До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 372
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 465
а колко е 3Д-то при нея? на мен за ФМ на 2Д ми взе 70лв. сега ме пращат на 3Д, искам да знам колко пари да предвидя

Аз ходих в 18г.с. тоест преди 3 месеца и ми взе 70 лв. Мисля, че и сега е толкова.

# 466
а колко е 3Д-то при нея? на мен за ФМ на 2Д ми взе 70лв. сега ме пращат на 3Д, искам да знам колко пари да предвидя

Аз ходих в 18г.с. тоест преди 3 месеца и ми взе 70 лв. Мисля, че и сега е толкова.
абе то и аз тогава някъде хъдих, но ми взе 70лв за 2Д  newsm78

# 467
Не мисля, че има разлика в цените на 2Д и 3Д.

# 468
  • Бургас
Здравейте момичета!Нуждая се спешно от информация къде в Бургас може да се прекъсне бременност?Ако имате някаква информация относно процедурата и цените ще ви бъда много благодарна.

# 469
  • Бургас
В болницата. Първо отиваш при гинеколог и той ти пише направлението за аборт и отиваш с него в болницата.

# 470
  • Бургас
В болницата. Първо отиваш при гинеколог и той ти пише направлението за аборт и отиваш с него в болницата.
Благодаря ти! А как стоят нещата с  частните клиники?(Изключвам напълно клиниката на Михайлов защото съм чувала ужасяващи неща за него) и какви са долу горе цените?

# 471
Пък аз ще поясня ценовата листа зависи пак на кой лекар ще случиш - аборта варира между 45-60 лв., обаче според един лекар ако той прецени може да ти вземе и 120 лв. Така че се подготви!

# 472
  • Бургас
Като изключим клиниката на Михайлов нямаш друг избор освен болницата, частни клиники няма където да правят аборти.

Ето ти линк към частна клиника в Сливен ако искаш се насочи на там, все пак не е толкова далече. http://www.evahospital.com/index_files/Page460.htm

# 473
  • Бургас
Благодаря ви много момичета за бързите отговори!Наистина няма много голям избор.Надявах се поне в Св.София или Оксиком да прекъсват бременност. Поне цените са поносими,защото в София цената на аборта започвала от 150 лв., а в някои клиники дори 350 лв.Жалко че в Бургас няма все още поне една клиника,която да можеш да избереш и момичетата се принуждават да ходят в Сливен и Варна( заради "прекрасните "условия и отношение към пациента в нашата болница).

# 474
Във Оксикома също правят аборти сигурна съм Др.Добрева ги прави.Отеди при нея на преглед .Запази си час .Успех. Peace

# 475
  • Бургас
Здравейте момичета!Нуждая се спешно от информация къде в Бургас може да се прекъсне бременност?Ако имате някаква информация относно процедурата и цените ще ви бъда много благодарна.
в Оксиком преди година някъде беше 120 лв.

# 476
  • Бургас
Момичета,дайте цени за уговорено раждане с лекар или акушерка  newsm78
Раничко ми е още,но искам да знам как да се подготвя,финансово.

# 477
  • Бургас
Бях чула ,че вече има официален ценоразпис ако искаш някой да присъства на раждането,в смисъл легално са го направили -  плащаш си на болницата ,но с цени не мога да помогна и не знам дали този начин е просъществувал  Thinking Аз като раждах беше от100 до 200 лева за акушерка.

# 478
  • Бургас
[
Момичета,дайте цени за уговорено раждане с лекар или акушерка  newsm78
Раничко ми е още,но искам да знам как да се подготвя,финансово.
Ако искаш на раждането да присъства лекар или акушерка по твой избор плащаш 500 лв за секцио, 300 лв за лекар нормално раждане и май беше 200 за акушерка.Не съм сигурна точно в сумите,но ако искаш може да провериш на входа на родилно-там има списък.Освен на болницата трябва да платиш и на лекаря,защото от тази сума те получават много малко и си искат още.Ако твоя лекар се случи на смяна плащаш само на него(на болницата-не).Цените варират според лекаря-аз платих 200 на лекаря и 100 на акушерката.Успех![

# 479
  • вкъщи
момичета съвсем скоро ми предстои раждане и съм решила да се уговоря  с някой лекар,защото много лоши неща чета за бургаската болница,а и опита ми от първото ми раждане го потвърждава.имам впечатления от почти всички,виждала съм ги в престоя си в патологията,и  в родилния дом.и на никой не мога да се доверя,ходя при гамишев,доволна съм от него,но все пак тук става въпрос за раждане.има ли мами родили при него,колко парички дадохте и най вече струваше ли си.съвсем скоро ще говоря с него относно раждането,но искам да знам и вашето мнение.а много ме е страх да отида да раждам ,без да имам лекар до себе си.слава богу при първото ми ражадне всичко мина като по книгите,но не ми се мисли ако имаше усложнения кой щеше да ми помогне.затова сега искам да си подсигуря спокойствието,а и това на близките ми.в голяма чуденка съм с кой да се уговоря.

Общи условия

Активация на акаунт