До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 208
  • 1 587
  •   2
Отговори
# 645
  • Бургас
Момичета, и да се караме и да не се караме, различни мнения за един и същ доктор винаги ще има. Разбирам, че може маниерът на Калчева да е различен, но това не е повод за оправдание. Той и на Ангелов е различен Mr. Green, но никой не го оправдава с думите "такова му е отношението просто". Никой не ходи на лекар от скука. Аз не съм завършила медицина и очаквам адекватен отговор на въпросите си, ако и на лекарите да им се струват елементарни. По въпроса за внезапните излизания в отпуск - Калчева има претенции да се занимава с проблемно забременяване. Съжалявам, но при борбата със стерилитета, графикът на прегледите е от огромно значение и никой уважаващ себе си лекар няма право да ти прахоса конкретния цикъл, за да си хване багажа и да отиде на планина без да те предупреди, че ти отменя прегледа. Безкомпромисна съм към гинеколози, които претендират да се занимават с проблемни двойки, а не изпълняват поетите ангажименти, защото видях какво значи всеотдайни лекари в борбата със стерилитета.
П.П. В момента консултациите ми води д-р Добрева. Само да вметна, че тя вече не работи във ІІ поликлиника, а прегледите по ЗК са в кабинета и.  Засега като отношение, следене на бременността и назначаване на изследвания, съм доволна. Живот и здраве, като се роди бебето, ще споделя опит и за раждането.

# 646
  • Бургас
За Калчева и аз не съм доволна от нея. Първо сестра ми ходиха с проблеми - стерилитет, без да направи преглед направо ги изпрати в София при Щерев. Е, сега е бременна, но не ходи при Щерев, а във Варна. Аз ходих при нея бременна след мъртво раждане и ми се изсмя какво съм тръгнала да обикалям лекари. Бях с високо кръвно, защо изобщо съм пиела хапчета, веднага трябвало да ги спра.
За Добрева - при нея се паднах да раждам мъртвото си бебе. Отношението беше по-зле от колкото към последната циганка. Още помня думите и "Вържете и краката на тая". При цялото ми уважение аз не съм тая. Не оспорвам компетентността и, но явно в този град всички искат пари, и само пари.

# 647
знае ли някои Кал4ева дали влиза в родилно в5 месец сам а от два дни не е мардало слу4вало ли се е на някоя от вас

# 648
   Не, Калчева не влиза в родилна зала. Струва ми се че и аз май не го усещах редовно в 5-ти месец, ама най-добре отивай на лекар   bouquet

# 649
 newsm10 newsm10 newsm10 аз са6то сам доволна от кал4ева две седмици бях с адски болки в краката ган4ев ми каза 4е е нормално от бременноста но аз нямах албумин имам камак в бабрека но тои дори не ми обарна внимание 4е имам камак или пак за отока кал4ева веднага ми пусна един куп изследвания и веднага ласна от каде е сега ве4е нямам такав оток нито ме болят краката много сам доволна докато родя 6те давам урина на 15дни да не стане някоя беля за мен тя е наи добрата

# 650
септември ходих 3пати на видеозон сега ако отида пак 6те ми стане много жал ме е за бебето вси4ки ми казват 4е е нормално в 5 месец да не марда постоянно

# 651
Момичета, не търсете специалисти по стерилитет в Бургас, такива просто няма Peace

# 652
Цитат
Цитат
Не съм съгласна, че говори с насмешка, от години ходя при нея, просто си е такава - оставаш с впечатление едва ли не, че се забавлява с проблема ти, но това е просто маниер, изражение и аз незнам точно...

Кое точно не знаеш? Точно така си е - не е никакъв специалист. .......................Накупила си, или по точно да кажем, че любовникът и е дал пари да си накупи един куп модерни апарати, но това не я прави добра лекарка.

Много точно съм написала какво не мога да обясня. Въпрос на възприемане, не мислиш ли?
Това, което ме затруднява е да определя поведението и, а не дали е специалист.
Тук има съвсем противоположни  мнения за много лекари, но за мен е факт, че Калчева, Ковачева и Георгиев са водещите гинеколози- специалисти  в града ни.

Не, че се заяждам, но смятам, че в спора се ражда истината, затова искам да ти кажа, че и аз мислех като тебе, мислех, че Калчева и Георгиев са най-добрите специалисти в Бургас и затова освен, че се бях записала на женска консултация по здравна каса, ходех и при тях двамата, за да съм уж по сигурна, че всичко е наред. При Калчева отидох още в четвъртия месец, и наистина като и видях видеозона.... то всичко се виждаше ясно, видяхме го бебето и че ще е момче. После съм ходила и два три пъти при Георгиев, който обаче с неговото смотано видеозонче нищо не успя да ми каже дали ще е момче или момиче, а на притесненията ми, че сигурно ще е голямо бебето ми казваше "Ти виж се каква голяма жена си, ще го родиш какво толкова" и накрая стана така, че родих детето 4 кг и 700гр с големи мъки, ама него кво му пука. Той знае само да казва "няма страшно, нищо не е станало" и тва е, въобщеееее непрофесионални са му приказките. Отделно ходих при него и преди да забременея, защото имах течение, притеснявах се, исках всичко да ми е наред преди да забременея, а той пак "Нищо ти няма". И знаеш ли какво стана после? Родих и след шест месеца отидох на цитонамазка, понеже една приятелка ми каза, а не някой доктор, както би трябвало да стане. След цитонамазката последва биопсия и ми поставика диагноза РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА. В София хората се пулиха и чудиха, как може да съм била бременна и НИКОЙ да не е видял, че има такъв проблем. Изкараха ме едва ли не, че въобще не съм ходила на доктор. Питаха ме в болница ли съм раждала  Close, изкараха ме направо идиотка, иди им обяснявай после, че съм дала сума ти пари по тия бургаски доктори, да ходя на частно и накрая ???? Когато имах проблем не ми помогнаха. За мен не са никакви специалисти. И също така, според мен отношението е много важно, също както и впечатлението, което ти прави един човек. Това, че имаш усещането, че Калчева говори с насмешка и се забавлява с проблема ти, сигурно е вярно!!! Не е просто усещане. В София в Болницата се запознах с една млада жена, с две деца, която е ходила при Калчева, защото е имала явно проблем, но онази се сетила да и пусне цитомазка едва, когато вече е било твърде късно. Резултатът бил - масово раково клетки, последен стадий, РАР V. Това специалист ли е??? Или една мадама с високо самочувствие и един куп апаратура.

Пак повтарям, и аз бях на твоето мнение, но след куп проблеми на главата си го промених.  Peace

# 653
newsm10 newsm10 newsm10 аз са6то сам доволна от кал4ева две седмици бях с адски болки в краката ган4ев ми каза 4е е нормално от бременноста но аз нямах албумин имам камак в бабрека но тои дори не ми обарна внимание 4е имам камак или пак за отока кал4ева веднага ми пусна един куп изследвания и веднага ласна от каде е сега ве4е нямам такав оток нито ме болят краката много сам доволна докато родя 6те давам урина на 15дни да не стане някоя беля за мен тя е наи добрата

А защо не ти пусна само едно изследване? А е трябвало един куп изследвания. Защо не е пуснала видеозона малко по-надолу да ти огледа и бъбреците, то е щяло да се види, че имаш камък. Набутала те е с пари за всичките изследвания, като е можело веднага да провери. А по принцип даването на кръв и урина се поема от здравната каса и си е задължително за всички бременни. От там не ти ли казаха нещо като си пусна за месеца изследването на кръв и урина? Сигурно нито този Ганчев (тва да не е на Ганчева мъжа й  hahaha), нито Калчева ти пускат месечните изследвания за кръв и урина. Или пък той не гледа какво пише в изследването после като му го върнеш.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:03 от Танина

# 654
krasito то хубаво, че Добрева работела със здравната каса, ама защо тогава се плаща по 800лв за секцио при нея??

Между другото точно тя ми беше израждащата, падна се на смяна, по-точно тя беше втората смяна, която застъпи на моето раждане и не ми обърна грам внимание, даже ми се развика, каква била тая кръв дето течала от мен по пода, а аз вече едвам гледах. Пари, пари и пак пари.
интересна работа... на теб ли ти иска 800 лв?!
Аз раждах секцио при нея преди точно година и пет месеца и не ми поиска грам стотинка! Дадох, но от благодарност! По никакъв начин не ми е намеквала за пари! Обожавам я тази жена, само заради нея останах да раждам в Бургас и за следващото дете живот и здраве пак ще разчитам на нея! Страхотен човек е!

Е тя или ти е от преди това позната и за това не ти е взела пари, или пък нещо супер много си я накефила, или пък е видяла, че не може да те изнудва за пари. Мисля, че е всеизвестно, че Добрева взима около 700-800 за секцио, Георгиев по принцип около 400, Ризова и Драгнева и те толкова, Калчева мисля, че не прави операции. Не ги е взела от мен, то ако и бях дала толкова пари сигурно нямаше да и е такова ОТВРАТИТЕЛНО отношението към мен докато раждах и охках. Тва не са лекари бе, тва са търговци, кефне им така, кефне им иначе, и никой дума не казва. В София как ги уволниха двама, като ги уличиха, че са взели подкуп. А тез наште тука се оядоха до ушите и никой копче не им е казал.

# 655
Танита а ти нормално ли си го раждала това голямо бебе   #Crazy #Crazy !? Моето бебе също се роди 4кг и 700гр. но със секцио и при Ковачева.
А моя приятелка е раждала при Георгиев и мисля , че е доволна.
Иначе мн обича да се шегува. След секциото ме водят в реанимацията.На следващата сутрин пристига Георгиев и екип за визитация. Идва моя ред да провери как контрахира матката ми.Обаче мен ужасно ме е страх и при всяко посягане към корема ми му хващах ръката. А той такъв сериозен се надвесва над мен и ми казва " Още веднъж ако мехванеш за ръката ще те съдя за сексуален тормоз "  Laughing

# 656
Абе така, е майтапи се човека, ама то майтап-майтап, но си има и сериозни работи, не всичко е майтап.

# 657
  • Бургас
Момичета,така като ви чета направо започнах да се отчайвам. Close С последното си второ раждане много не го мислех и попаднах на сравнително добър екип без да си плащам.Всичко мина леко и нормално.Но сега   newsm78 започва да ме хваща страх  Close

# 658
Някоя мама знаели не6то за реактивен протеин много ми е увели4ен  казаха ми 4е имам някаква подтисната инфекция но само толкова.Ако някои се е сбласквал сас са6тия проблем пи6ете бременна сам в пети месец   

# 659
Какви са ви впечатленията от д-р Дорийска? Работи ли със ЗК? Влиза ли в родилно отделение?

Общи условия

Активация на акаунт