Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 531
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
мамо меца, четох в Кърмаческия за твоите тревоги, надявам се да потръгнат нещата с наддаването на Вени и да се поуспокоиш PraynigИ дано устискате без добавка, разбира се ако това не й навреди.

# 226
  • София
Деичка, ама мнооого ми е кеф да гледам първата страничка на темата! Преди имахме разни щъркелета, сега бебета, ех, ех, ех! Гледам, гледам, пък като се загледам в моята картинка ще каже човек, че е по-различна обаче много ми харесва  Mr. Green Браво слънче! Всички много ни радваш с тези хубави теми, които ни правиш!

# 227
Честит втори месец на Янчето и Ема.
Симона заспа навън и я прибрах, че вече е страшна жега и сега продължава да си спи в количката Laughing

Нуни, аз кърмя легнала само сутрин когато ужасно много ми се спи, но си спечелвам само 30-тина минути , защото Симона се събужда и започва да повръща (или обратното). Но ако Янчето няма такъв проблем, какво като не я уригнеш.

Данче, купих си помпичката на Танина. Ще изцедя още 100 мл. А шишенцата ще ги снимам , много са сладки Wink

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 13:03 от Cherepahova

# 228

За секса - е по тая тема няма да се включвам, не говоря и не пиша за неща, които са ми непознати  Mr. Green
Данче, то и аз за туй съм пас по тая тема Mr. Green

# 229
Ето ме и мене, аз пак по темата с обличането, та нашият апартамент не е от най-топлите, по-хладно е, вечер спиме на отворен прозорец, та въпросите са ми следните
-Как да я обличам и с какво да я завивам вечер като спим??
-Как ги държите малчовците в къщи през деня и с какво ги завивате?
-Когато излизате и навънка е по-топло и примерно са голички, но останете до по-късно говоря 21-21,30 какво да и нося и как да я завивам???
Мерси предварително за отговорите.  bouquet

По въпроса за секса при мене си е ок, никаква разлика няма.
Вече чакам вторият цикъл дано да е наред, и да свърши преди да пътуваме за Варна, че сме кумове Mr. Green
Тампони може ли да ползваме вече??

# 230
Тампони може ли да ползваме вече??
Сакън нидей!
Тампони питах още като ми дойде но доки каза поне 3 месеца да са минали от раждането че още не се била затворила матката ли, шийката ли беше - не помня ама за месеците съм сигурна Peace

# 231
Благодаря ви за светкавичните отговори, мацки Hug

Юл4е, ние се кърмим по следния начин - аз лягам настрани с едната ръка под възглавницата, Яна по гръб и си обръща кратунката към мен. Нямаме проблеми за момента. А сега в тия жеги е много по-лесно така, защото не я загрявам допълнително като я гушна да я кърмя.

Ето няколко снимки от нас Sunglasses
http://www.bgphoto.net/photos/17075/o632860773253125000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/17075/o632860773204531250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/17075/o632860773440312500.jpg

Данче, Филипка, как така карате без секс. Аз не бих издържала (като някоя нимфоманка звуча Joy)

Цикъл още нямам, дано скоро да не ми дойде, толкова е гот така Party

Мимка, и в нас е хладно. Вкъщи и през деня и през нощта я обличам по следния начин -  боди без ръкавки (като потниче), някакви ританки или панталони и отгоре блуза с дълъг ръкав. Вечер с едно тънко памучно одеало я завивам. А през деня с памучна пеленка. А за навън мисля, че едно такова памучно одеало ще ти свърши работа.

# 232
Брей, нуни, ама тая Яничка голям сладур! HugА какви са й очичките?Мътни или бистро синички?На Пресил са толкова ясно сини, че няма на къде, вероятно такива ще останат.Да, ама ние с таткото сме с кафеви очи, в неговият род няма такива индивиди, а в моя само дядо ми беше с такива очи и вече започнаха подмятанията TiredАбе тия хора не са ли учили биология?
А за секса...ами хич не ми е до него, тия хормони тотално ме разбиха ooooh!

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 13:39 от Филипа

# 233
  • София
Нунич, нещо не мога да видя снимкитее  #Cussing out А за другата тема - принуждават ме да е така  Sad, ще се запиша в сайт за запознанства  вече Sad
 Crossing Arms
Мимка, и аз обличам Стаси както Нуни облича Янче за през ноща, само + още една пеленка  Mr. Green страх ме е да не се отвие, но вече имаме спално чувалче и днес ще му прави премиера  Mr. Green При нас проблема не е толкова с отвиването колкото със смъкването под завивките, а като е омотан в пелена по-трудно се смъква  Mr. Green За навънка - и то по-късно вечер, гледай да е с дълго ръкавче и с одеалце все пак вечерно време е хладничко, а излезнаха и гадовете комари.  Вкъщи стои както за навънка, понякога слагам боди с дълъг ръкав, защото ни е доста хладно. Кога ще ни покажеш малката красавица? Ааааа, няма само ти да й се радваш  Naughty Mr. Green

# 234
Филипка, някакви сини са й очите, виолетови, де да знам и аз Laughing ще ги видим какви ще станат. А ние с татко й сме и двамата със светли очки - зеленоочки Laughing

Да бе, миме , дай някоя снимка на душанката Hug

# 235
Привет мацки,

покрай наШето преместване, което ни предстои, нямах време да се вклю4а преz по4ивните дни. И аz като Бабъл4е Ще отсъствам цял месец, преz юли сме във Франция да стягаме багажите...... Мъжът ми Ще вzеме топ лапа но да ли Ще имам въzможност да се вклю4а е друг въпрос.....  Sad 

Като стана въпрос zа обли4ането, пак съм объркана. Ето днес например тук е бая топло, към 30° и в апартамента съЩо е топли4ко, и Милена я облякох само по боди с къс ръкав и 4орапки. Да ли не трябва да я обли4ам пове4е? Уф, много ми е трудно с това обли4ане  Sad 

Коликите се върнаха, аман  #Cussing out  Ина4е с ваксината нямахме проблеми, слава богу, само ве4ерта беШе вдигнала малко Т° (38,3°) и й дадох парацетамол и й мина, никакъв проблем нямаШе.

Ееее Дан4е, Щом живееШ толкова блиzо до аерогарата, Ще трябва да се видим при следваЩото ни пътуване преz София. Обикновенно имаме няколко 4аса престой преди ве4ерния полет до Варна  Wink 

# 236
  • Русе
Привет мами!

Честити 2-ри месеци на всички мами и бебоци, празнували/-щи тези дни!!!
newsm51

Нуни, и аз много рядко уригвам бебата на първото сутрешно хранене, вдигам я само ако започне да ръмжи и очевидно и е некомфортно...Ама, много ти е сладко Янчето - пу-пу!

Мимка, аз Диди я обличам така:
- през нощта с тънко боди с дълъг ръкав и ританки, и завивам само с чаршафче (в жегите спим на отворена балконска врата)
- през деня - с гащеризон или комплект с къси ръкави и крачоли, и я завивам с памучна пелена, но сега съм и метнала тензухена, понякога дори не я завивам изобщо...
- за късно вечер ако сме навън - памучна пелена, а ако задуха или захладнее много - и покривалото на количкат
а.

При нас секса е супер, както преди (ми то как да е различно след секцио? newsm78), само дето почти го няма..., поради щото съм се комплексирала на тема грозен корем и необходимост от пластична операция  Embarassed... Оф, айде да спирам, че пак ще се хюмна... Weary

# 237
Филипа, благодаря ти  Hug

# 238
ей и аз съм тук!  wavey то в тая жега как да изляза.
мимка, през деня обличам Йо само по боди потник или комплектче от 2 части-потник и къси панталонки и чорапи; за вечер вземам тънка блуза с дълъг ръкав в количката и ако ми се стори хладно я обличам;завивам го с тънка лятна пелена. Нощем Йо спи с боди с къс ръкав и ританки.
Нуни ние се кърмим по същия начин - хем по удобно, хем не се изпотяваме.
Tatjana - искам и аз във Франция през юли.  Grinning Приятно изкарване!

Честит втори месец на Яна и Ема!!!!!!!!Много целувки на малките принцеси от моите момчета.  lovekiss lovekiss
Енвия, Люси се държи по същият начин с малкия - все се върти около него, иска да му маха памперса, като плаче му дава шишето, а когато го къпем и той се слага да полива. Много е забавен, но понякога повече пречи, защото за някои неща е още непохватен и не ги разбира.

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 15:22 от lessy

# 239
  • Русе
Ааааа, като стана пак въпрос за цвета на очите...то и преди я бяхте нищили темата, но да кажа за синьо-СИВИТЕ очи на бебоците. На нашия батко бяха такива повече от година (и аз се чудех откъде, като нямаме дори прадядовци и прабаби с такива, всички в двата рода са с кафяви или пъстри), а сега вече са му зелено-кафяви пъстри, едни такива никакви, и на бебата са синьо-сиви в момента, та не храня надежди да си останат така...

Общи условия

Активация на акаунт