Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да пазарувам изгодно в LTB, памперси, каши и детски дрехи в Одрин?
Къде са разпръснати праховете - на асфалта или на масите? И кой ги е накарал да го направят - гърците, турците или българите?
Какви видове зехтин се предлагат в Турция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да пазарувам изгодно в LTB, памперси, каши и детски дрехи в Одрин?
-
Къде са разпръснати праховете - на асфалта или на масите? И кой ги е накарал да го направят - гърците, турците или българите?
-
Какви видове зехтин се предлагат в Турция?
-
Къде мога да намеря информация за тържества/заря за Деня на Републиката в Истанбул?
-
Какви са разликите между различните видове зехтин и техните характеристики?

Когато съм ходила организирано с агенция на Кипа се дават 40 или 60 минути, което мисля, че е крайно недостатъчно. Както повечето знаете, в самата сграда на Кипа има доста магазини, които си заслужава да се разгледат. Така, че минимум 1,30 час предвидете за спиране на Кипа
Много ми помогна. Преди година беше около 100 лири. Тук същия гел беше 92 лв. Близо 60 лв разлика. Но по-важното е, че не е необходимо например като Контрактубекса да се маже продължително време, а има очевадни резултати за няколко месеца.