До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 154
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 795
Wish я видях онзи ден, свекърва и живеят в нашия вход, добре са, малкия расте голям сладур е, ама какво става не знам много набързо се видяхме

# 796
Здравейте момичета  Hug , след направени хормонални изследвания имам нужда от консултация с ендокринолог,бихте ли ми препоръчали такъв,а за гинеколог съм се насочила към Ризова,моля за вашето мнение .Благодаря Ви за което.   bouquet

# 797
  • у нас
На 3D прегледа носи ли се нещо за качване на записа - например като диск или някакъв друг носител или и там се вадят на хартия данните? Някой ходил ли е да каже?

Минди, за Ризова има много изписано в темата по-напред или в черния списък на лекарите. Там може да прочетеш.

За ендокринолог - в транспортна болница - Великова, на Републиканска - Кирилова. Първата работи с направления.  Доста явно показва настроенията си, ако е в лошо е направо......

# 798
Sinara благодаря ти   bouquet , на Републиканска кой номер се намира кабинета на Кирилова имаш ли представа

# 799
  • у нас
Точно, където е кабинета на Гамишев и Мърмарова. На ъгъла на Републиканска и Кирил и Методи. Новата кооперация - от предната страна е лаборатория.

# 800
Минди, не ходи при Ризова Peace

# 801
  • Бургас
Точно, където е кабинета на Гамишев и Мърмарова. На ъгъла на Републиканска и Кирил и Методи. Новата кооперация - от предната страна е лаборатория.
искаш да кажеш Гурко, кирил и методи е през 2 пресечки

# 802
Благодаря Ви момичета, златни сте,споменах Ризова тъй като ходих досега при Георгиев , той ми постави диагноза малка матка , затова отидох При Калчева тя пък ми каза че имам поликистозни яйчници и 9 месеца на противозачатъчни и според нея матката ми е с нормални размери и сега се чудя накъде....много съм объркана към кой да се обърна  Cry

# 803
За пореден път декларирам безрезервната си вяра в диагностичните умения на д-р Калчева. За мене тази жена е перфектен диагностик.
Бих и поверила живота на репродуктивните си органи без колебание  Laughing

# 804
  • Бургас
Момичета,някоя от вас скоро да е раждала в Бургас?

Искам да знам какво е сега дереджето в бургаското родилно и какво е отношението на лекари и акушерки.

Ще ви бъда супер благодарна за малко инфо. Peace

# 805
  • у нас
Шушонка, да права си Гурко и Републиканска, моя грешка.

Гледам, че имаш 3 Д снимка, кажи какво е точно.

# 806
На 3D прегледа носи ли се нещо за качване на записа - например като диск или някакъв друг носител или и там се вадят на хартия данните? Някой ходил ли е да каже?

Минди, за Ризова има много изписано в темата по-напред или в черния списък на лекарите. Там може да прочетеш.

За ендокринолог - в транспортна болница - Великова, на Републиканска - Кирилова. Първата работи с направления.  Доста явно показва настроенията си, ако е в лошо е направо......
zdravei,az hodih na 3d pri Kal4eva ni6to ne se nosi (osven pari4ki razbira se:))tq ti dava vsi4ko-disk i stanovi6te na hartiq,koeto da dade6 na tozi koito ti vodi konsultaciite.Kal4eva e vnimatelna jena,az sam dovolna ot pregleda  bouquet

# 807
елениа,моля те кажи ми за какви пари става въпрос-аз имам информация,но онзи ден спорихме с мъжа ми-на негов колега жената е ходила при Кал4ева,направила си е 3d и е казала на мъжа си,4е "жената не й взела никакви пари",за което побеснях,защото така аз излизам лъжкиня.Според мен мацката я е дострашало да каже всъщност колко е дала/мисля между 50 и 80лв/

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 15:18 от KAS

# 808
елениа,моля те кажи ми за какви пари става въпрос-аз имам информация,но онзи ден спорихме с мъжа ми-на негов колега жената е ходила при Кал4ева,направила си е 3d и е казала на мъжа си,4е "жената не й взела никакви пари",за което побеснях,защото така аз излизам лъжкиня.Според мен мацката я е дострашало да каже всъщност колко е дала/мисля между 50 и 80лв/
na men mi izleze 70 lv obadih se predvaritelno po telefona da si ugovorq 4as.Trqbva da znae6 4e ima zapazeni 4asove edin mesec napred,zatova ako ti e spe6no trqbva da poburza6.i kato se obadi6 sekretarkata 6te ti dade vs informaciq za cenata,4asa i denq kogato mogat da te priemat.Ne mislq 4e 6te ima promqna v cenata tui kato az hodih skoro...predi mesec i polovina

# 809
Снаха ми ходи предната седмица на 3D при Калчева и и взеха също 70лв.

Общи условия

Активация на акаунт