На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Благодарности за труда ,момичета.Викам да си купим един форумски тир, че като гледам списъка с препоръки и линкове....ми то всичко ми трябва.
Някой пак беше питал за бялата козметика.Писах и в старата тема. По-ниските и масови класове козметика според мен са по-евтини.По- високите ,които аз видях в аптеките-Биодерма, Nuxe, а-дерма,лиерак и др са си на висока цена като при нас.Марките Филорга и Деларом не открих в аптеки,но може би в Истанбул ги има .В сайтове ги откривам ,но там трябва да търсите конкретен крем ,за да сравните цена.Има и по -скъпи от БГ ,има и по-евтини.Предполагам ,че е до момент и промоции на сайта.
Между другото имат доста добра козметика за коса-шампоани ,маски,балсами,които не са коментирани.Ако имате интерес мога да дам инфо или да ги потърся в нета и да дам линкове.

# 136
Аз да попитам - като пътувате с кола, къде паркирате в центъра? Преди няколко години бях на организирана екскурзия в Одрин и автобусът беше на паркинга до голямата джамия. Та дали мога и аз да го ползвам или ще ми препоръчате по-добро и изгодно място?

# 137
  • Пловдив
Като стана въпрос за шампоани
https://www.sanalmarket.com.tr/bioblas-tum-sac-tipi-icin-sarimsa … -360-ml-p-20ab30c
такъв купих предишния път да кажем преди месец

сега купих такъв
https://www.amazon.fr/bioblas-Botanic-Shampooing-dermatologiquem … ing/dp/B07BM9JKPY
от едно и също място - естествено не съм видяла разликата там.

и  им се чудя каква ли е разликата между
органично и
ботанично олио

Gergana Ignatova, паркинги има на много места обикновено са ок.5-6 лири на час
Къде може да спрете, това зависи от приоритетите ви, къде искате да отидете.
Ние никога не спираме на джамията- просто защото е по-далече от центъра, спрямо другите паркинги.

Делтичка и аз съжалявам, че не сме се засекли, но не видях много българи този ден, та може и да сме се разминали някъде - резил, можеше да си спретнем един купон.

Elito K , според мен - не експериментирайте с илачите за деца, освен ако не е предписано от лекар,
това, което помага на едно дете, не е гаранция, че ще помогне и на друго.............просто изразявам мнение и впечатление, че техните /Тр./ лекарства са малко по-силни от нашите.

++ за ТИР-а, все по-трудно се побираме в багажника, а той не е малък и ММ добре подрежда.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 22:44 от makak

# 138
Наредиха на търговците в Одрин да учат български
Магазините в града ще работят до 3 часа през нощта заради гостите от България и Гърция
https://m.offnews.bg/news/Ikonomika_59/Narediha-na-targovtcite-v … arski_690518.html

# 139
  • Пловдив
Да изкажа благодарности и аз за темичката! Евала,за положения труд за списъка, Белята!
Ииии да си запазя място в тира Laughing

# 140
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет, момичета!Искаме да ходим до Одрин ,но колата се води на фирмата на мъжа ми. Какви документи са необходими?

# 141
Привет, момичета!Искаме да ходим до Одрин ,но колата се води на фирмата на мъжа ми. Какви документи са необходими?

Пълномощно! Нотариално заверено и преведено на турски/английски.

# 142
  • на морето
Преди време някой пита за пробиотици, но не прочетох отговор. А сега в събота ще ходя и спешно ми трябва за сина ми на 13г. Искам да му направя един курс, че често го боли корем. Ако някой е взимал да сподели цени, за да знам дали да купувам от тук , или да изчакам до събота. Благодаря !

В петък взех два пробиотика. Ампулите са за деца, капсулите за възрастни. Аптеката се намира зад Маргито до една болница. Ето координатите и.
N 41.66397° E 26.58571°
П.п. Немога да им прикача снимките съжалявам.
Много благодаря. Може ли само името на пробиотика и цената му.

# 143
Здравейте, прехвърлям въпроса си от миналата тема понеже не получих отговор дали някой знае  за магазин на PANDORA в Одрин?

# 144
  • Varna
Помня го аз този въпрос, но не се сетих да съм виждала Пандора в Одрин.
Вчера се оглеждах докато пазарувахме, но може би съм гледала там където няма.
Това от мен. Ако някой е забелязал Пандора или не е влизал скоро да чете и
пише или като мен не е видял.
Ако някой е видял, със сигурност ще Ви отговори.

# 145
  • Пловдив
Здравейте, прехвърлям въпроса си от миналата тема понеже не получих отговор дали някой знае  за магазин на PANDORA в Одрин?

https://www.pandora.net/bg-bg/stores
Тук няма посочен магазин в Одрин на Пандора

# 146
Благодаря, за отговорите!

# 147
  • Стара Загора
И аз не съм виждала.
Но в Кушадасъ забелязах, че продават талисмани в магазините за сребро, при все, че имат магазин там.
Та може да поогледате в магазините за сребро.

# 148
От Селимие до Ераста сами ли ще ходите? Не са ли отделни "спирки" от екскурзията?
И на мен ми се щеше да бяха отделни по нашата програма, но въобще не ни заведоха до там. Марги, борсата и 2-3 часа самостоятелна програма, това е за съжаление когато сме с туристическа агенция, поне напоследък.

С коя агенция пътувахте и от къде?

# 149
  • София
Някъде в по-по -старите теми беше обсъждана тяхната бира Ефес, но не си спомням дали може да се внася, т.е за един стек , дали ще направят проблем?
Ние сме си носили, никога не са ни правили проблем на границата, но имайте впредвид, че е доста по- скъпа от българските магазини (почти тройно). Мъжът ми е голям почитател на Ефеса и винаги си купува от там златната (няма я в БГ), казва че била в пъти по- хубава.

Общи условия

Активация на акаунт