Обсъждане на имотни обяви-6

• 42 976
  • 814
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,
Някой знае ли кой е строителя на тази сграда:
https://m.imot.bg/details/1b153970023029535

# 706
Не знам кой е строителят, но проектът е калпав. Интересно онзи "бъбрек"  30-40 см на 75 см за какво ще ползва, като се положат мазилките и още по-тесен ще стане.
Не се виждат добре размерите, но 16.6 м2 дневна с кухненски бокс ми се вижда малко.
В момента отвсякъде ме заливат обяви за ново строителство и цените ми се струват понижени в сравнение с цените преди 2-3 месеца. Смятам, че 2019 г ще годината на купувача, ще има избор на жилища и цените ще се нормализират.

# 707
  • В планината / На морето
Здравейте,
Някой знае ли кой е строителя на тази сграда:
https://m.imot.bg/details/1b153970023029535
Крива стена ! Не може да се постави такава кухня , отзад ще има дупка , нито пък душ-кабината може , спалнята е тя ще е накриво относно тоалетката, на бъбрека може да се сложат вратички и да стане шкаф

# 708
Вярна е за кухнята, много е "куца", по мои сметки на стената на банята остават някъде около 1.20 м, мивка с плот и пералня отдолу, на кривата стена печка, а хладилник къде?
От бъбрека шкаф няма да стане - 30 см ширина и 70 дълбочина, в най-оптимистичния случай (май е по-малко - шкафът под телевизора е широк макс. 40 см, а бъбрекът е 12 см по-тесен и като сложим по 2-3 см мазилка, шпакловка, нищо не остава), какво ще съхраняваш  там, неудобен е.
И като цяло апартаментът е много тъмен, спалнята има 75 см широк прозорец и е на север.

# 709
Вярна е за кухнята, много е "куца", по мои сметки на стената на банята остават някъде около 1.20 м, мивка с плот и пералня отдолу, на кривата стена печка, а хладилник къде?
От бъбрека шкаф няма да стане - 30 см ширина и 70 дълбочина, в най-оптимистичния случай (май е по-малко - шкафът под телевизора е широк макс. 40 см, а бъбрекът е 12 см по-тесен и като сложим по 2-3 см мазилка, шпакловка, нищо не остава), какво ще съхраняваш  там, неудобен е.
И като цяло апартаментът е много тъмен, спалнята има 75 см широк прозорец и е на север.
Хората са казали за толкова пари, толкова. Все пак не забравяй, че става дума за двустаен апартамент, за само 49000 евро. Те панелките са доста по-скъпи. Отделно няма как прозорец и врата към балкон да са 75 см. Поне 1.50 е светлата част към балкона.

# 710
трябвало е да изкарат балкона до края на стената
Душ-кабина няма да може да се постави , може душ на стената, като едно време  и канал на пода. Може и зидана правоъгълна кабинка облечена с плочки и стъклена врата . Кухнята ще трябва по поръчка да я направят да се изреже плота и последния шкаф по кривата стена.То евтиното понякога по-скъпо излиза .
51 квадрата е истинската площ , пише я отдолу . Хич не е евтино за  този малък кривундел.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 18:04 от RichiRich

# 711
Прави се поръчка за душ кабина от този тип: https://baniastil.com/душ-кабини-по-поръчка/душ-кабина-аликанте-%2815%29-3711.html
Кухнята не е нужно да е по поръчка, може да се вземат по-плитки шкафове и само плотът да се реже трапецовидно.
Проблемът е как ще набуташ кухньохол на 16 квадрата по-скоро, трябва да се лишиш от диван или от маса за хранене със столове. Поне ще спестиш от телевизор, защото за такъв малък хол няма как да вземеш голям телевизор.
А в този апартамент има любимото ми - тераса на супер малка стая, така че двете врати да ти отнемат от мястото, така че да не можеш да ползваш стената пълноценно.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 18:16 от Анонимен

# 712
  • на земята
Здравейте,бихте ли споделили фирма,която строи добре за закупуване на жилище директно за територията на София.
Интересувам се по точно за местност Гърдова глава.
Много различни цени варират на квадрат.
Благодаря

# 713
Защо е нужно да се правят криви стени? Това и подарък да ми го дават,не го искам.

Лаленце, цените варират според качеството и местоположението предимно. Ето, този кривия апартамент е евтин.

# 714
  • на земята
Защо е нужно да се правят криви стени? Това и подарък да ми го дават,не го искам.

Лаленце, цените варират според качеството и местоположението предимно. Ето, този кривия апартамент е евтин.
Да ,да така е.

# 715
В тоя случай кривината май идва от калкан с друга сграда. Малката нишичка до терасата обаче е мистерия за мен. Може би е някакво криво скосяване?

# 716
Прави се поръчка за душ кабина от този тип: https://baniastil.com/душ-кабини-по-поръчка/душ-кабина-аликанте-%2815%29-3711.html
Кухнята не е нужно да е по поръчка, може да се вземат по-плитки шкафове и само плотът да се реже трапецовидно.
Проблемът е как ще набуташ кухньохол на 16 квадрата по-скоро, трябва да се лишиш от диван или от маса за хранене със столове. Поне ще спестиш от телевизор, защото за такъв малък хол няма как да вземеш голям телевизор.
А в този апартамент има любимото ми - тераса на супер малка стая, така че двете врати да ти отнемат от мястото, така че да не можеш да ползваш стената пълноценно.
само плота ако се изреже по стената ,между крайният шкаф на кривата стена и стената остава дупка, рък и не знам да има такива стандартни широки плотове
има ли ванички за кабинка с ъгъл по-малък от 90 градуса Simple Smile ? не знаех

# 717
Не е нужно да има ваничка под парвана - изгражда се праг от плочки или се купува готов праг.

# 718
Не е нужно нито праг, нито параван да има.

# 719
Не е нужно нито праг, нито параван да има.
Да на тая теснотия и кривотия - най-доброто и евтино решение

Общи условия

Активация на акаунт