Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 522
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • Boston, MA
Много сладки снимки наистина:)
Аз доколкото виждам има вече сватосване на една девойка и един момък. Момъка е Стаси на Данчето, обаче девойката коя е? Яна или Симона? Май е малката Яна - Сладурана.
Я да попитам: Ей тази таблица http://rozali.com/pregnancy.php?l=a&p=31 на колко човека позна? Особено на тези мами, които им е второ бебе. Нали някога като правим второ ще трябва да в момче (че иначе има да раждааааммм докато се роди мъжко Simple Smile) да вземам мерки според таблицата:).

Не ми позна. Първо ми е.

Ей, за малко да изпадна извън таблицата бре - над 33 години не може да забременяваш ли  Laughing

Девойката на мен пък ми заприлича на Ана-Мария... да слагат надписи да не гадаем повече  Grinning

# 46
  • Boston, MA
zдравейте мамчета,

аz както обикновенно пак нещо не съм дораzбрала и нещо имам да питам,та zначи по колко ваксини биха на ваще бебоzо???на нас днес ни праснаха 3 zа общо 5 неща в двете крачета,шекерчето поплака ама уж сега е добре и спинка.американските мамчета пишете и вие zа ваксините че аz хич нераzбрах какво стана????

филипаааааа  пак несъм в 4ас то с такава шматка като мен нее лесно да си ,стискам палzи да се върнеш ве4е усмихната

Аморитка, и на нас ни биха 3 инжекции за 5 неща:

Втора серия Хепатит Б (първата беше още в болницата)
Полио
ДТП  - дифтерия, тетанус, пертусис (магарешка кашлица)
Хемофилус Инфлуенца
Пневмококова

След два месеца пак  Sad

Не ви ли дадоха някакви брошури? Нас доктора всеки път ни посреща с куп печатни материали...

Филипа, стискам палци и те прегръщам!  Hug  Hug  Hug

# 47
Ха-ха-ха и на мен ми излиза момче по тази таблица    newsm62  ,незнам дали е вярна, но аз преди да забременея (Велизар е планиран-но за момиче ),смятах по най различни таблици,кога мога да зачена момиче......... Thinking   е смятах ,смятах и накрая се роди с пишка.........та се постригвах,та какво ли не правих, и не стана.......... fertilization   явно на моя му преобладават игреците..... Joy   
Късмет на пробващите за второ бебе,дано ги нашарите........ stork-boy stork-girl
и въпреки всичко,важното е да са живи и здрави децата,пък каквото дойде такова     smile3521

# 48
Ай забравих,Дея  страхотна тема,бравос    Hug
Филипа  с теб сме стискаме палци,късмет     Praynig 

# 49
бурка мерси zа инфото,дават ни бро6урки ама на англииски а на мен немския ми е перфектен и не4еткам много много zа какжо то4но са имуниzаzиите

и ние след 2 месеzа пак

# 50
  • 2 етажа над тавана
Привет, милички!

Както се вижда от снимките сте си прекарали страхотно днес в СофияЛенд! Всички изглеждате страхотно, а бебчетата са станали още по-хубави! Направо ви завидях благородно и ме хвана яд, че точно днес се падна да ходим на консултацията.
Е, поне да се отчета - наддали сме 650гр и 1,5см и вече тежим 4,900кг и сме дълги 53,5см. Не е много, ако сравнява човек с порастването на вашите дечица, но пък педито каза, че е напълно в рамките на нормалното - явно фина ще ми е дамата, на мама ще се метне Grinning Биха ни ДТК-то и ни дадоха полио-то, Маги дори не проплака като я боцнаха - голям е юнак. Да питам тези, които вече ги боцкаха - къде ви биха ДТК-то - на Маги я инжектираха в гръбчето и сега е доста зачервено. Сложих компрес от риванол, ама не разбрах на колко време трябва да го сменям. newsm78 За всеки случай дадох Панадол и засега температура няма. Дано и не вдигне Praynig Маги е прегракнала, педито я прегледа - нито й е зачервено гърлото, нито й хъркат гърдичките - просто ей така - сутринта като станахме и тя грачи. Сигурно е от повечко рев. Crazy
Купих си някакво фото - колкото да не е без хич, докато брат ми ми прати апарата, който ми е купил, ама само 2 снимки качих в албумчето, нямах възможност повече да направя. Като имам още пак ще кача. А и вече си имам и скенер, та ще мога да кача и малко от снимките, правени с обикновен апарат - само да ми остане време.
Ще взема да си лягам, да използвам, че свекърва ми остана за през нощта - да не би Маги да е неспокойна, та аз ще мога да поспа, пък те ще се разнасят ако стане нужда - ще ме викат само за папането.
Лека и спокойна нощ. Hug

# 51
на мен ми позна ама то се пада от май до октомври да е момче Mr. Green
пък и аз на инат си го родих момче - нали всички искаха момиче - и аз напук.
Ама и си исках момче де Laughing

все едно аз съм го писала, само мога да добавя, че и таткото искаше много момче Peace - за мен е вярна - заченах юли като бях на 26 Peace
Ми то нали сме си на една дата явно - мама с характер=бебе с характер на квадрат Mr. Green
Дупе да ни е яко ама едно е ясно - ставаме за свекърви с тоя инат Wink да му мислят мамите със снахи!!!

# 52
  • София
Момичета, сложих имена в снимките  Heart Eyes Ама какви хубави снимки.... Аз съм страшно доволна от срещата днес, така ми олекна на душата, видях си дружинката  Hug Защо не дойдоха МамаМеца и Flowered липсвахте ей! Как ми се иска да си направиме една среща на цялата ни тема, може догодина вече с по-големи бебоци да измислиме нещо, а?

Галче, аз дадох на малчо почти 3 шишета Еспумизан, не усетих да привикне към капките. Давай му ги колкото се налага. Аз му давах 20-25 капки, а когато му бяха по-слаби коликите по помалко.

За черешите - нашата лекарка каза, че мога да ги ям, но образува ли газове, ама и аз от първия път се наядох с череши  Crazy Сега пак ям, но по малко е постепенно ще увеличавам количеството.

# 53
                          страхотни сте на снимките

# 54
Качих  снимките от фотото ми. Малко, но от сърце  Hug

# 55
Момичета, супер сте на снимките! Hug Heart Eyes
Благодаря ви от сърце за подкрепата и за това че ви има!  bouquet
сминсчо, напиши ми тел си на лични и ако имам възможност ще ти звънна Laughing

# 56
  • София
Я да попитам: Ей тази таблица http://rozali.com/pregnancy.php?l=a&p=31 на колко човека позна? Особено на тези мами, които им е второ бебе. Нали някога като правим второ ще трябва да в момче (че иначе има да раждааааммм докато се роди мъжко Simple Smile) да вземам мерки според таблицата:).
На мен ми позна. И пола на Валката и моя са верни, ама брат ми нещо момиче е трябвало да е, според нея.  newsm78

Ей, мацки, изглеждате страхотно на снимките, заедно с бебоците. Супер е, че сте прекарали добре, а и времето беше готино, напук на метеоролозите. А ние до сега празнувахме с татито РД-то му, ама той вече си легна, щото сутринта много рано стана за работа и сега използвам да прочета и да попиша, че нещо мача взе да ме дразни.
Ама нещо не ми се пише повече, та май ще си сипя още една чашка и ще чакам да ми се доспи.

# 57
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=803442
вижте ме колко съм луднала напоследък #Crazy
Особено внимание ви обръщам на часа под снимката и постинга Embarassed

# 58
  • София
Добро утро!
Не съм в много добро настроение от няколко дни, но какво да се прави. Crossing Arms
Снимките наистина са много готини lalalala Hands Clap
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=803442
вижте ме колко съм луднала напоследък #Crazy
Особено внимание ви обръщам на часа под снимката и постинга Embarassed
Еххх,  4470

Някъде четох /май в Космополитан/, че жената не трябва да жертва дори и най-малка част от времето и грижите за себе си заради детето.Но това според мен е изключено!И все пак....Пожелавам на всички ни да имаме повече време за себе си!
Ама той наистина на Танина аватара е много въздействащ!

# 59
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, бебчета и майчета! Hug
Слагам кафенце и за вас.
Тук се изсипа такава градушка и порой преди половин час, направо се стреснах Shocked И сега прозорците са се запотили - явно навън стана доста хладно. Дано се постопли, че да излезем.
Аз от днес почвам да си стягам багажа лека-полека, че в неделя заминаваме с Маги на Велинград. Страшно ще ми липсвате, ама ще гледам да се включа там от някой нет-клуб. Ще стоим там вероятно до следващата имунизация - 26 юли.
Нещо пак не ми се пише.
Слънчев и топъл ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт