Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 528
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро мамчета и бебоци! Hug

Честит втори месец на Соня на renni79 и на Християн на yacek bs

Buble, едно безкофеиново на мен ако обичаш  food010

Филипче, писах ти на лични, дано не си тръгнала вече насам Praynig

Цачи, направо ме разби  Joy hahaha ще се поддържаме с теб я, няма как, нали си имаме абсолютни набори, а специално за теб и Танина е това http://www.nail-painter.com/htdocs/about.htm

Много сте сладки на снимките, как ми се искаше и ние да сме там, като ходя в СофияЛенд ми е много готино...неизживяно детство май, но с Алекс непременно ще го посещаваме Hug

Данче, идеята да се съберем от форума е супер, ама къде ли и как ли ще стане newsm78

След проливния дъжд снощи, днес май ще стане за разходка Laughing

# 61
добро утро аз днес по рано да се включа
изгря слънце дано да се позатопли че егати дъжда се изля

Честит втори месец на бебчетата  bouquet[/color
Дея ако слагаш капки от лайка да ми кажеш имаш ли ефект че при нас още ни е запушено нослето

# 62
Дея ако слагаш капки от лайка да ми кажеш имаш ли ефект че при нас още ни е запушено нослето

Петя,мисля да пробвамс ега със физиологичен разтвор и вит C в едната нозричка и после в другата  Rolling Eyes ,но може би първо ще пробвам със лайка и ще ти кажа.Но снощи направих следното :изкъпах я и хубаво я затоплих определено днес се чувства ,че има ефект  Peace

# 63
Данче, ами не се престрашихме нещо вчера  Sad момичета как се придвижихте и как се оправяхте на място хем с колички, хем със столчета за кола? като гледам снимките, носите и двете...

Вени май ми е малко поистинала, дано не е нищо сериозно...

Бабълче споко и ние наддаваме по 500 грама на месец, но галвичката си ни расте и сме още по-източени от вас - 4,440 кг на 57 сантиметра. Ама той и татко и е един такъв строен... по-добре на него да се метне отколкото на мен, макар че като и гледаш бузите няма да повярваш Wink

# 64
  • София
Ние с Чаената отидохме с такси. Носехме бебетата в кенгура, но добре, че Чаената взе наличните и кошници два броя и наче щяха да ни окапят рамене и ръце.

# 65
  • София
Здравейте!

Наистина днес ставаме на 2 месеца!!! Благодаря че сте се сетили. Hug

Вчера наистина беше хубаво в София Ленд, но аз от много срещи и уговорки не можах да се включа в снимките. Confused Мойта Соня проспа всичко -  спа 5 часа !

Някой питаше за потенето при бебетата. Вчера си препрочетох записките от лекциите на "С 9 месеца на училище" и там съм си записала че бебетата сега не се потят и че прекаленото потене е признак на рахит. Не искам да плаша никого, това съм си записала. Все си мисля,че при нашите пролетни бебета рахита е много малко вероятен, но си пием Вигантола де.

# 66
Здравейте маминки,
Филипче-всичко ще бъде 6ти номер мила.Не се тревожи.Нали знаеш ,че след " лошото"идва хубавото.Така е в живота...трябва да има препятствия,за да оценим хубавите моменти и да можем да им се насладим.А малък Пресилчо да го нацелуваш Hugще му мине на миличкото,споко Peace  bouquet
Аз днес няма да излизам май newsm78,а на таблицата ми излиза Женичка hahaha
Вчера пак си кърмих роднинката Joy hahaha Joy,то навик ще ми стане newsm78
Напоследък обаче и на мен цедението ми е проблем newsm78.Мисля ,че се дължи на факта ,че циците ми са по-меки и неможе да стане толкова добър вакуум като преди Thinking
А на снимките сте суперррррр.Чак ми се идва на среща в Сф newsm78 Thinking Naughty
Да ви занимая и с една друга глупост.Вчера си взех памперси на Хъжис и О,изненада.просто са чудесни Mr. Green.Имат ластик  на гръбчето и на корема.Супер са ,но са някакъв вид Флексибъл newsm78Отидох да си купя още един пакет да не изпусна прИмоцията,че ми казаха,че зареждат различни пакети(а определено и съдържанието е различно)и уж същия ама като се прибрах гледма пише Фридъм newsm78Отварям и хоп,стария вид.Та сега ще ходя да си издирвам от Флексибъла,защото са супер.По-ми харесват и от Либеро

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 11:08 от ~Цвети~

# 67
Здравейте мамита и бебета.Аз писах,писах и да го публикувам и то взе,че се изтри.
Филипче,мила аз също стискам палци всичко да е наред.
Дея,ние имахме много упорита хрема-почти месец.Ина нас черните капки не ни помогнаха.Педито ни изписа капки Виброцил и редувас с визиологичен р-р и се оправихме.
На мен теста не ми позна,но пък нали и доктора сбърка. Mr. GreenАз май съм единствената,на която не са и познали какво ще е бебето.
Много сте сладки на снимките Heart Eyes
Аз нали се оплаках,че Вики папка много малко.Сега да ви се похваля,че пак папка нормално.Но пък сутринта ме уплаши.Изяде 140мл. кърма и сигурно още щеше да изяде,но му дръпнах шишето и дадох вода,изпи 10мл. от нея и започна да се мръщи.Дали е нормално?Знаете ли по колко кърма трябва да изяжда бебето на тази възрастБАз си мися,че трябва по 120мл.Но дали е така newsm78

# 68
Сминшчо-ти мила на Алекс рожденните килца ли си му писала или от изписването?Ако са рожденните,то тези от изписването ще са по-малко и наложени до надданеите #CrazyНаправо сте си рекордьори,ей.Ще си делиме май първото място hahaha Hug

# 69
  • София
Момичета къде са снимките от вчера? Що не ги виждам?

# 70
Здравейте и от нас,  Laughing

На мен табличката ми позна  Hug

Това време вече ужасно ме изнервя. Мисля да ходя да купя билети за концерта на Ерос на 3-ти, а то такъв вятър се е извил. Някой друг ще ходи ли?

Да ви се похваля. Снощи мерихме Марти с домакинския кантар и е 4,800 кг. и  59 см.  ooooh! Пораснал е с цели 5 см за две седмици.

Аз нали се оплаках,че Вики папка много малко.Сега да ви се похваля,че пак папка нормално.Но пък сутринта ме уплаши.Изяде 140мл. кърма и сигурно още щеше да изяде,но му дръпнах шишето и дадох вода,изпи 10мл. от нея и започна да се мръщи.Дали е нормално?Знаете ли по колко кърма трябва да изяжда бебето на тази възрастБАз си мися,че трябва по 120мл.Но дали е така newsm78

Аз напследък давам на Мартин докато иска. Понякога и повече от 150 изяжда, но после спи цяла вечност и обикновенно си пропуска следващото хранене с 2-3 часа. Така че, според мен е е все едно  дали ще давам точно колкото трябва или малко повече.  Накрая излиза, че яде едни и същи мл. за деня.

# 71
Сминшчо-ти мила на Алекс рожденните килца ли си му писала или от изписването?Ако са рожденните,то тези от изписването ще са по-малко и наложени до надданеите #CrazyНаправо сте си рекордьори,ей.Ще си делиме май първото място hahaha Hug

рожденните са Laughing изписаха ни 3 килца Party големи мъже си отглеждаме с теб, ей, ама ти  поне храниш около теб децата, а аз нямам къде да си пласирам кърмата, а не ми се изцежда...а и нямам време за това Whistling

# 72
Вени снимките са при срещи

# 73
Сминшчо-Оправи си тогава календарчето с мерките и датата,за да се знае колко точно е .Така се губят едни 300 грама и 3 дни мисля.Значи сте наддали повече HugБравооо.Първенци сте вие ,ей

# 74
  • София
  baloni Честито на месечковците ни!!! baloni

Филипа, дано всичко да мине бързо и безпроблемно!

А нашият юнак спинка от 22 до 7 часа, ама нали трябва да ми е гадно, та се събудих в 4 с цици като гюлета, до 5 се опитвах да заспя, ама не се получи, та станах да се изцеждам, но не можах почти нищо да изцедя - не щеше да пуска. А после малкият като засука и като се отпушиха тея цици, лелееее, щяхме да се удавим.

Абе, я кажете, какво мислите за спиралите? Моята гинеколожка каза, че не ми препоръчва да си слагам, ако искам да имам още деца, макар че аз не съм сигурна. Четох разни неща, в които пишеше, че няма никакъв проблем, ама не знам ...   newsm78  Искам да събера мнения ЗА и ПРОТИВ, за да реша как да се пазим, че да не се сдобием набързичко с още едно отроче.

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 12:08 от renkata

Общи условия

Активация на акаунт