До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 139
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 840
И аз не мога да схвана схемата, по която се записват часове при Калчева. Имах информация, че стават записвания само в четвъртък, но съм успявала да се запиша и в други дни. Сега имам час за вторник, но докато си го уредя звънях 3-4 пъти и вчера(четвъртък) успях.
KAS, а защо не Калчева?
не,нямам нищо против-в смисъл 4увала съм много добри неща за нея-просто попитах

# 841
  • Бургас
Аз съм съгласна с Мадлена; от няколко дни в бургаската тема чета само за Сливен и Варна. Вече като ме попита някой "няма ли да раждаш извън Бургас" ми се повръща. Да, много са корумпирани бургаските лекари, но поне неонатологията ни е на светлинни години от Сливен. Предпочитам да се уговоря с лекар за раждането, отколкото да спестя някой лев, но да рискувам здравето на бебето. Следя  тази тема, за да се ориентирам при кой БУРГАСКИ лекар да родя, а не в кой град Confused

# 842
  • Бургас
Goldie, много си права!Важно е да си в ръцете на добри специалисти!
yzida, надявам се да си избрала д-р Дичева от  "Ева" ,за нея има най-добри отзиви.За Марчева отдавна се говори,че има много неуравновесена психика( беше правила опит за самоубийство), а Спанова направо не е добре.Д-р Йорданов е млад(при него раждах, но тогава още работеше в държавната болница), старае се, но имаше заведено дело срещу него ,защото едно бебенце почина по негова вина при раждането( не знам докъде стигна делото за съжаление).
Дано не съм ви объркала още повече!Разбирам всяка от вас,естествено искате най-доброто,самата аз трябваше да направя подобен избор преди година.Исках да родя в Сливен,но се наложи да родя в Бургас.Не съжалявам,че се случи така!
Според мен тук във форума малко се преувеличават както отрицателните отзиви за бургаската болница, така и положителните за сливенската.
Леко раждане на всички!

# 843
Синара, аз, когато записах/ т.е. мъжът ми записа/ час за д-р Калчева беше четвъртък. Трябва да си по-нахален, аз не успях. Дадоха ми час за следващата седмица, иначе лично на мен ми се каза да се обадя другия месец.

# 844
Какво ви е мнението за д-р Лазаров Работи в Първа поликлиника, както има и кабинет в Света София

# 845
Извинявайте момичет исках да попитам за д-р Ангелов Embarassed

# 846
Извинявайте момичет исках да попитам за д-р Ангелов Embarassed
Много е писано за него в темата, и почти само лошо. И аз съм потърпевша от него. За мен лично не е никакъв доктор. При когото и друг да отидеш, все ще е по-добре Confused

# 847
д-р Ангелов е направо анти.

Лилита, много моля от сега да уредиш бавачки за децата на 15.12.2007  Grinning

# 848
Добре от писаното се разбира че д-р Ангелов е груб и то много в изказванията си.А какъв е според вас като специалист.

# 849
Добре от писаното се разбира че д-р Ангелов е груб и то много в изказванията си.А какъв е според вас като специалист.
по-добре иди при друг-тоя ще ти вземе парите и....толкова

# 850
  • Бургас
Аз съм съгласна с Мадлена; от няколко дни в бургаската тема чета само за Сливен и Варна. Вече като ме попита някой "няма ли да раждаш извън Бургас" ми се повръща. Да, много са корумпирани бургаските лекари, но поне неонатологията ни е на светлинни години от Сливен. Предпочитам да се уговоря с лекар за раждането, отколкото да спестя някой лев, но да рискувам здравето на бебето. Следя  тази тема, за да се ориентирам при кой БУРГАСКИ лекар да родя, а не в кой град Confused

виж ако искаш тук бях пуснала една темичка по въпроса :https://http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242779.0

# 851
д-р Ангелов е направо анти.

Лилита, много моля от сега да уредиш бавачки за децата на 15.12.2007  Grinning

Бавачка лесно ще намеря, но на малкия мъфин му трябва дойка hahaha

# 852

зле. С грамадни, груби ръчища, остарели виждания.
При толкова много добри гинеколози в Б-с, последния при който ще отида, е Ангелов. Брр.

Лилита, и дояч върши работа. Да пълни ведрата   Laughing А и ти си в центъра, за едното мльоцкане можеш да скочиш до вас.

Край със спама, обещавам.

# 853
  • Бургас
Ангелов е може би един от най-добрите "оператори" в Бургас, но само дотам. Ако не се налага операция, бягай далеч от него. Лош диагностик, ужасно вулгарен и груб и какво ли още не; просто писала съм и преди за него и не ми стигат епитетите Sick Последната му издънка с мен беше, когато кюретира майка ми и случайно разбра, че току що съм установила, че съм бременна. Забрани ми категорично секс, защото било грешно бебето да вижда цитирам "онази работа на мъжа ти" hahaha Толкова за него.
Клои, благодаря, сега ще погледна Hug

# 854
Ангелов на времето така е зашил майка ми, че тя още си страда от това. може пък с годините да се е научил  Confused

Общи условия

Активация на акаунт