На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
renydent, много благодаря за полезната информация.
Благодарности за положения труд относно първата страница на темата. Много полезна и подредена информация, ако не е проблем да се добави и информацията за магистралите в следващите теми.
Да похваля продук , който си купувам от Кипа и други магазини Ашуре полуфабрикат, приготвя се като се добавя само вода и се вари. Няма нищо общо с българското ашуре което знаем в Бг. Това вътре съдържа и плодове. Много е сполучливо, на който съм го препоръчала всички са доволни от вкуса и бързото приготвяне.

# 361
Аааа, ще дойде Беличката,
сигурна съм.

Мимич,
Не съм много по обясненията, че и рядко гледам имената на улиците. Срам кака, срам
хем от пет години джиткам в Едирнето....Нали знаеш главната улица, та тази улица където
се намират магазинчетата за домашните потреби, пердетата и ТАЧ е успоредна на
главната. Ориентир ще ти е рибната борса. Наскоро даже някой беше постнал снимка
точно на тази уличка.
Улицата с дом. потреби , пердета и др. се казва Osmaniye.

# 362
  • гр. Бургас
"

Момичета, кажете ми, моля, какво съм си купила, че ги взех за омекотители, а ми изглеждат като течни прахове за пране!!!"

Това е течен перилен препарат, не се притеснявайте добър е!

# 363
  • у нас
Тони, омекотители са. Аз също си взех последния път такива, само че друг цвят. За първи път прах с него преди малко, много хубаво ухае. По принцип от години си вземам само един вид омекотетел, но последните два пъти беше разредена чорба.

# 364
  • Варна и...духом на Босфора
Тони БС,-Съвъ детержани,майка
Течен перилен препарат си си взела.
Синарче,за пране е душе.
Аз я знам  де живей Белята,на булеварда живей.
Сега храни детето,после разходки,ама ли доди, как няма да додИ.

# 365
  • у нас
Redemi, недей така, бе душко. Dizzy Face
На няколко места казаха, че е омекотител, а и при омекотителите седеше. По-късно ще снимам и моя. Ама, като гледам същото е.

# 366
Еее,бива ли така!
Абе къзъм,бе учете езици бе джанъм!:grinning:JoyJoy
На омекотители пише-юмушатъджъ

# 367
  • Бургас / UK
И аз да кажа,че са течни перилни,черния за черно (siyah-черно)червения за цветно (renkler-цветни) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
  • Пловдив
Синара,Тони,това са течни перилни препарати,пише си-sıvı deterjanı-течен препарат.Черната бутилка е за черно,пише siyah-черно,по-горе на бутилката е написано simsiyah koruma,което означава предпазва черни като катран,а червената бутилка е за цветно-renk-цвят.Това не са омекотители,на омекотителите си пише-yumuşatıcı-омекотител.

# 369
  • Varna
ш'додИ Беличкова, споко!

Ей, тВа е омекотителя деТ го ползвам от няколко години-концентрат. Щото има
един дето не е концентрат и го продават дори в България. Обаче мирише докато
окачаш прането на простора и след малко миризмата отива на.....майната си.

И друг път съм му слагала картинката тука.
Ползвам само червеният. Има и други цветове, но на нас ни харесва най-много червеният
Бинго.

# 370
  • у нас
Тони, подведох те, ама и мен са ме метнали на борсата. Следващият път на тоз убавец дето ми ги даде, ще му дърпам ушите. Добре, че имам още стари омекотители, за да си ги ползвам. Но този Бинго течен прах, много ми харесва аромата му. Ей, много почнаха да ментят комшиите. Confused Значи снощи съм прала с два течни праха. Joy

Благодаря, момичета, за разяснението. Kissing Heart Трябва да напредваме с езика. Grinning

Пера със течен Персил, но там пише гел, тоест няма този надпис за течен прах /сега огледах тубите/. Но вече ще знам.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 371
Синарче,сИга като изпереш няма да викаш комшулъка на кафе,щот ши тиизлезе ИмИ,чи нИ ползваш ОмИкуТител!:stuck_out_tongue_winking_eye:Joy

# 372
  • Пловдив
Момичета положението не е толкова зле,даже има и позитив-ако не сте си купили yumuşıtıcı-омекотител,имате причина скоро да се върнете на пазар в Турция.Във форума сме няколко човека,които можем да помагаме с превод от първо лице,не с гугъл преводач,питайте.

# 373
Момичета, в Унисайт как е нета? Вероятно ще трябва да поработвам малко през почивните дни, в които съм резервирала, та се чудя...

# 374
  • у нас
Редемче, аз кайве не пия Stuck Out Tongue Winking Eye А и не ползвам всеки път омекотител. Те праховете, които имам са 2 в 1, така че пак мирише на убаво и си ми стават мекички нещата.
Но, да, повод да се ходи пак. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт