До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 713
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 105
Аз лично от средата на бремеността до края,ходих при Гамишев и при него раждах(всичко мина супер). Много мил, внимателен и обяснява на дълго и  широко , без да има нужда ти все да го питаш. Според мен и е много прятен ,като човек и  лесно те предразполага.
В началото на бремеността ходих при Калчева, нямам  мнение за нея. Не е много словоохотлива,иначе ако питаш казва. Като специалист е много добра, но за съжеление не ходи, от едно известно време в болницата за раждане. Знам със сигурност ,че си е купила 4Д  екограф, хиляда пъти по добър от този в "Св.София" и скоро щяла да го пуска.

Последна редакция: ср, 08 мар 2006, 22:34 от tina:0)

# 106
Gamishev e nai-gotinia lekar-ne ginekolog, a izob6to lekar- pri koito niakoga sym hodila:)toi sledi bremenostta mi i e strahoten.nadiavam se da byde sy6to tolkova strahoten i v rodilnoto otdelenie,kogato rajdam.
krasi5, Georgiev me e preglejdal s vaginalen ehograf,taka 4e ima takyv, sys sigurnost ima i koremen.

# 107
Момичета, не знаех къде да пусна темата и реших че тук ще я видите Wink . Молбата ми е следната - търся информация за добър гинеколог за моя много близка . Благодаря ви!

д-р Цвета Петкова или д-р Градева. ако не намериш адреса им по някой справочник, ще попитам и ще ти напиша на лични.

# 108
Здравейте момичета!
Можели да ми дадете някаква информация за д-р Ковачева?Ако някой е ходил при нея,моля да сподели Simple Smile.

# 109
Мога да дам служебните телефони на сл.специалисти:                Д-р Калчева-84 50 08 ;Д-р.Драгнева-4 66 22;Д-р.Дорийска-GSM 0888/908 706.Дано да са от полза,а на бъдещата мама -лека бременност и късмет!
ННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ И ДРАГНЕВА, АЗ ЛИЧНО СУМ СИ ПАТИЛА ОТ ПОГРЕШНА ДИАГНОЗА ПОСТАВЕНА ОТ "Д-Р ДРАГНЕВА" В СЛЕДСТВИЕ НА ГРЕШНО ПОСТАВЕНА ДИАГНОЗА И ПОГРЕШНИ ЛЕКАРСТВА КАЧИХ ОКОЛО 40 КГ И ОЩЕ СИ ПАТЯ ОТ ТОВА!!!!!!!!!!
ДОБЪР ДОКТОР Е ЙОРДАНОВ НАМИРА СЕ ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА БИВШИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ, ТО4НО НА ЪГЪЛА ИМА ЕДНО КАФЕ БИВШАТА АСТРА ( ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ ЖИВЕЯ В БС ЗА САЖАЛЕНИЕ И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВСЕ ОЩЕ СЕ КАЗВА ТАКА КАФЕТО)И ЗАФ НЕГО СЕ НАМИРА ЕДНА БЯЛА КЪЩА Simple Smile ТАМ СЕ НАМИРА, МН Е ДОБЪР!!! ВЪЗРАСТЕН Е НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ Simple Smile

# 110
  • Бургас
Точно Йорданов пък ако е лекар.... SickНегова милост видя пулс и ми изписа хапчета за задържане при 'кухо яйце'.  ooooh!

# 111
Момичета,някой има ли идея др Калчева кога е в кабинета си?Служебният й тел е 845008.Благодаря!

# 112
Калчева - Сутрин от 10 някъде мисля, до към един следобяд, но май остава и по до късно следобяда. Аз съм ходила на преглед при нея в един и половина.

Последна редакция: чт, 23 мар 2006, 11:42 от Танина

# 113
искам да си направя изследване за гадните гъбичики. но трябва да е в събота или неделя, а тогава предполагам, лабораториите не работят. знаете ли колко време след вземането, пробата е годна за изследване?

за гамишев сега ми казаха, че имал свободни часове чак след 20,04  #Crazy

Последна редакция: чт, 23 мар 2006, 12:19 от herelina

# 114
Танина, благодаря за инфото за Калчева!

# 115
Здравейте,
Калчева си е преместила кабинета точно до пожарната на ъгъла , на 30 метра е от нас ,като минавам ще погледна за телефона и ще го публикувам. Още малко за нея купила си е 4Д екограф и скоро ще започва да работи с него.

# 116
Здравейте,
Калчева си е преместила кабинета точно до пожарната на ъгъла , на 30 метра е от нас ,като минавам ще погледна за телефона и ще го публикувам. Още малко за нея купила си е 4Д екограф и скоро ще започва да работи с него.
Ще съм много благодарна!Звъня й от доста време и не отговаря!

# 117
  • Бургас
Здравейте,

да и аз го забелязах новия кабинет

по спомен телефона - 84 08 08 ,дано правилно да съм го запомнила

Здравейте момичета!
Можели да ми дадете някаква информация за д-р Ковачева?Ако някой е ходил при нея,моля да сподели Simple Smile.

единствените ми впечатления за нея са от визитациите в родилното - беше много  внимателна и ми направи добро впечатление,но нищо повече не знам - дали има частен кабинет  newsm78

# 118
  • Варна
Ходих през цялата си бременност при Валкадинова но не съм доволна.Единственото нещо което чувах през цялата бременност беше   "бебенцето е добре"и толкова но винаги ми взимаше по  15 лв за видеозон независимо че кабинета и е към здравната каса всички изследвания съм си платила.

Преди 2 години ходех при нея от здравната каса (отделно си ходех на частно при Георгиев) - не ми е взела нито лев! От здравната каса се полагат ограничен брой прегледи на видеозон - преди бяха 2, сега май са 3 - може би, ако искаш по-чести прегледи, затова ти взема пари  newsm78!

Интересува ме д-р Георгиев с какъв ехограф разполага(вагинален или коремен)?

Има и вагинален, и коремен. За да установи бременността ме прегледа с вагиналния и успя да види "нещо, за което беше 99% сигурен, че е бременност" на 5-ия ден от закъснението на менструацията ми  Grinning. После - само с коремния.

В началото на бременността ми Георгиев излезе в отпуска и ме насочи към нея, тя го заместваше. На настроения е, ту се държеше много мило, ту гледаше да ме претупа. Дава снимки от ехографа (Георгиев не го прави!), за всеки преглед ми вземаше с около 10 лв. по-скъпо от него. Нямам повече инфо, защото си се върнах при Георгиев, който е  Peace!

# 119
Здравейте,
Аз съм от Варна, живея в София. Родих миналата година в София в МД.
Но мъж ми е от Бургас и редовно ходя на гости на свеки.
Бях в 8-ми месец /за ужас на майка ми/ в Бургас пак на гости на свеки. Тя ме заведе при д-р Георгиев в частният му кабинет - шеф на родилното отделение в незнам си коя болница бил /не съм се интересувала, не ги знам болниците в Бургас/. Свеки е седяла с Георгиев на един чин едно време в средното и от там се знаят. Искам да споделя какво впечатление ми направи ценоразписа! Не знам защо за всяко нещо се заплаща отделно. Направо неудомявам?! В София си има тарифа за преглед 20 лв. /примерно/ в тези пари си влиза всичко. В Бургас за ехограф толкова, за това толкова, за онова толкова. Ми то излиза по-скъпо от колкото в София като почнеш да сумираш.... ooooh!
Иначе д-р Георгиев ме прегледа с УЗИ-то, внимателен беше, обясни на свеки туй-онуй. По нейни думи бил "най-добрият" гинеколог, но от един преглед не мога да съдя естествено. Не съм възхитена кой знае колко де. И за епидурална упойка са чували малцина. Поне едното познато семейство са лекари и ми казаха, че нямало практика. Може и аз да не съм разбрала правилно. И още много неща са ми приказвали и за акушерките, пък и за педиатрите...На една приятелка са й дали хапчета да си спира кърмата, че родила седмаче?!....Кумата ми е от Бургас и тя като ми разказва за раждането й и за педиатърката им ми идва да ги застрелям и двете "специалистки" #2gunfire....Ако почна да описвам, ще стане бая дълго...
Имам други две много близки приятелки в Бургас и редовно чета вашите мнения за лекарите там заради тях. Настръхват ми косите направо. Зарекла съм се някой ден като тръгват да раждат да идват в София. Ще спят у нас, ще ги гледам, ще се грижа за тях, ама в ръцете на бургаски лекари не ща да ги давам. Едната е с кюртаж след спонтанен аборт...да не разказвам какъв ужас е преживяла.
Ако имате възможност елате в София да раждате.... Hug

Последна редакция: нд, 26 мар 2006, 00:54 от немирница

Общи условия

Активация на акаунт