На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • до едно тепе
Малко в страни от темата, ама да питам. Някой от Пловдив да ми препоръча преводач,да си преведем пълномощното. Предполагам превода трябва да е от лицензиран преводач.

# 271
  • Берлин
Малко в страни от темата, ама да питам. Някой от Пловдив да ми препоръча преводач,да си преведем пълномощното. Предполагам превода трябва да е от лицензиран преводач.
Не знам адреса,но в уличката на турското консулство (все едно перпендикулярно на градската градина)

# 272
  • Стара Загора
Кака ви утре пак отива да щурмува Едирнето. Grinning

Имам въпрос за връщането на дрехи, досега не ми се е налагало.... Взех палто от Koton, но се оказа че ми е леко широко в талията и се надува отпред като вървя. С етикет и касов бон мога ли да го върна? Купено е на 20-ти, т.е. миналата събота.

# 273
  • Пловдив
Аз май утре ще се забия в Чорлу.Чудя се още .Ама предполагам че в Одрин ще е лудница

# 274
  • Бургас
Детски шампоани, от които сте доволни? Белята беше пуснала един бебешки, но не го намирам...
Моят Одрин от утре се отлага за идната неделя.

# 275
iv4enceto_91 аз съм връщала, но на ЛС Ваикики. Т.е. аз съм заменяла и доплащала, но те те питат какво точно искаш да направиш. При това съм купувала от магазин в Одрин, а съм връщала в магазин в друг град. Така че не би трявало да има проблем да върнеш/замениш.

# 276
  • Пловдив
Кака ви утре пак отива да щурмува Едирнето. Grinning

Имам въпрос за връщането на дрехи, досега не ми се е налагало.... Взех палто от Koton, но се оказа че ми е леко широко в талията и се надува отпред като вървя. С етикет и касов бон мога ли да го върна? Купено е на 20-ти, т.е. миналата събота.

Правила съм замяна в Уаикики,след 3 седмици. Не съм имала проблем. Предполагам,че и в Котон няма да има.
https://www.hepsiburada.com/dalin-bebek-sampuani-500-ml-pm-ailedalin275105 - това е детския шампоан,има го на борсите,има го и по магазините.
На мен ми се отваря парашутът за идния петък(да не мине котка път) Wink Да си стоите тука, да няма калъбълък,че и мъжове ще водим Laughing

# 277
  • София

vampbal, мисля, че няма да съжаляваш за олиото. Аз съм много доволна, макар да излиза по-скъпо от нашето. Търсила съм нерафинирано, но не съм намирала. И, да, наистина е по-мазно от това, което е тук.

# 278
И аз ще споделя мнение за олиото като стигнем до него. Купих последно тенекия като ходих. Моята майка каза че е много хубаво. Определено не излиза по-евтино, но ако е по-добро - значи си струва.

# 279
  • Пловдив
Някой знае ли аутлета на Мави джийнс дали съществува .Доста търсих този на Левис, но го нямаше и от яд забравих за Мави.
Гугъл ги дава и двата до Чорлу. Някой с информация?

# 280
  • Стара Загора
Сега ми поръчаха да купувам тези хапчета, но дали в Турция са със същото име?

Правя един списък в момента, главата ми бучи. Че пак ще е на тагадък работата.

# 281
  • Тополовград
Някой знае ли аутлета на Мави джийнс дали съществува .Доста търсих този на Левис, но го нямаше и от яд забравих за Мави.

Днес бяхме в Чорлу видяхме аутлета на Мави но не спряхме. Левис не видяхме ни на отиване ни на връщане.

# 282
  • Пловдив
Скрит текст:
Сега ми поръчаха да купувам тези хапчета, но дали в Турция са със същото име?

Правя един списък в момента, главата ми бучи. Че пак ще е на тагадък работата.
iv4enceto_91, това излиза по активните съставки... http://www.ilacabak.com/ginera-21-draje-5616 предполагам,че е същото...
А аз пак да питам за нещо ефективно за синузит?

# 283
  • Пловдив

Днес бяхме в Чорлу видяхме аутлета на Мави но не спряхме. Левис не видяхме ни на отиване ни на връщане.
Правилно ли го посочва гугъл мапс?

# 284
  • до едно тепе
Папурче, мерси. Тооо логичното е да са там. Но отдавна не съм минавала в онази улица. Преди 6 години друсах синковеца да заспи по паветата около консулството редовно. Охраната ни зяпаше как изтезаваме челядта само и само да дремнат един час из Градската. Хаха. Ще мина в понеделник нататък. Wink

Общи условия

Активация на акаунт