До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 833
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 555
родих преди 5 дни в бургас.е не е 4ак толкова лошо колкото беше преди 4 години.нещата са се подобрили.като си платиш ти обръщат внимание.а горе в следродилно вси4ки са мн любезни,само дето е мн мръсно.душове има,но не във всяка стая явно,защото едно моми4е от др стая идваше да се къпе в нашата,понеже те нямали душ.преживява се за 3 дни.
аз родих при калвуджян и акушерка каприева.доволна съм от акушерката особено,от доктора не много,но и на двамата си платих,за да съм сигурна,4е ще ми обърнат внимание.не съжалявам никак за парите,още пове4е 4е на бебо тоновете паднаха много и ако не ме бяха следили щеше да стане нещо може би,а и водите ми бяха кални.а предния ден бях при гамишев и георгиев и двамата ми казаха,4е ще пренося.а то ве4е е било мн преносено и е страдало милото.в родилно ме питаха боледувала ли съм през бременността,.а ааз бях напълно здрава,още пове4е ,4е щеше да съм със секцио ,заради седалищно прилежание и си правих всякакви изследвания.слава богу вси4ко завърши добре!пожелавам на вси4ки леко раждане и здрави бебета!

Честито  marianamama  bouquet. Да ви е жив и здрав бебока и много много да ви радва Hug. Аз утре заминавам за Варна, а вдругиден ще ми е секциото и честно казано взе леко да ме хваща шубето. 

# 556
  • Burgas, Bulgaria
Ashanti ще чакаме да се похвалиш-няма страшно  Hug

аз пък се чудя при кой да отида на профилактичен след секциото че моя го няма в Б-С.

# 557
Момичета,какво ще кажете за Гамишев? Работи ли по здравната каса?Къде му е кабинета? Влиза ли в родилна зала и "популярен" ли е в секциото?
От седмица живея в Бургас и си нямам понятие накъде да се насоча...както за проследяване на бременността, така и за раждането...
Изчетох всичко дотук, но съвсем се обърках newsm78

# 558
yzida, аз също доста четох в този форум, докато се спра на лекаря, който да следи бремеността ми.От тези който работят с касата само за Гамишев не прочетох нещо негативно, за всички останали колкото добри, толкова, ако не и повече лоши отзиви. Една позната също е при него, тя е в края и е доволна. И така и аз се спрях на него. До сега съм ходила 2 пъти и не мога да се оплача, работи със касата, пусна ми изследвания на кръв и урина, а за останалите каза, че е по-добре при по-напреднала бременност(микробиология и цитонамазка) да се направят, отговаря на всичките ми въпроси, които хич не са малко Grinning, без да пуфти и да казва "много въпроси задаваш", влиза в родилна зала, но за секциото нищо не мога да ти кажа.
ако искаш, ще ти пратя на лични ГСМ и адреса.
лека и без проблемна бременост ти желая

# 559
Момичета,не ходете при Ризова!Адски недоволна съм от нея!Реши,че имам плацента превия и продължава да ми го твърди,дори и след като ходих при трима други специалисти за мнение.Никой не видя такова нещо освен нея и риши че съм за секцио и си прави устата да се уговаряме тя да ме реже.Но аз ще раждам в Майчин дом Варна и то съвсем скоро.Стискайте ми палци!

# 560
yzida
ако прочетеш целия форум, ще се увериш че за Гамишев никой нищо лошо н е написал. Аз поради тази причина се насочих към него. Раждала съм преди 7 години и нещата бяха различни, и докторите не толкова комерсиални. Гамишев наистина е мил - доктор Оптимист! мнго положителен човек и ти отговаря на всички въпроси. Телефона му е 0898619289. Запиши си час. Simple Smile
Ashanti стискам палци и ще чакам да кажеш как е минало във варна - защото и аз мисля да раждам там.
Късмет и успех

# 561
  • Бургас
Здравейте момичета!
И аз мога да разказвам много за Бургаската болница и гинеколозите в родилно ( за Сливенската също, защото дъщеря ми е родена там).Единствения извод който съм направила за себе си е, че като си платиш всички са любезни и вършат работа! Money Money Money
След дълго колебание реших да си сложа спирала Мирена.На ценоразписа при д-р Ковачева пише -поставяне на спирала Мирена- 100 лв.Вижда ми се малко множко!Освен това самата спирала струва още 300 лв.Имате ли информация дали и при другите лекари цените са  такива?Благодаря предварително!

# 562
Krasito, разказвай за бургаската и за сливенската болница.
За спиралите знам, че поставянето на обикновена е към 30 лв., но за Мирена не мога да ти кажа.

# 563
  • Бургас
Лилита, благодаря ти за бързия отговор! Hug
Първото си дете родих в Сливен- в държавната болница, имах уговорка с акушерка.Избрах тази болница пред частната Ева, защото в държавната работят по-добри специалисти и (както беше писано вече в темата) в Ева  не могат да окажат ниакаква спешна помощ на майката или бебето ако се наложи! Shocked Shocked ShockedМного жени предпочитат частната болница единствено заради епидуралните упойки и луксозните стаи,но вече и в държавната болница условията са перфектни!
Бях планирала да родя второто си дете също в Сливен- в същата болница и при същата акушерка!За съжаление плацентата започна да се отлепя преждевременно и не успях да отида до Сливен.В крайна сметка родих в Бургас 26 дни преди термина.На смяна в родилна зала беше Лазарова.Не съм доволна от нея- много е груба и има ужасен характер.Съвсем ясно и заявих че ще и платя ако поеме раждането ми и въпреки всичко не ми обърна почти никакво  внимание.За сметка на това акушерката беше невероятна- казва се Тодорова , тя беше непрекъснато до мен и бих я препоръчала на всеки с две ръце!
Напълно разбирам всички,които се колебаят между Бургас,Варна и Сливен!В Бургас има много добри лекари и акушерки- Гамишев според мен е много добър избор.Бих се доверила  на Добрева!Имам лични впечатления и от Ковачева.Мисля че се отнасят  с много внимание и професионализъм!За съжаление в Бургаската болница не са практика епидуралните упойки, но някой ден и това ще стане!За мизерията-така е да!Мизерно е! Но честно казано нищо не може да помрачи радостта от раждането на едно живо и здраво бебе ,така че момичета не мислете въобще за хлебарките и мръсотията- всичко се забравя много бързо!Като майка на две деца бих казала че е абсурдно да се пътува 100 км при започнало раждане!Ако искате да раждате в друг град по-добре отидете предварително и изчакайте да започне раждането там!
Леко и безпроблемно раждане на всички!  bouquet

# 564
  • Бургас
Като майка на две деца бих казала че е абсурдно да се пътува 100 км при започнало раждане!

И аз мисля така. А за връщането пък да не говорим.
А освен това, въпреки че ме предупредиха за многото хлебарки, аз не видях НИТО ЕДНА за 7-дневния си престой в болницата.

# 565
Благодаря, Краси!
То се е видяло, че пак ще е в Бургас.
Защо не звъннеш на някой добър лекар да го питаш за поставянето на Мирена? На Калчева например /840808/ или на Гамишев /0898619289/. За първата съм 99% сигурна, че поставя този вид спирали.

# 566
  • Бургас

То се е видяло, че пак ще е в Бургас.
Важното е да си родиш живо и здраво бебенце!Мизерията, отношението на лекари и акушерки и т.н.нямат никакво значение когато всичко  мине благополучно  .Мисля ,че е напълно възможно това да стане и в Бургас!Има много майки ,които са родили без уговорка и пак са доволни!Дано всичко е нормално и няма усложнения!

Защо не звъннеш на някой добър лекар да го питаш за поставянето на Мирена? На Калчева например /840808/ или на Гамишев /0898619289/. За първата съм 99% сигурна, че поставя този вид спирали.
Аз по принцип знам ,че Ковачева е от "скъпитe" доктори ама чак пък 100 лв.за 2 мин работа! Rolling EyesНаистина ще проверя и при други лекари- благодаря че ми припомни за Калчева!

# 567
  • Бургас
Като майка на две деца бих казала че е абсурдно да се пътува 100 км при започнало раждане!

И аз мисля така. А за връщането пък да не говорим.
А освен това, въпреки че ме предупредиха за многото хлебарки, аз не видях НИТО ЕДНА за 7-дневния си престой в болницата.
в интерес на истината и аз като раждах не съм видяла хлебарки!  Thinking

# 568
Здравейте, на 32г съм преди 4г след лапароскопия беше установено че имам запушване и на двете тръби.Казаха ми да се запиша за инвитро.Преди година бях на рутинен преглед при др Георгиев той реши с лека ръка да ми махне матката, заштото съм имала 2см миомен възел.Заминах за София там ми казаха че нияма ништо обезпокоително, и че е несериозно да се маха матка за тъкова нешто.ПРЕХВАЛЕНИЯ дрГеоргиев ми обиясни с голиама гордост как махали по 20 матки на ден.Момичета в момента съм бременна не вярваите на докторите , и не губете надежда.

# 569
страхотно мария - бременна си, на пук на диагнозите на лекарите, това е просто чудесно Grinning. Ти си още едно доказателство, че всичко е Божа работа и винаги има надежда.
пожелавам ти лека бременност и здраво бебче! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт