До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 836
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 540
И аз доскоро обмислях раждане във Варна или в Сливен, но вече почнах да се отказвам.
Първо, в тези частни клиники няма неонатологично отделение, ако не дай си Боже бебето има нужда от спешна специална помощ. От МД Варна транспортират бебето с линейка до АГ болницата, а от Сливен - чак до Бургас #Crazy
Второ, за мен това ще е второ раждане по нормален път, дай Боже, и ми се струва рисковано да тръгна с контракции да пътувам към друг град. Варна през този сезон е безумно далеч, то заради тия задръствания само до Слънчев бряг се пътува 1 час.
Сливен е по-близо, но например преди 10ина дни имаше катастрофа след Карнобат и целият път беше задръстен в продължение на няколко часа. Ами ако се случи пак - да раждам на магистралата ли?
Не желая предизвикано раждане, предишния път бях на системи и знам какво е, не, мерси! Затова мисля да си изчакам контракциите вкъщи максимално дълго и вече като станат на 3-4-5 минути, да тръгнем за болницата Simple Smile
И трето, лекарят, който ми следи бременността, работи в родилното в Бургас и аз му имам доверие. Самото му присъствие ме успокоява, пък и обстановката тук ми е позната.

Това са моите аргументи да раждам тук, дано не греша.
Виж, ако бях с планирано секцио, нещата щяха да стоят по друг начин може би.

# 541
  • Бургас
И аз доскоро обмислях раждане във Варна или в Сливен, но вече почнах да се отказвам.
Първо, в тези частни клиники няма неонатологично отделение, ако не дай си Боже бебето има нужда от спешна специална помощ. От МД Варна транспортират бебето с линейка до АГ болницата, а от Сливен - чак до Бургас #Crazy
Второ, за мен това ще е второ раждане по нормален път, дай Боже, и ми се струва рисковано да тръгна с контракции да пътувам към друг град. Варна през този сезон е безумно далеч, то заради тия задръствания само до Слънчев бряг се пътува 1 час.
Сливен е по-близо, но например преди 10ина дни имаше катастрофа след Карнобат и целият път беше задръстен в продължение на няколко часа. Ами ако се случи пак - да раждам на магистралата ли?
Не желая предизвикано раждане, предишния път бях на системи и знам какво е, не, мерси!
Затова мисля да си изчакам контракциите вкъщи максимално дълго и вече като станат на 3-4-5 минути, да тръгнем за болницата Simple Smile
И трето, лекарят, който ми следи бременността, работи в родилното в Бургас и аз му имам доверие. Самото му присъствие ме успокоява, пък и обстановката тук ми е позната.

Това са моите аргументи да раждам тук, дано не греша.
Виж, ако бях с планирано секцио, нещата щяха да стоят по друг начин може би.
не се притеснявай,не е чак толкова зле положението
И двата пъти раждах в Бургас,без уговорки.Не мога да кажа,че са ме изоставили на произвола,родих нормално,бяха достатъчно любезни и внимателни.
А за частната клиника в Сливен и аз съм чула за това ,ако недай боже се случи нещо с бебо....
Мизерия е ама за три дни се изтърпява!
Леко раждане!

# 542
Благодаря, и на теб леко раждане, Клои! Grinning
И аз мисля, че не е толкова зле положението.

Между другото, в следродилно по баните има ли душове? Предния път през 2003 нямаше или не работиха, не помня, но 3 дни не можах да се изкъпя след раждането #Crazy

# 543
Здравейте  Simple Smile имам нужда от помощ.Искам да ми препоръчате добър генеколог в Бургас.Ходя при д-р Петкова на Цариградска , отидох за бяло течение и раничка след раждане ,но се оказа че май имам и киста на яйчника.Та затова де искам и мнение на друг гениколог.
Миналата година ходих при Ганчев в окражна болница и той не бе сигурен и все ми изписваше хапчета та да бил видел дали не е хормонално ,но на третия път вече му нямах доверие, защото все не бил записал каква ми е била последната снимка от видеозона #2gunfire
 PraynigНякой също може ли да ми каже защо ако искам второ дете първо трябва да родя и след това да ми обгарят раничката.Поне от трима лекаря са ми го казвали"парво си роди още едно ако имаш намерение пък после я обгаряй" ,но никой не ми казва "защо"

# 544
Д-р Калчева, д-р Драгнева...особено първата, има много добра апаратура и е добър диагностик. В течение е на съвременните тенденции в медицината.

# 545
  • Burgas, Bulgaria
отиди при Калчева да не станеш като мен-без яйчник и тръба от киста  Hug

# 546
Бих препоръчала д-р Драгнева. Тя ми изроди детето 2005 г. седалишно нормално, без предварителна уговорка, и съм мн доволна. Ивелина

# 547
Но незнам дали работи със Здравната каса.

# 548
Здравейте  Simple Smile имам нужда от помощ.Искам да ми препоръчате добър генеколог в Бургас.Ходя при д-р Петкова на Цариградска , отидох за бяло течение и раничка след раждане ,но се оказа че май имам и киста на яйчника.Та затова де искам и мнение на друг гениколог.
Миналата година ходих при Ганчев в окражна болница и той не бе сигурен и все ми изписваше хапчета та да бил видел дали не е хормонално ,но на третия път вече му нямах доверие, защото все не бил записал каква ми е била последната снимка от видеозона #2gunfire
 PraynigНякой също може ли да ми каже защо ако искам второ дете първо трябва да родя и след това да ми обгарят раничката.Поне от трима лекаря са ми го казвали"парво си роди още едно ако имаш намерение пък после я обгаряй" ,но никой не ми казва "защо"

За мен Др. Калчева е най- добрия гинеколог в Бургас. Наистина е много добър диагностик и има най-добрата апаратура в града.     

# 549
лазарова е чудовище!!!та тя не си разбира от работата не съм срещала толкова зъл и лицемерен човек.господи тя не е човек #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire

# 550
лазарова е чудовище!!!та тя не си разбира от работата не съм срещала толкова зъл и лицемерен човек.господи тя не е човек #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire

Със сина ми раждах при нея. Наистина е много груба и нагла, но като гинеколог нищо лошо не мога да кажа за нея.

# 551
Аз съм много доволна от Душепеев.

# 552
Ако имате някакъв GSM на Д-р Калчева и каде и се намира кабинета  Laughing

# 553
Калчева не си дава гсм-а. Можеш да се запишеш за преглед на тел. 840808 в четвъртък от 9 до 9,30 за следващата седмица. Бъди упорита като звъниш

# 554
  • вкъщи
родих преди 5 дни в бургас.е не е 4ак толкова лошо колкото беше преди 4 години.нещата са се подобрили.като си платиш ти обръщат внимание.а горе в следродилно вси4ки са мн любезни,само дето е мн мръсно.душове има,но не във всяка стая явно,защото едно моми4е от др стая идваше да се къпе в нашата,понеже те нямали душ.преживява се за 3 дни.
аз родих при калвуджян и акушерка каприева.доволна съм от акушерката особено,от доктора не много,но и на двамата си платих,за да съм сигурна,4е ще ми обърнат внимание.не съжалявам никак за парите,още пове4е 4е на бебо тоновете паднаха много и ако не ме бяха следили щеше да стане нещо може би,а и водите ми бяха кални.а предния ден бях при гамишев и георгиев и двамата ми казаха,4е ще пренося.а то ве4е е било мн преносено и е страдало милото.в родилно ме питаха боледувала ли съм през бременността,.а ааз бях напълно здрава,още пове4е ,4е щеше да съм със секцио ,заради седалищно прилежание и си правих всякакви изследвания.слава богу вси4ко завърши добре!пожелавам на вси4ки леко раждане и здрави бебета!

Общи условия

Активация на акаунт