На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Ст.Загора
Беличке, продължавай да ни радваш, олекна ми като видях че има отговори от теб.Heart

# 406
  • Varna
Лалка,
Благодаря за снимката със доматено-пиперковото пюре bouquet
Не е лютиво, нали?

# 407
  • Стара Загора
Лалка,
Благодаря за снимката със доматено-пиперковото пюре bouquet
Не е лютиво, нали?

Не е. Никъде не пише какво е, та опитвах преди да го сложа в яденето.

# 408
  • Varna
Благодаря Hug

# 409
  • гр. Бургас
Утре сме с приятели в Лозенград, отиваме на разходка, кафе, да си вземем по нещо от Bizim и Migros. Като се прибера ще докладвам как е било по границата и изобщо в градчето.

# 410
  • Сливен
Здравейте счупи ми се златната гривна и сега се чудя дали в Турция няма да е по изгодно да я заменя и до платя за нова златна гривна. Какво мислите вие.

# 411
  • Варна
Скрит текст:
Като една горда новооткрила въпросния магазин Sob , да кажа...
Бизим в Одрин се намира непосредствено преди Кипа (настоящ Мигрос). По-точно преди бензиностанция Шел, която е преди Кипа-та.
Скрит текст:
В интерес на истината магазинът е малък (по-правилно е да кажа нисък), табелата му също е малка и аз досега не го бях забелязвала. Видях го миналия път и пак този път минахме два пъти по отсечката, докато го открием. Не помнех точно между кои кръгови е, а при толкова светещи реклами неговата се губеше. При това между булеварда и паркинга му има локално платно, та идва и навътре.
цък и цък

Нали и в Лозенград има Бизим под Кипа- сега Мигрос ? Той  отвън изглежда доста по-голям. Явно за него сте нямали време .

Жижо , още чакаме да кажеш откъде купи гумите.

# 412
  • Пловдив
Беличке, срам ме е да си призная ,ама ...да си кажа все пак.
Аз реших че си открила магазин на Дона в Одрин.Гладна кокошка просо сънува.За лечение съм хахахаха.

# 413
Бизим в Одрин до Кипа който е не го ли преместиха на друг адрес? Последния път като проверявах беше затворен и имаше един плакат отвън с някакъв адрес.

# 414
  • Бургас / UK
Скрит текст:
Бизим в Одрин се намира непосредствено преди Кипа (настоящ Мигрос). По-точно преди бензиностанция Шел, която е преди Кипа-та.
Скрит текст:
В интерес на истината магазинът е малък (по-правилно е да кажа нисък), табелата му също е малка и аз досега не го бях забелязвала. Видях го миналия път и пак този път минахме два пъти по отсечката, докато го открием. Не помнех точно между кои кръгови е, а при толкова светещи реклами неговата се губеше. При това между булеварда и паркинга му има локално платно, та идва и навътре.
цък и цък

Нали и в Лозенград има Бизим под Кипа- сега Мигрос ? Той  отвън изглежда доста по-голям. Явно за него сте нямали време .

Жижо , още чакаме да кажеш откъде купи гумите.

ИмаШЕ Бизим до Кипата(Мигрос) ,от август/септември се преместиха на нов адрес .

Беличке,радвам се да те видя на "сцената"  Hug

Пантофка писали сме заедно  Mr. Green

# 415
  • Пловдив
Скрит текст:
цък и цък

Делте, 30 ги взех аз, ама взех само за 20 лири. Трябваше като теб на едро да действам, ама...
Благодаря ти Беличке !При следващата визита ще го посетим.

# 416
  • В светлината на слънцето
Мили хора, помощ! Трябва да пътуваме в четвъртък (без кучето, че се оказа доста сложно с него). По ред причини, да не спамя излишно, се очертава да сме (живот и здраве) на границата около 13 часа. Налага се да действаме много бързо в Одрин (Ераста, Марги, някой от супермаркетите, задължително аптека и бърза разходка по централната улица с хапване и баклава. В двата мола знаем къде какво да търсим, малко неща са, та ще гледаме да е бързо. В смелите ни планове е да сме обратно на границата около 18 ч. Бяхме си намерили гид, който да пътува с нас и да ни води с цел максимално бързо придвижване, доколкото е възможно. Но! Гидът няма да може да пътува. И така се налага да се справим сами. Та горещата ми молба е за gps координати на Ераста и някакъв паркинг (нямам претенции платен или не) до централната улица. На Марги има на 1 стр., така че с него съм ок. Има и на Ераста, но не е точен - единият е сгрешен, а при другия по погрешка е копиран отново този на Марги. 20 пъти прерових 1 стр., но понеже пиша от тел. или аз не виждам, или наистина няма. Както и на паркинг до ц.улица. Борсите не ме интересуват.
Моля, помагайте. Утре ще си мина придвижването с гугъл стр. на комп, но се притеснявам, че може да се омотая (аз съм шофьора). Ще ми е по-спокойно, ако имам навигация. Малко ни изненадаха в последния момент и сега трябва да се справим някак. Моля, ако някой си е запазил координати, да помогне.
И благодаря много предварително! Heart

# 417
  • Бургас
За това време само Ераста не може да обиколите камо ли магазини и разходки по центъра. Абсурд просто. Ако ще ходите за няколко часа си набележете един мол и минете през една аптека. За друго няма да имате време

# 418
Утре сме с приятели в Лозенград, отиваме на разходка, кафе, да си вземем по нещо от Bizim и Migros. Като се прибера ще докладвам как е било по границата и изобщо в градчето.

Много е спокойно на границата! В двете посоки Wink
Много съм разочарована от Мигрос.

# 419
  • В светлината на слънцето
Ние няма да обикаляме Ераста, отиваме там в два конкретни магазина за конкретни неща. А в Марги - заради един. Хич нямам и намерение да ги обикалям и разглеждам.
А в магазини по централната улица също няма да влизаме. Просто ще се разходим, децата ще поснимат, ще си купим баклава и това е.

Общи условия

Активация на акаунт