До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 207
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
..........освен, че се бях записала на женска консултация по здравна каса, ходех и при тях двамата, за да съм уж по сигурна, че всичко е наред..........................................Пак повтарям, и аз бях на твоето мнение, но след куп проблеми на главата си го промених. 

Аз също ходих и при тях. Съжалявам искрено за ужасните ти преживявания Confused
 Но в рамките на Бургас, няма кой друг  да препоръчам, а съм ходила почти при всички. Егати, за един рутинен преглед до София ли да ходим Sick
Бих добавила и Гамишев, който ми прави секциото, но сега след две години, не намирам белега за много естетичен.Прощавам му, добър лекар е Peace

Момичета,така като ви чета направо започнах да се отчайвам. Close С последното си второ раждане много не го мислех и попаднах на сравнително добър екип без да си плащам.Всичко мина леко и нормално.Но сега   newsm78 започва да ме хваща страх  Close
Еее, Клои, ти си вече ветеран, какви са тези притеснения Wink Всичко ще се нареди, докато въздъхнеш ще си родила Grinning

# 661
  • Бургас
Ами аз за фетална предпочетох в София  да отида при СпециалисТ.Ако раждането не беше през януари сигурно щях да се насоча отново към родилен дом там,но ме притеснява връщането с новородено бебе през зимата.Все пак това са си 400 км.

Еее, Клои, ти си вече ветеран, какви са тези притеснения Wink Всичко ще се нареди, докато въздъхнеш ще си родила Grinning

Ами то те с всяка изминала година вместо да вървят напред и като отношение и професионализъм имам чувството,че вървят назад за съжаление.   Close

# 662
  • Бургас
krasito то хубаво, че Добрева работела със здравната каса, ама защо тогава се плаща по 800лв за секцио при нея??

Между другото точно тя ми беше израждащата, падна се на смяна, по-точно тя беше втората смяна, която застъпи на моето раждане и не ми обърна грам внимание, даже ми се развика, каква била тая кръв дето течала от мен по пода, а аз вече едвам гледах. Пари, пари и пак пари.
интересна работа... на теб ли ти иска 800 лв?!
Аз раждах секцио при нея преди точно година и пет месеца и не ми поиска грам стотинка! Дадох, но от благодарност! По никакъв начин не ми е намеквала за пари! Обожавам я тази жена, само заради нея останах да раждам в Бургас и за следващото дете живот и здраве пак ще разчитам на нея! Страхотен човек е!

Е тя или ти е от преди това позната и за това не ти е взела пари, или пък нещо супер много си я накефила, или пък е видяла, че не може да те изнудва за пари. Мисля, че е всеизвестно, че Добрева взима около 700-800 за секцио, Георгиев по принцип около 400, Ризова и Драгнева и те толкова, Калчева мисля, че не прави операции. Не ги е взела от мен, то ако и бях дала толкова пари сигурно нямаше да и е такова ОТВРАТИТЕЛНО отношението към мен докато раждах и охках. Тва не са лекари бе, тва са търговци, кефне им така, кефне им иначе, и никой дума не казва. В София как ги уволниха двама, като ги уличиха, че са взели подкуп. А тез наште тука се оядоха до ушите и никой копче не им е казал.
не ми е позната от преди бременносттта. Аз не съм й дала за секциото ми 800 лв. 700 също! Сумата бе доста по-малка. И досега се чуваме, да не говорим, че на първия месец след като родих ми се обади по тела да ми честити. На годинката също не пропусна. Как да не се трогна?! Приятелката ми ражда 20 дена преди мен също с операция при нея. На нея също не й беше споменавала за пари. Даже се интересувахме във форума преди да родим колко горе долу се дава за секцио, защото Добрева и дума не даваше да се обели за плащане. След мен при нея са раждали 4 мои приятелки и всички до една са супер доволни като отношение. И нито една не е изнудвана за пари. аз съм доволна. Не мога да повярвам на тези неща, които сте писали за нея, след като я познавам... това е... Hug

# 663
знае ли някои Кал4ева дали влиза в родилно в5 месец сам а от два дни не е мардало слу4вало ли се е на някоя от вас
Кал4ева просто ве4е не работи в болницата,а само на 4астно

# 664
Ето нещо, което ще е полезно на всички ни - списък на гинеколозите, които работят със Здравната каса:

1. "АГ кабинет - д-р Веселин Шик" Веселин Георгиев Шик - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Васил Априлов"14
Управител: Веселин Георгиев Шик
Телефон: 088206914 

2. "АГ кабинет - д-р Вълкадинова" Таня Димитрова Вълкадинова - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, к/с "Братя Миладинови" №132, ет.1, каб.18
Управител: Таня Димитрова Вълкадинова
Телефон: 80 12 13

3. "Акушеро-гинекологичен кабинет - д-р Веселина Факалиева" Веселина Иванова Факалиева - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Иван Богоров"50
Управител: Веселина Иванова Факалиева
Телефон: 850150

4. "Акушеро-гинекологичен кабинет - д-р Йовков" Димитър Василев Йовков - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Левски"11
Управител: Димитър Василев Йовков
Телефон: 813523

5. "Диагностично-консултативен център "Свети Георги Победоносец""ЕООД Едда Давидовна Корсунская - акушер-гинеколог
Населено място: гр. Бургас, ул."Ванче Михайлов"1
Управител: Костадин Илиев Партенов
Телефон: 2 41 91

6. "Диагностично-консултативен център І - Бургас" ЕООД 1. Елена Руменова Братова - акушер-гинеколог;    2. Петър Георгиев Ганчев - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, бул."Стефан Стамболов" 73
Управител: Калина Димитрова Ишкиева
Телефон: 810556

7. "Диагностично-консуслтативен център ІІ-БУРГАС" ЕООД  1. Аделина Тодорова Гавазова - акушер-гинеколог;     2. Петър Георгиев Ганчев - акушер-гинеколог;     3. Ради Жечев Златев - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, бул."Демокрация" 94
Управител: Илка Иванова Баева
Телефон: 82 01 32 

8. "Кабинет по акушерство и гинекология - д-р Дорийска" Кръстина Тодорова Дорийска - акушер-гинеколог
Населено място: гр. Бургас, ул. "Поп Георги"7 ет.1
Управител: Кръстина Тодорова Дорийска
Телефон: 088908706, 23148

9. "Медицински център "Свети Николай Чудотворец" " ЕООД 1. Астик Агоп Кавукджиян - акушер-гинеколог;     2. Добрин Иванов Иванов - акушер-гинеколог;     3. Иванка Петкова Сурджийска - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Стефан Стамболов" 73
Управител: Диана Димова Зафирова
Телефон: 087347380, 816453

10. "Медицински център "Ястреб Медикъл" " ООД  1. Васил Георгиева Дончев - акушер-гинеколог;     2. Георги Стоянов Гамишев - акушер-гинеколог;     3. Жечка Георгиева Парушева - акушер-гинеколог;     4. Марияна Димитрова Мърмарова - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Александровска"57 и ул."Рилска"4
Управител: Гюлбесер Нигохос Топузян
Телефон: 81 29 86

11. "Медицински център II -Бургас" ЕООД  1. Аделина Тодорова Гавазова - акушер-гинеколог;     2. Людмил Иванов Люцканов - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, кс."Славейков" (до 9-то ОДЗ)
Управител: Емилия Драгомирова Драганова
Телефон: 88 09 04 , 88 09 01

12. "Медицински център І - Бургас" ЕООД 1. Иванка Иванова Тумбова - акушер-гинеколог;  2. Нина Сергеевна Добрева - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Хан Крум" 28
Управител: Любомир Иванов Стоичков
Телефон: 84 06 05

13. "Междуобластен диспансер за онкологични заболявания със стационар"ЕООД 1. Михаил Василев Михайлов - акушер-гинеколог;     2. Радостин Захариев Дичев - акушер-гинеколог;     3. Томи Димитров Тошков - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, бул."Демокрация"86
Управител: Радостин Захариев Дичев
Телефон: 82 01 33

14. "Транспортен диагностично-консултативен център-Бургас" ЕООД Веселина Иванова Факалиева - акушер-гинеколог
Населено място: гр. Бургас, бул. "Иван Вазов" 5
Управител: Ваню Стефанов Хърков
Телефон: 84083

15. ЕТ"Амбулатория за специализирана извънболнична медицинска помощ - Д-р Татяна Габровска-ТАИС" Татяна Цанева Габровска - Смолева - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, к-с "М. Рудник", бл.101,вх.А, ет.6, ап.11
Управител: Татяна Цанева Габровска - Смолева
Телефон: 85 36 05, 815003

16. ЕТ"Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ - д-р Елена Градинарова" Елена Руменова Братова - Градинарова - акушер-гинеколог
Населено място: Бургас, гр. Бургас, ул. "Хан Крум" № 40
Управител: д-р Елена Руменова Братова - Градинарова
Телефон: 056 / 84 61 84; 0888 66 41 73

17. Медицински център "Света София" ООД 1. Димитър Атанасов Бояджиев - акушер-гинеколог;     2. Ромил Ангелов Ангелов - акушер-гинеколог;     3. Снежана Русева Ризова - акушер-гинеколог;     4. Теодора Тодорова Скочева - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ул."Възраждане"13
Управител: Злати Русев Чанев
Телефон: 845081 , 0888741295

18. Медицински център ІІІ - Бургас" ЕООД  1. Анастас Петров Стоянов - акушер-гинеколог;     2. Иван Николов Хърков - акушер-гинеколог
Населено място: гр.Бургас, ж.к. "М. Рудник", бл.408, вх. А
Управител: Весела Христова Атанасова
Телефон: 85 21 09 , 85 21 35

# 665
моля ви момичета,не ходете при "д-р" Шик,ако искате да имате деца

# 666
то не е лошо,4е гореспоменатите работят със зк,но май с това се из4ерпва и приоритета им

# 667
Хм, още повече ме объркахте. Предстои ми ходене при гинеколог и вече съвсем не знам при кой #Crazy От бременността съм страшно разочарована от д-р Ризова - тя ми я следеше. Не си платих за раждането при нея и естествено отношението беше отвратително. Преглед за повече от 5 мин нямаше. Щом чак на мъжо му направи впечатление. И всичко беше на видеозон. Тук там кръв и урина. Изражда ме д-р Миринчев - не съм му плащала  - той ми се падна  Laughing Беше страшно внимателен и любезен. Той ми маха и шевовете, но не знам за преглед как е.... Май нищо не прочетох за него. Някой ходил ли е при него??? Частният му кабинет е в Ел Масри. Дайте мнения, ако сте ходили.

# 668
Хм, още повече ме объркахте. Предстои ми ходене при гинеколог и вече съвсем не знам при кой #Crazy От бременността съм страшно разочарована от д-р Ризова - тя ми я следеше. Не си платих за раждането при нея и естествено отношението беше отвратително. Преглед за повече от 5 мин нямаше. Щом чак на мъжо му направи впечатление. И всичко беше на видеозон. Тук там кръв и урина. Изражда ме д-р Миринчев - не съм му плащала  - той ми се падна  Laughing Беше страшно внимателен и любезен. Той ми маха и шевовете, но не знам за преглед как е.... Май нищо не прочетох за него. Някой ходил ли е при него??? Частният му кабинет е в Ел Масри. Дайте мнения, ако сте ходили.
познавам го-просто е внимателен и нищо пове4е

# 669
За д-р Добрева също мога да кажа само хубави неща.Не съм раждала при нея,тя ми води консултацията.Ако работеше в някоя друга болница с удоволствие бих се доверила на нея за раждането,но имам лоши спомени от патологията и затова предпочетох да родя във Варна.  Peace

# 670
д-р гамишев работили с зк в момента ?ходила съм при него в ел масри и съм мн доволна още дава ли консултации там доколкото чух  има нов кабинет къде е

# 671
колебая се между гамишев и добрева кой да посетя  Thinkingкой бихте ми препоръчали м/у двамата

# 672
колебая се между гамишев и добрева кой да посетя  Thinkingкой бихте ми препоръчали м/у двамата

Гамишев.

# 673
Аз вече посетих Гамишев и не съжалявам. Дано всичко да е наред. Бързо решавай, защото записва чак за средата на м.Ноември, просто има ЗК поставя лимит на прегледите. Сигурно и при другите е така. ЗК повече помага или повече проблеми създава, тепърва ще разбера!

# 674
  • Бургас
Аз лично засега съм доволна от Добрева. С Гамишев имам доста неприятни спомени отпреди 3 години, но пък доста момичета тук са доволни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт