е странно три спални + балкон на такава квадратура. По-скоро едното ще е далеч от "спалня", гледали сме такива, в т.ч. едната "спалня" нямаше прозорец Grinning

Имах апарт. с това разположение под Японския хотел. Беше с 2 балкона - на хола и кухнята, баня и тоалетна отделно, малка ниша като килерче - всичко на 76кв.м. След продажбата новия собственик го ремонтира по подобен начин.
За агенцията - не знам дали е читава, но разпределение и квадратура са реални.

# 583
# 584
Не се бях загледала в снимките.Ясно.
Апартаментът от букинга е майко мила 😲Гледка -трепач! Дизайнер за убиване!

Общи условия

Активация на акаунт