На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,бихте ли ми казали цена на баклавата
и ядките в Одрин?

# 196
  • Бургас
Момичета, всички препоръки, списъци, указания и т.н., които чета тук са ми изключително полезни!

Бъдете здрави!

# 197
KKATINNA, за Дерматикс гела ако въпросът е към мен, да има ефект.Става въпрос за травма на лицето на племенницата ми от паднала върху нея футболна врата.С упорито мазане вече е почти незабележим. Но при тази БГцена упоритото мазане е направо болезнено  Mr. Green

# 198
  • На юг от тук
tontoneva, благодаря.За цената си два пъти права. hahaha

# 199
Аз пък не мога да разбера защо се занимаваме с Вилияна във втора поредна тема,  както и защо трябва да се вълнуваме от излиянията й. Все едно малко "жизненоважни" покупки ни чакат Simple Smile

Повтарям си въпроса от началото на темата, дано някой може да ми отговори: моля за препоръка за хотел в Люлебургаз? Предлагането в букинг е малко, търся настаняване, при което се плаща на място.

# 200
  • Пловдив
Моля, потребител KRISTI  да си отблокира получаването на съобщения

# 201
  • до едно тепе
То само този гел да беше. Аз на сина ми купувам лекарството- оригиналното на 13лв- тук по ЗК доплащам 20. На свободна продажба е към 25-30- зависи от аптекта. Бях писала и за едно лекарство за АД. И то беше в пъти по- евтино.
Мислех да не се намесвам в споровете, амааа.
 Благодарение на пишещите отдавна потребителки, в това число и Белята, не се лутах безцелно в Одрин, а отидох със списък какво да търся и къде. Изключително сте ми полезни всичките и моля да не се оставяте на излишни провокации. Общо взето всеки има глава на раменете и може да прецени какво да купи. Това, че някой е тръгнал с огроооони нагласи на организирана екскурзия с ТА и е останал разочарован, че супер марковите дрехи все пак не са мноооого евтини и там, не означава, че ние останалите, които купуваме " масовката" не трябва да си обменяме информация.
Беличке, благодаря за положения труд и моля те не напускай темта. Така като гледам си е тенденция във всяка тема да се появи някой, да разбуни духовете и после да се врътне обиден, след като от своя страна е обидил не малко хора. Нима трябва да им направим кефА, м?
Хубав ден и приятно пазаруване в следващите няколко дни. Аз пък ще крънкам мъжо за другата сряда, ако децата оздрвеят дотогава де и са на градина.

# 202
  • Стара Загора
Здравейте, случайно да няма някакви празници, че не си пупбликуват брошурите? На Гратис беше валидна до 21-ви, а на Кипа до вчера, но нови не се публикували нито в официалните им сайтове, нито в сайта за брошури.

# 203
  • Пловдив
и ядките в Одрин?
Много е относително. Има баклава от 30 до 70 лири за килограм. Ядки - лешници около 42-48 лири за килограм.
Вчера имаше доста сънародници из Одрин. Simple Smile
Направи ми впечатление обаче, че плодовете и зеленчуците по центъра бяха по-скъпи от същите в почивните дни. Рибата също.

# 204
  • На юг от тук
Здравейте, случайно да няма някакви празници, че не си пупбликуват брошурите? На Гратис беше валидна до 21-ви, а на Кипа до вчера, но нови не се публикували нито в официалните им сайтове, нито в сайта за брошури.

Националният им празник е на 29.10. Днес четох,че ще има и официално откриване на този ден на новото-трето летище в Истанбул от бащицата.

# 205
и ядките в Одрин?
Баклавата с орехи на складовете 14-18 TL, на центъра 30TL. Ядки: лешници 40-45TL, шамфъстък 70-75ТL, фъстък -7 TL.

# 206
Здравейте и от мен!
Dary_ снощи късно видях, че са излязли новите брошури на Мигрос (Кипа), а на Гратис има една която е до 31 Октомври: https://www.ebrosur.com/Edirne/Gratis-11-31-Ekim-2018-300-Urunde … rim/BHIlw3#page=1

Николина Колева 609068, баклавата на складовете за перилни беше 18 Тл, а в цеха- 15ТЛ. На центъра за 30 Тл, а онази зелената с многото шам фъстък  около 90 ТЛ.  Шам фъстъкът беше-70 ТЛ (Това са цени от миналата събота и неделя)

# 207
И аз търся брошура на а Кипа, но не виждам нова. Ако някой я открие, ако може да я сподели

# 208
Ако не бъркам, Мигрос и Кипа са с едни и същи промо оферти.

# 209
И аз търся брошура на а Кипа, но не виждам нова. Ако някой я открие, ако може да я сподели

Здравейте,
И аз не мога да отворя нова брошура на Кипа. Ако може някой, нека ми помогне и на мен.   
Благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт