Обсъждане на имотни обяви-6

• 42 966
  • 814
  •   1
Отговори
# 690
Даже и със собствени средства да е  пак не е изгодно според мен.

# 691
Аз това "Витоша" изобщо не го имам за квартал. Там и да ми подаряват не бих отишла, а бих продала на секундата подаръка и бих купила в нормален район. А да се загледаш в обява за апартамент с кофти площ в непостроен блок в тъп квартал е все едно да гониш на баба си хвърчилото.

# 692
Аз това "Витоша" изобщо не го имам за квартал. Там и да ми подаряват не бих отишла, а бих продала на секундата подаръка и бих купила в нормален район. А да се загледаш в обява за апартамент с кофти площ в непостроен блок в тъп квартал е все едно да гониш на баба си хвърчилото.
Хората са различни. На мен ако ми подарят апартамент след моста Чавдар на секундата бих продал, бих добавил пари и бих купил в южен район.

# 693
Хората са различни. На мен ако ми подарят апартамент след моста Чавдар на секундата бих продал, бих добавил пари и бих купил в южен район.

Всеки с вкуса си. Не е по темата, но ще спомена, че Хаджи Димитър например е 100 пъти по-уреден и удобен за живеене квартал от измислената "Витоша".

# 694
  • София
Витоша е доста зле уреден откъм транспорт и не е толкова атрактивен за отдаване под наем. Щом е за инвестиция по-добре се огледайте из Студентски град.

# 695

Всеки с вкуса си. Не е по темата, но ще спомена, че Хаджи Димитър например е 100 пъти по-уреден и удобен за живеене квартал от измислената "Витоша".
Може да е уреден и даже сега с метрото ще е само на 4 спирки от Витошка, но това не пречи да ми е противна тази част на София. Наоколо има цигани, панелките са грозни, самолетите прелитат ниско и въобще е ужас, а трябва да се има предвид, че Х. Димитър е направо цвете за мирисане спрямо кварталите след него.

# 696
Отворко, противна му била.....

# 697
да изместя малко фокуса от любимите квартали и да попитам какво мислите за тази обява:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15389983429242 … k=49jlgx&f1=2

Simple Smile

# 698
Гугъл мапс ми дава тази улица в кв. Христо Смирненски, не в Слатина. Поразгледах .....зависи къде точно ще е блока, но линията на влаковете е в близост, може да се чува. Иначе парк наблизо не видях, някакви неподдържани междублокови пространства.

# 699
да изместя малко фокуса от любимите квартали и да попитам какво мислите за тази обява:

Simple Smile
Последен етаж сигурно ще има скосявания, цената на квадрат е много добра, но пък за това общите части са около 20кв. Щеше да бъде добре ако на схемата бе написано  по колко квадрата са спалните и хола.

# 700
Мястото не е УАУ. Намират се срещу бензиностанцията Петрол:
https://www.google.com/maps/place/Unnamed+Road,+1574+g.k.+Hristo … 3758788,19z/data=!3m1!4b1!4m13!1m7!3m6!1s0x40aa8682cb317bf5:0x400a01269bf5e60!2sSofia!3b1!8m2!3d42.6977082!4d23.3218675!3m4!1s0x40aa85e59e0acf3f:0xf817d93fb3614614!8m2!3d42.6865916!4d23.376426

Точно преди входа към махалата... бе гадно място малко Simple Smile
Комплекса вече е построен и може да ходите на огледи.

# 701
  • София

Simple Smile
Това е новият комплекс Слатина Парк ( иначе адм адрес се води кв.Христо Смирненски, но всички го знаят като Слатина... инак Слатина е само общината ( Редута, Гео Милев, Хр.Смирненски)
Комплекса е добре направен, качествено, Юнивърсъл не са се изложили Grinning  ... "затворен комплекс" май ще бъде, минавала съм оттам, добре изгледжа всичко, но не знам подробности.. освен че вече имат Акт 16.... и че в единия блок няма още ток( ама това може да е клюка от фейсбука...  Grinning ). За мен не е лошо място, чак толкова лошо колкото изглежда Grinning   особено ако е затворен комплекс с охрана и т.н. Видимо и качеството е добро, цените са горе- долу.... , до преди няколко месеца се продаваха повече апартаменти там и на по - ниски цени, ама са останали няколко само с дертове ( скосени, или първи етажи, офиси)  и на - по висока цена, май , май , без да знам много детайли, ..... абе идете вижте , според мен…
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15137753050703 … k=49k2wa&f1=1
и това е там, но колко е реално незнам... т.е. дали е свободно и на тази цена Grinning

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 15:55 от Yangdze

# 702
Тия "затворени комплекси" насред панелките са много интересни.

# 703
Ще отида на оглед, това ясно Simple Smile
Интересуваше ме и дали някой има мнение за строителя, защото съм се нагледала на качествено ново строителство...съдейки по снимките апартамента не гледа към съседите от Христо Ботев и няма скосявания. Остава и светлата височина да не е 2.1м.
Благодаря за мненията Simple Smile

# 704
Моля споделете мнение след огледа за строителя.

Общи условия

Активация на акаунт