До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 805
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 570
.Преди година бях на рутинен преглед при др Георгиев той реши с лека ръка да ми махне матката, заштото съм имала 2см миомен възел..
Не е за вярване просто Shocked
Имам приятелка, която е с миомен възел по-голям от твоя и си роди без проблем второто дете.
Лека бременност ти желая  bouquet

# 571
  • Бургас
Здравейте, на 32г съм преди 4г след лапароскопия беше установено че имам запушване и на двете тръби.Казаха ми да се запиша за инвитро.Преди година бях на рутинен преглед при др Георгиев той реши с лека ръка да ми махне матката, заштото съм имала 2см миомен възел.Заминах за София там ми казаха че нияма ништо обезпокоително, и че е несериозно да се маха матка за тъкова нешто.ПРЕХВАЛЕНИЯ дрГеоргиев ми обиясни с голиама гордост как махали по 20 матки на ден.Момичета в момента съм бременна не вярваите на докторите , и не губете надежда.
Поздравления!Лека и безпроблемна бременност!Твоя разказ отново потвърждава мнението ми ,че винаги трябва да се търси поне още едно лекарско мнение!

# 572
И аз ти пожелавам лека и без проблемна бремоности раждане.
Трябва да подчертая че така като се хвалят мн ме дразнят все пак става въпрос за нас самите не за парче месо.

# 573
Здравейте момичета.Аз си правих лапароскопията Майчин дом Варна не мисля че са дори специалисти там.Разпитайте добре преди да отидете да раждате там.Вчера бях в Варна АГ-то и там са открили ВИП крило, а специалисти и техника ако се наложи там има за разлика от Майчин дом.

# 574
  • По света и У нас
И аз да се включа  Wink
По време на бремеността си не останах особено очарована от ЖК при Дорийска /тъй като нямах представа при кого да се насоча  в началото на бремеността, а ходих на АГ прегледи извън Бургас, да си призная честно името на Гамишев нищо не ми говореше  Blush, но сега като следя форума определено към него бих се насочила при следваща бременост  Grinning/. От Калчева имам добри впечатления  Peace ... ходила съм 2 пъти, жалко че не работи по ЗК и съответно и не води раждания  Sad ... иииии доста трудно часове се записват при нея  ooooh!

Относно пътуването, бих могла да споделя, че бебчо пропътува 300 км на 4тия ден и всичко беше ОК  Peace /не мисля, че разстоянието е проблем, но все пак това е мое мнение  Grinning/ , като изключим че вечерта ни хванаха коликите  ooooh!

# 575
абе 300 км не се наемам да мина с изтекли води  Simple Smile

# 576
  • Бургас
не останах особено очарована от ЖК при Дорийска
Моите впечатления от Дорийска са добри!
Когато раждах  на съседното легло имаше едно циганче,на 16 год, нямаше дори лична карта(да не говорим да е ходило на женска консултация).С раждането  и се занимаваше  Дорийска!Ами честно казано Дорийска обърна на циганката повече внимание отколкото Лазарова на мен( а уж се уговорихме)!Беше много търпелива и направи всичко ,което беше необходимо!

Относно пътуването, бих могла да споделя, че бебчо пропътува 300 км на 4тия ден и всичко беше ОК  Peace /не мисля, че разстоянието е проблем, но все пак това е мое мнение  Grinning/ , като изключим че вечерта ни хванаха коликите  ooooh!
Наистина за бебето не е проблем да пътува!Ама ако майката има 10 шева -не ми се мисли!

# 577
  • Burgas, Bulgaria
аз пък да ви кажа честно въпреки че съм много доволна от Иванов имам ли второ детенце ще се обърна кам Ковачева -тази жена ми направи невероятно впечатление първо спаси едно майче дето цяла нощ го мъчиха за нормално а се оказа че има проблем и не може и второ  през цялото време идваше през 10мин да я види а не и беше платено.Момичето имало уговорка с Шик ама той не дошъл.Страхотна жена за мен.

# 578
  • London, baby
Здравейте, чета различни мнения за Дорийска, тя специалист за ЖК ли е? ( Embarassedизвинявам се, ако не съм го написала правилно )

# 579
Здравейте, чета различни мнения за Дорийска, тя специалист за ЖК ли е? ( Embarassedизвинявам се, ако не съм го написала правилно )

Дорийска води ЖК и влиза и в родилна зала. Аз лично раждах при нея и съм много доволна, но мнението ми е че си избира пациентите и аз не знам по какъв критерий.
        Смятам че е професионалист за ражданията, но за някакъв гинекологичен проблем ми се струва че не я бива и малко предиагнозира. Но това е моето мнение не го твърдя.
        А за Ковачева наистина прекалява с цените, но е специалист. Не ме е лекувала, прати ме в София, но единствена тя от многото "добри" при които ходих, постави вярната диагноза.
        И за Гамишев съм чувала само хубави отзиви

# 580
  • По света и У нас
Може би не останах очарована от Дорийска или тя от мен    Mr. Green , тъй като прекалено много се интересувах от странични прегледи и изследвания ... имах възможност и не съжалявам минах на БХС и фетална морфология в София  /за малко се разминах с амниоцинтезата  Grinning/ ... тя изглежда усети, че няма да раждам при нея, тъй като не повдигнах въпрос за това ..... Винаги съм си плащала УЗ ....
Но най-неприятен спомен имам от 1вия преглед /с такъв мерак докарах мъжа ми/ ... а тя направо подложи на съмнение дали въобще съм бременна  Rolling Eyes... все пак до тогава нямах напредстава, че толкова рано нищо не се вижда  Grinning /не знам може би начина по който подходи  Rolling Eyes/, а и ние бяхме такива ентусиасти, нали ни е за 1ви път  Grinning ... След прегледа съответно, мъжа ми каза че никога повече няма да стъпи при нея  ooooh! ... е аз си продължих, нали нямах представа на къде другаде да се насоча  newsm78
Относно раждането, нищо не мога да коментирам  Thinking ... но имам две приятелки, които са доволни от раждането при нея /едната нормално, а другата секцио/  Peace

# 581
     Да за Дорийска и на мен ми направи впечатление че се дразни като и се задават въпроси  newsm78  А в края на краищата нали затова ходим да получаваме отговори.  Simple Smile

# 582
  • Бургас
        А за Ковачева наистина прекалява с цените, но е специалист. Не ме е лекувала, прати ме в София, но единствена тя от многото "добри" при които ходих, постави вярната диагноза.

Ковачева ако отсъства ден-два опашката пред кабинета й слиза от първия етаж на партера, лично съм го виждала. Аз смятам, че при нея високата цена донякъде е начин да регулира търсенето. Все пак нейното денонощие също е 24 часа.

# 583
  • Burgas, Bulgaria
незнам като се има в предвид че Ризова и Ганчев не откриха киста колкото портокал голяма може би няма какво да добавя освен че поради тази причина съм без яйчник и тръба.
Аз за пореден път ще добавя че от Ковачева само хубави неща

# 584
  • Бургас
За Ковачева и аз мога да кажа същото- единственото лошо при нея са цените!За това питах тук дали и другите гинеколози поставят спирала срещу 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт