На пазар във Варна - 51 тема

• 54 549
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Знаете ли, къде мога да си намеря мента в саксия? Като напиша в Гугъл ми излиза Практикер, но преди няколко дни бях ходила и не видях никакви подправки освен цветя..🤔 Благодаря Ви предварително! 🌸🤗

В Кауфланд често има в секцията с зеленчуците. Не знам обаче дали не зареждат само топлите месеци. Питайте служителя на отдела.

# 571
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Плуване с бебета май имаше в двата делфина или Оринджа.

# 572
..::Only.One::.., днес ходих и питах жената, но каза, че към края на месеца ще ги изкарат. Рано било. И аз съм виждала в Кауфланд, както написа _re_ge Simple Smile

# 573
Започвам да следя. 😊
Eni21, много ти благодаря за отделеното време! 💐

# 574
  • Варна
Има ли спецове по риба тук? Simple Smile Може ли съвет къде във Варна мога да купя прясни (некултивирани) риби, подходащи за деца, не съм много в час с рибите. В рибната борса какво подходящо сезонно мога да открия? Simple Smile Да не са от развъдник(като сьомга). Треската е препоръчвана,  прясна и да не е култивирана дали я има някъде(в Метро знам, че има, но с какъв произход не знам).

# 575
Виждали ли сте някъде да зареждат тази марка, спиралите им са ми любими, а вече не мога да ги открия никъде Frowning1 https://impalaonline.com/Kozmetika-za-ochi/Spirali

# 576
  • ВАРНА
 Сега е сезона на кефала.Има в Рибната борса.Свободно отглеждана,морска риба.Започва  и каята,но тя е с доста костици и не е удачна сякаш за дете.
Паламуда също е в сезона си и е морска,свободна риба.

# 577
Здравейте, моля за информация за агенция за легализирани преводи (за нотариален документ на английски език)? По възможност близо до центъра-Опера, Куклен театър.....но не е задължително.

# 578
  • ВАРНА
На Преслав до пекарна Пармаксъзови има ,такава агенция.Забравих и името....някаква Лингва беше.

# 579
  • ВАРНА
Какво става с Др. Юлиан Пенев, който имаше кабинет в ДКЦ Св. Марина ? От ноември вече не е там и нищо не можаха да ми кажат на регистратурата,нито в сайта има инфо ...

# 580
Какво става с Др. Юлиан Пенев, който имаше кабинет в ДКЦ Св. Марина ? От ноември вече не е там и нищо не можаха да ми кажат на регистратурата,нито в сайта има инфо ...
И аз гледах тия дни сайта и се чудех как за цялата година са вече заети часовете, а то какво било Thinking Дано някой знае нещо.

# 581
  • Варна
Във фейсбук писаха, че ще си мести кабинета до Св. Петка клиниката и към края на януари се очаквало да отвори.

# 582
Formu member, има бюро за преводи и легализации точно срещу Общината, ако ти е район де. Резон се казват. Служебно работя с тях. Доволна съм.

# 583
Във фейсбук писаха, че ще си мести кабинета до Св. Петка клиниката и към края на януари се очаквало да отвори.
Благодаря bouquet Още по-добре, ако е там Simple Smile

# 584
Лелее, аз точно в понеделник на 28-ми се бях нагласила да ходя 😯
Добре, че писахте.
А може ли линк към ФБ, не знаех, че има фб. До коя Св. Петка? Новата до Терапията или старата?

Общи условия

Активация на акаунт