Обсъждане на имотни обяви-6

• 42 984
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
Абе само на мен ли ми направи впечатление текста на тази обява за течащия мезонет - ами той сякаш е правен с гугъл преводач от друг език на български. Едно правилно изречение няма, а брокерът се казва Луис Солано. Откога и чужденци станаха брокери на НИ в София?!

Испанци са, да, стана ми интересно и ги проверих в ТР.
Интересно. Освен другото, обявата не е актуализирана от 17 октомври, тоест от месец и половина.
Ето я сградата: https://www.google.com/maps/@42.6383212,23.3342319,3a,43.2y,70.45h,93.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1smWll24u9dOFjgvI9HEkmng!2e0!7i13312!8i6656

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 10:21 от Анонимен

# 676
  • София
Мястото не е лошо май... това е на спирката и мисля че Фантастико е до сградата..хем е леко навътре , не баш на Симеоновско...ама мухъла ще смъкне цената,
Отделно изложението е запад мисля, и това последни етажи, ще е ужасна жега горе. .... лятото Confused

# 677
Мястото не е лошо май... това е на спирката и мисля че Фантастико е до сградата..хем е леко навътре , не баш на Симеоновско...ама мухъла ще смъкне цената,
Отделно изложението е запад мисля, и това последни етажи, ще е ужасна жега горе. .... лятото Confused
Какво значи навътре, тя е цялата отворена към Симеоновско за шума и праха. Не познавам мястото в детайли, но за мен е далеч и шумно, и с ужасен трафик по Симеоновско. Отделно че самият имот е много компромисен. Пък на когото му харесва, да си го вземе Simple Smile .

# 678
Локацията е кошмарна, пък ако ще и метростанция да има отпред.

# 679
https://m.imot.bg/details/1b153772282262952
Някой да е попадал на тази обява? Мнения?

# 680
Стаите са прекалено малки и още не е започнат строежа. За малко повече пари бих взела панелна гарсониера в Младост.

# 681
Тънко е, става.

# 682
Пардон, а поне дупка има ли?

# 683
Пардон, а поне дупка има ли?
Утре ще питам
Не вярвам обаче

# 684
Стаите са прекалено малки и още не е започнат строежа. За малко повече пари бих взела панелна гарсониера в Младост.

Ти сериозно ли?

# 685
Не знам как сте готови да купувате имоти, които още не са построени. Аз не видя ли имота готов, не огледам ли стаите как изглеждат не мога да си представя да се навия на покупка.

# 686
А ти сериозно ли ще вземеш 10 квадрата спалня и 16 квадрата хол+кухня? При това сега, когато времето за на зелено поотмина? Северозапад? С неправилни форми на стаите?
Сега видях,че и спалнята е със скосявания и сградата е проектирана стъпаловидно, така че над апартамента да е тераса и ако не ти протече, поне ще ти държи студено.
“Невероятна” находка!

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 20:59 от Анонимен

# 687
А ти сериозно ли ще вземеш 10 квадрата спалня и 16 квадрата хол+кухня? При това сега, когато времето за на зелено поотмина? Северозапад? С неправилни форми на стаите?
Сега видях,че и спалнята е със скосявания и сградата е проектирана стъпаловидно, така че над апартамента да е тераса и ако не ти протече, поне ще ти държи студено.
“Невероятна” находка!

На кратко не
Затова си поръчам еднофамилна къща в Англия на строител
Апартамента в София е за инвестиция

# 688
Страхувам се, че няма да е много доходоносна тази инвестиция да ти кажа.

# 689
Освен ако е с кредит на ниски лихви с малки месечни вноски.

Общи условия

Активация на акаунт