До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 155
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 780
А случайно да знаете какво е работното време на Добрин Иванов с ЗК, че в сряда трябваше да е в Приморско, а той не дойде - взех си направление. Ще се обадя на Ковачева дано в понеделник да е на работа в кабинета си.

# 781
  • Бургас
Fresh Gale където и да отида ще попитам за колпоскоп, мисля че някъде четох че в Ел Масри има.

Да ,аз питах ,но  много зависи кой гледа ,там ми е резервен вариант засега.

# 782
            Мисля че Ковачева няма колпоскоп, освен ако не си е взела последните 3 месеца.
            И да раничка имах и то кървяща /въпреки че я бяха горили и имах пап 2/, Ковачева обаче каза не е възможно и ме прати в София. Никой не искам да плаша но на края резултата ми беше карцином ин ситу, след като други бургаски "лекари", вкл. и Георгиев твърдяха, че нищо ми няма.

# 783
iveto_ Ужас ... минала си по доста мъки, милата. Дано сега всичко е наред. Колко време се развива раничката до "карцином ин ситу"?

# 784
            Добре съм благодаря ти! Отидох на време. Лекарите казаха че процесът е дълъг и бавен, затова е предотвратимо, прегледи и това е. За това не се чуди а отиди на лекар  Simple Smile 
           Здраве и късмет от мен   bouquet

# 785
Аз днес се обадих на Ковачева, в понеделник в 14.00 работи в частния си кабинет, така че аз в 13.00 ще гледам да съм там. Благодаря на всички, който се опитаха да ми помогнат и на теб iveto_ за това, че мотивира по - бързо да взема решение (не знам защо, но малко съм резервирана към Ковачева)   bouquet

# 786
аз също водя консултациите си при др.Добрева,но се чудя при кои точно да си насроча секциото,моля пишете кои е най добър специалист в тази област,защото аз си мисля 4е е добре да ме оперира лекар които е запознат със състоянието ми.благодаря предварително.

# 787
  • Бургас
аз също водя консултациите си при др.Добрева,но се чудя при кои точно да си насроча секциото,моля пишете кои е най добър специалист в тази област,защото аз си мисля 4е е добре да ме оперира лекар които е запознат със състоянието ми.благодаря предварително.
a защо не искаш да се оперираш при нея? Аз съм доволна! Мисля, че е един от добрите оператори в Бургас!

# 788
Ти при нея ли си раждала?Аз се двоумя,защото явно се влияя от отзивите във форума,разбира се има  добри и лоши,но аз искам мнение което да ме насочи,ти разбира се ми помогна ,но можеш ли да ми кажеш  как мина операцията,защото от това което прочетох в сайта сам много уплашена.Също така колко плати и т.н.т

# 789
  • Бургас
Раждах преди година и половина при нея с операция, по мое желание. Всичко по време и след самата операция мина нормално. Изписаха ме на 4 пролежани дни в болницата. Всеки ден идваше да ме види, много съм доволна. Второто си дете, живот и здраве пак при нея искам да родя. Не ми е искала пари. Дадох й от благодарност!

# 790
Галя, колпоскоп  има и д-р Веселин Димитров, единия му кабинет е в транспортна болница, другия в лекарска къща Възраждане. Едва ли ще сте чували за него, млад лекар е, на мен ми е джи пи, преди 2 години си получи кетапа за акушер гинеколог - онколог. Специализира при най-добрите онколози в страната, даже лятото едно светило беше на море тук, и прави прегледи между другото. Мисълта ми е да не се заблуждавате от факта, че е млад лекар, това не означава, че не е добър  Hug

# 791
някои знае ли нещо за новата родилна болница в ст.загора.тя е 4астна ,4увам 4е била на ниво.аз бях и я разгледах,говорих с доктора много е внимателен,но искам да 4уя мнение от родила жена там ако има такава

# 792
  • Бургас
има едно момиче което пишеше преди rose_mother или нещо подобно се пишеше тя роди там

намерих rose_madder

# 793
  • България
Абе какво стана с rose_madder ? И аз тези дни я мисля, щеше да се връща в Бургас, но никаква я няма

# 794
  • Бургас
  33uu аз пък мисля уишчето и все ще питам някой не знае ли какво се случва  33uu

Общи условия

Активация на акаунт