До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 646
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 585
И аз за пореден път да добавя - с  две ръце съм за Ковачева. Възхищавам и се на професионализма и търпението с които се отнася към пациентите си. Парите, които взима напълно си заслужават, защото тя е един от малкото лекари, на които наистина им пука за пациентите им.Утре отново съм на преглед и с голямо желание ще и оставя 35-те лева, защото лично аз и дължа много повече. yes

# 586
Не! за Дорийска. Аз отидох с контракции при нея, а тя- няма да родиш поне още една седмица и ела в патологията след една седмица да ти предизвикам раждането. Естествено до следващата сутрин родих. Уж трябваше да й звъня на GSM-ма като вляза в болницата, но тя си беше изключила телефона. По време на прегледите все като че ли ме претупваше набързо. Доволна съм от Ризова.

# 587
И аз за пореден път да добавя - с  две ръце съм за Ковачева. Възхищавам и се на професионализма и търпението с които се отнася към пациентите си. Парите, които взима напълно си заслужават, защото тя е един от малкото лекари, на които наистина им пука за пациентите им.Утре отново съм на преглед и с голямо желание ще и оставя 35-те лева, защото лично аз и дължа много повече. yes

Напълно съм съгласна, наистина се ангажира страшно много. Аз също и дължа много. И въпреки че както вече писах не ме  е лекувала държеше след всяко ходене до София да и се обаждам и да и казвам какво точно е станало.  Нямам думи да и изкажа благодарността си.
         bouquet

# 588
  • Бургас
Не мога да изчета цялата тема: телефон на д-р Георгиев?

# 589
Бургас Д-р Георгиев - aкушер-гинеколог
Адрес: Бургас, ул. Калоян 48, Телефон: 056 46835, 056 82-66-02

# 590
  • Бургас
Здравейте, момичета!
А някой да знае номерът на мобилния телефон на д-р Георгиев. От вчера звъня на телефона в кабинета му, но никой не ми вдига.
Благодаря!

# 591
Няма  мобилен за пациенти. Май е в отпуска.

# 592
Записванията при Георгиев стават по принцип в понеделник и вторник и за следващата седмица ти дават час.

# 593
Така и така става въпрос за Георгиев, че да си кажа и аз мнението за него - наполовина добро, наполовина лошо.

Георгиев е хирург. При него трябва да се ходи, ако се налага да се прави операция при миоми, кисти ..., секцио евентуално. Добре си върши работата, поне по мои впечатления, и пари не иска на сила, на нас поне не ни е искал, ние му дадохме там една малка сумичка. Дотук с доброто мнение.

Лошото е, че според мен той не става да води женска консултация, не ми лекува течение, не ми пусна микробиология, не ми направи цитонамазка, не ми отговори на въпросите сериозно, а с насмешка. Не ме лекува преди да забременея, а е трябвало. Ехографа му е много стар.

Аз лично бих му се доверила единствено, ако ми се налага хирургично лечение, иначе не си заслужава 15-те лв за преглед и без това има голямо чакане, със седмици.

Между другото казвам си и лошото мнение, защото преди да си изградя свои впечатления за него, бях чувала само добри неща, но явно не е идеален.

# 594
  • у нас
kade e kabineta na dr. Gamishev?

# 595
  • Бургас
В "Ел Масри" на Александровска.Запазваш си предварително час(ще ти запишат чак след 10 дни!) на регистратурата или по телефона.

# 596
# 597
  • у нас
krasi, blagodarq ti   bouquet

sega zvannah na poliklinikata i kazaha 4e gamishev ve4e ne e pri tqh. Peace

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 17:17 от Sinara

# 598
  • Бургас
синара на ъгъла на гурко и републиканска в една оранжева кооперация

# 599
  • Бургас
С тази бременност се записах на ЖК при Дорийска.Толкова е спокойна жената,че чак ме хващат нервите.За обяснения да не говорим,нищо не казва ако не я попиташ.Направи ми впечатление,че ако не бях питала за термина и него щеше да "пропусне"да ми каже.Какво като ми е трета бременност тя е специалистта и е длъжна да ме информира за всичко.Да не говорим ,че ни дума ни намек за БХС,фетална или амнио имайки предвид,че съм на 33 г.Както и да е информация явно би трябвало да имам нали ще ми е трето все пак.А най-омразното е чакането.Дава ми час за 16ч,примерно а ако вляза на преглед до 17:30 пак добре.Какво е това нещо незнам,никъде го няма.Навързва на определен час 4-5 човека.Всеки път се чудя кой да гледа малкия и колко ли ще си загубя от времето.Съжалявам ,че се регистрирах там на ЖК.Предния път бях при Ризова с половината бременност,защото в началото живеехме в София.И от нея не бях доволна имайки предвид ЖК в София,ама сега направо се разочаровах тотално.
Защо в Бургас трябва всичко да е толкова....мизерно??

Общи условия

Активация на акаунт