Отговори
# 90
... аз попитах за какво точно плащам и ми беше обяснено, че обозначеното с "вторичен преглед" на стойност 30+ е за разговора, а на това с цена 50лв си пишеше ехография. 50 лв за ехография Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 19:56 от sunflowerv

# 91
Да 30 лв е консултация по документи и 50 лв е ехографа, но за първичен преглед винаги взимат 70 лв което включва и двете между другото ако не сте ходили последните 30 дни все се плаща  пак първичен преглед.
На рецепцията има ценоразпис, но моя може и да не много актуален снимала съм го миналата година.

# 92
За първичен платих 75. Включваше екография и преглед със спекула. Следващите по 20лв.

# 93
Здравейте

да се включва и аз Simple Smile тъй като не съм правила до сега стимулация, интересуваше ме какви медикаменти се използват обикновено в Токуда. Инжекционно ли я правят, с хапчета практикуват ли? А инвитро на естествен цикъл? Какви са им като цяло нагласите и установените практики (знаем,че всеки случай е индивидуален, но знаем и че лекарите си имат арсенал от установени практики, в които може да интерпретира и варира)
Притеснявам се, защото не блестя с високо АМХ, а и някои / повечето хормони влияят и на други неща като кръвно и т.н, което не винаги се стига до там да го съобразят.
Та предпочитам да се информирам предварително за възможните странични ефекти на прилаганите медикаменти.

благодаря ви за споделен опит и хубава вечер

# 94
Здравейте

да се включва и аз Simple Smile тъй като не съм правила до сега стимулация, интересуваше ме какви медикаменти се използват обикновено в Токуда. Инжекционно ли я правят, с хапчета практикуват ли? А инвитро на естествен цикъл? Какви са им като цяло нагласите и установените практики (знаем,че всеки случай е индивидуален, но знаем и че лекарите си имат арсенал от установени практики, в които може да интерпретира и варира)
Притеснявам се, защото не блестя с високо АМХ, а и някои / повечето хормони влияят и на други неща като кръвно и т.н, което не винаги се стига до там да го съобразят.
Та предпочитам да се информирам предварително за възможните странични ефекти на прилаганите медикаменти.

благодаря ви за споделен опит и хубава вечер

По мои наблюдения - правят всякакви стимулации.

Аз имам няколко опита на изцяло ЕЦ + един с Фемара. Д-р Шефкетова се опитва да променя подхода на базата на историята до момента и спрямо спецификите на проблема. При мен търси варианти за постигане на по-добри резултати по различни начини, което ми допада.

На моите пункции е имало и момичета с медикаментозни стимулации (инжекции), така че всичко е въпрос на обсъждане на конкретния случай.

# 95
Др Шефкетова прилага много индивидуални подходи за всеки конкретен случай, според проблема на жената. Можете да обсъждате вариантите тя не налага мнения а предлага избор и казва според нея кое е по добре, но ти избираш. Мен ме попита инжекции или лекарства да избера за стимулации като ми обясни предимствата и недостатъците и на едното и на другото. Избора беше мой. Можеш дс избереш и вадене на естествен цикъл. Дано съм ти била полезна.

# 96
Тя не се съобразява с това какво пациента иска като стимулация и схема ако и кажеш определен медикамент, аз бях така понеже имах инжекции и исках да ги ползвам при нея тя не се съгласи каза, че има други виждания за стимулация при мен.
Моя съвет е изобщо да не четеш страничните ефекти , не е задължително да ги имаш , а и така доказано човек се психясва просто продължаваш с нормални ритъм който си имаш и не мислиш  за стимулацията.
Реално който и да  е лекар не може да преци как ще регира организма при опрделна стимулация гледат атралните Ф. и се назначава стимулация, но как ще регира организнама никой не може да каже за това и се контролира дозата на медикаментите.
Успех!

# 97
Момичета, здравейте,
дайте повече коментари за д-р Шефкетова. Има ли успели при нея? Според вас в Надежда по-надеждни ли са докторите?

# 98
Момичета, здравейте,
дайте повече коментари за д-р Шефкетова. Има ли успели при нея? Според вас в Надежда по-надеждни ли са докторите?
Тя е бивш кадър на Надежда. За другото не мога да кажа.

# 99
  • Where I am Happy
Здравейте.
Имали момичета живеещи в чужбина и да са пациентки на д-р Шефкетова?
Живея в Кипър и планувам да запиша час при нея?
Интересувам се дали се процедира по-бързо със такива пациентки,защото във времето за престой във България съм ограничена.

# 100
Здравейте, момичета!
Интересува ме, какво показва Ендометриалната биопсия?
Този месец д-р Шефкетова ще ми прави биопсия, и ме интересува тези от Вас на които са я правили, какви резултати са излезли и какво показва. Дали биопсията ще покаже нещо конкретно като проблем?

# 101
Здравейте, момичета,

Някоя от вас правила ли е инвитро на естествен цикъл при д-р Шефкетова?

# 102
Здравейте, момичета,

Някоя от вас правила ли е инвитро на естествен цикъл при д-р Шефкетова?

Аз. С какво мога да помогна?

# 103
Здравейте, момичета!
Интересува ме, какво показва Ендометриалната биопсия?
Този месец д-р Шефкетова ще ми прави биопсия, и ме интересува тези от Вас на които са я правили, какви резултати са излезли и какво показва. Дали биопсията ще покаже нещо конкретно като проблем?

Здравей,

Аз съм правила два пъти биопсия. Резултатите обикновено не ти ги дават лично, просто ги коментират с теб, тъй като са специфични параметри които ние не  можем много да разберем.
Попринцип зависи каква точно биопсия сте пускали за имплантационен потенциал или за имунология.
Като цяло целта на тези биопсии е да се види дали лигавицата е подходяща за да се имплантира ембриона и дали има така наречените "клетки убийци", които да пречат на процеса.

# 104
  • София
Някой има ли телефона на регистратурата?

Общи условия

Активация на акаунт