До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 155
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 375
 GrinningМомичета помогнете предстойми раждане попринцип щях да раждам с гамишев но той излиза в отпоска и моята докторка а аз ходя при галина петрова в айтос ми предложи  тя да говори с драгнева моляви  кажете нещо за нея че аз само съм е чувала.

# 376
  NaughtyСамо не и Драгнева. До сега съм чувала само лоши работи за нея. Моя комшийка загуби бебето си при раждане заради нея. Не знам точно как е станало, но моля те- намери си друга докторка. Из форума също се говорят много лоши работи за нея, затова не рискувай. За мен в Бургас най светстния гинеколог е Др. Калчева, но за съжаление не влиза в родилното. Честно казано аз не смея вече да раждам тук, затова ще ходя във Варна. В Бургас родилното отделение е под всякаква критика(и не само родилното) ама кво да се прави.

# 377
Ами по- добре не разчитай на Драгнева. Не я харесвам, писала съм. Мое мнение.

# 378
Аз раждах при Драгнева. Свърши си работата много добре, взе ми 400 лв., обаче след операцията ми каза, че мога да я търся по всяко време, но уви, колкото пъти и звънях нито веднъж не ми вдигна. Заради това я наредих доста из форума, все пак всеки заслужава някакво внимание. Може би, ако отидеш при нея "връзкарската" ще се отнесе по-добре. Иначе е готин лекар. Говори и обяснява добре.

Ами Галина Петрова не изражда ли? Тя е мн добър лекар, ходила съм при нея на прегледи.

# 379
  • Burgas, Bulgaria
момичета ходих говорих с Иванов.Избрахме дата ама не ми се ще да я назвам и цената ми каза-направо паднах щото си е цифра.От понеделник почвам подготовката с изследванията и той също е на мнание че с тези алергии е кофти работа но ще се наложи предварителна подготовка с лекарства.
офффф писна ми искам да минава всичко че нервичките ми са на изчерпване.Бахти тия хора как може да искат толкова пари.Няма и да ви кажа колко иска за да не го злепоставя ама си е число  Sick

# 380
mama21 кажи за кой Иванов говориш и ако е за Добрин кажи ми какви са твоите впечатления за него. Вчера ходих при него на преглед и нещо не ми допадна. Сякаш му нямам доверие. През цялото време докато разговаряхме гледаше в земята или настрани и почти не ме поглеждаше в очите. Това ме отблъсна, а иначе го хвалят и ... незнам.

# 381
  • Burgas, Bulgaria
да за този -Добрин Иванов.Ми малко като че ли е флагматичен ама аз днес му казах че изглежда доста уморен-виждала съм го докато бях в паталогията и там беше доста различен.
Да ти кажа чесно вече ми омръзна да ги обикалям-никой до сега не ме е грабнал от самото начало.Поне ми го препоръча познат лекар и е директен казва колко ще струва и си поема ангажимента но от 27април ще е в отпуска.

# 382
 А и някой може ли да ми каже как мога да родя нормално с упойка в Бургас, след като  до колкото знам има само двама анестезиолога, които могат да слагат упойки? А ако не са на смяна какво да правя !?

# 383
  • Бургас
Yanchetoo за да родиш нормално с епидурална, трябва освен с лекар да се уговориш и с анестезиолог, и най-вече лекаря ти да е съгласен да раждаш така. Не разчитай че ако отидеш и те /някой от от въпросните двама/ са насмяна някой ще ги извика да слязат и да ти сложат упойка, май таквоз чудо не съм чувала да се случва  Tired
Аз и друг път съм писала че горещто препоръчвам този хуманен начин за раждане /да ме проштават "естествените" мами/ ама все пак като могат да се спестят тези болки аз съм с две ръце и два крака ЗА!! може би защото аз ражах така, т.е. до 10 см. разкритие и половин часа напъни, след което се наложи секцио но не усетих почти никаква болка, УСПЕХ

# 384
  • Бургас / Славейков
  Сестра  ми преди почти 4 години ражда секцио при Добрин Иванов, верно беше и тогава голяма цифра,.сега незнам как е .Нямаше проблеми с операцията и имаше внимание от негова страна.Yanchetoo и аз съм от Царево, но от 5 години живея в Бургас, но сестра ми си е там в града.Явно всички си ходите при Иванов.Аз също раждах в неговата смяна ,но не съм наемала никой просто той  се падна тогава.След като родих мина да ме види на една от визитациите .Малко е отвеян ама си разбира от работата поне с такова впечатление останах.

# 385
здравейте момичета!
Аз родих при доктор Ризова.Нямам думи да ви опиша за колко внимателен специалист става дума.Тя работи в Света София със здравната каса.Страхотна е.
Успех!

# 386
Някой знае ли дали Д-р Калчева има обикновен видеозон, а не 3Д и 4Д.И колко струва прегледа при нея?

# 387
  • вкъщи
калчевяа има обикновен видеозон,който е доста нов и е на светлинни години от всички други в града.мисля че прегледа е 30 лв.

# 388
Някой знае ли дали Д-р Калчева има обикновен видеозон, а не 3Д и 4Д.И колко струва прегледа при нея?

Прегледа на обикновен видеозон е 30 лв.

# 389
  • Burgas, Bulgaria
да 30лв. е прегледа на обикновения видеозон

Общи условия

Активация на акаунт