На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас / UK
Блякисбак,нямам спомен някой да е писал,че е отсядал в Люлебургас. То ,напоследък почна да се споменава като цяло,така че трябва сама да прецениш ... Blush

# 211
# 212
  • Пловдив
marilyn monroe,благодаря!

# 213
blackisback, ако все още търсиш, препоръчвам този:

YALDIZ OTEL,  Edirne Cd. No:49
http://www.yaldizotel.com/

# 214
Стана ми интересно за този гел ДЕРМАТИКС - колко струва и лесно ли се намира в Одринските аптеки? И под какво има да го търся?

И само да споделя, че изключително неприятно впечатление прави, когато някой  напада  с подобен надменен тон в темата. Вярно, всеки има право на мнение, но то си остава мнение и не е критерий за качеството на стоките в цяла една държава. И въобще, ако ще се говори за качество, може би в нашата страна то е едно от най-рядко срещаните явления, без значение от вида на стоките и услугите. Та ние сме страната на имитиращите продукти, така че дори  турците да си позволяват своеволя в производството понякога, положението е хилади пъти по-добро от нашенските продукти.  И да, в Италия качеството на стоките е много по-добро, но тъй като до там ходя само веднъж годишно, в останалото време предпочитам да пазаря от Турция, вместо от България. Така че, нека да не говорим за качеството на останалите, след като при нас, то тотално липсва.

# 215
elzbieta
DermatixSi Ultra Gel 15gr (SÜPRİZ HEDİYELİ).
Разбрах, че струва 85 лири, и да от аптеки се закупува.Доколкото научих от темата в повечето случаи ако го нямат в аптеката дадено лекарство, се обаждат някъде и в най-кратък срок се доставя в аптеката.
https://urun.n11.com/cilt-temizleyici/dermatixsi-ultra-gel-15gr- … ediyeli-P18786535
https://apteka.framar.bg/30006215/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0 … D0%B3%D1%80-solco

Искам да Ви попитам според Вас това две еднакви неща ли са? Става въпрос за магнезий, че и тука цените са  ooooh!
http://www.ilacabak.com/biolectra-magnesium-forte-20-efervesan-tablet-5735
https://apteka.framar.bg/30049995/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B5 … 5-%D0%BC%D0%B3-20

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 15:17 от tontoneva

# 216
tontoneva,
Благодаря!

# 217
Здравейте, чета отдавна публикациите в групата, но не бях регистрирана и не съм вземала отношение, до сега. Понякога съм се набирала на публикации....Адмирации за дамите, които се грижат за темата и за полезната информация. Много съм научила от публикуваното тук и ми е било много полезно, даже и сега си правя справки в старите теми или от първа страница, но всички продукти които съм видяла и цялата информация която съм получила съм я проверявала на място. Да, някои продукти са ми допадали, други не.....въпрос на вкус. Имам туристическа агенция и правим еднодневни и двудневни пътувания за пазар до Одрин и Чорлу. Мога да кажа, че благодарение на информацията тук определям часовете на тръгване и местата за посещение. Наистина съм благодарна. И едно уточнение относно пътуванията с агенции, защото в последната тема се повдигна този въпрос и имаше негативни реакции: не бързаме, защото на нас ни се иска, а защото автобусът има 20 часа работно време при двама шофьори. Имам критика и към колегите относно началния час на тръгване и броя на посещаваните обекти, но ще се въздържа. Благодаря отново на дамите, които се грижат за темата и никакво отказване. Бъдете здрави.

Ще си позволя една препоръка към агенциите Wink Когато съм ходила организирано с агенция на Кипа се дават 40 или 60 минути, което мисля, че е крайно недостатъчно. Както повечето знаете, в самата сграда на Кипа има доста магазини, които си заслужава да се разгледат. Така, че минимум 1,30 час предвидете за спиране на Кипа Simple Smile

# 218
  • Стара Загора
Благодаря за линковете за брошурите. Не знаех, че Мигрос и Кипа са едно и се надявам това, което го има като намаление в брошурите на Мигрос, да го има и в магазините в Кипа. Ходя с агенция и времето, което дават за Кипа е само час, затова си правя списък и гледам да приключа възможно най-бързо.

# 219
Съвсем я изтървах тази тема.
В Турция не съм срещала много хора, които да говорят английски. Досега не съм влизала в аптека, в която да мога да се разбера по друг начин освен по активното вещество на лекарството.
В аптеката, в която напазарувахме ние, говореха български. Ей тази - на много централно място.
https://www.google.com/maps/d/viewer?ll=41.67614438274238%2C26.5 … NQ5WMwq18c4b_9wqo
Даже на входа на аптеката течеше на едно екранче реклама на български.

# 220
  • Пловдив
Както повечето знаете, в самата сграда на Кипа има доста магазини, които си заслужава да се разгледат. Така, че минимум 1,30 час предвидете за спиране на Кипа Simple Smile

Вече не са толкова много

# 221
  • у нас
С две ръце съм за DermatixSi Ultra Gel 15gr. Това мазило прави чудеса. Благодаря на съфорумката Ани, която преди време ме насочи към него. Ana Stoyanova, жива и здрава да си Kissing Heart Много ми помогна. Преди година беше около 100 лири. Тук същия гел беше 92 лв. Близо 60 лв разлика. Но по-важното е, че не е необходимо например като Контрактубекса да се маже продължително време, а има очевадни резултати за няколко месеца.

# 222
Искам да попитам, някой който е ходил в Одрин в неделя, чакали се пак много на границата ?

# 223
Здравейте, чета отдавна публикациите в групата, но не бях регистрирана и не съм вземала отношение, до сега. Понякога съм се набирала на публикации....Адмирации за дамите, които се грижат за темата и за полезната информация. Много съм научила от публикуваното тук и ми е било много полезно, даже и сега си правя справки в старите теми или от първа страница, но всички продукти които съм видяла и цялата информация която съм получила съм я проверявала на място. Да, някои продукти са ми допадали, други не.....въпрос на вкус. Имам туристическа агенция и правим еднодневни и двудневни пътувания за пазар до Одрин и Чорлу. Мога да кажа, че благодарение на информацията тук определям часовете на тръгване и местата за посещение. Наистина съм благодарна. И едно уточнение относно пътуванията с агенции, защото в последната тема се повдигна този въпрос и имаше негативни реакции: не бързаме, защото на нас ни се иска, а защото автобусът има 20 часа работно време при двама шофьори. Имам критика и към колегите относно началния час на тръгване и броя на посещаваните обекти, но ще се въздържа. Благодаря отново на дамите, които се грижат за темата и никакво отказване. Бъдете здрави.

Ще си позволя една препоръка към агенциите Wink Когато съм ходила организирано с агенция на Кипа се дават 40 или 60 минути, което мисля, че е крайно недостатъчно. Както повечето знаете, в самата сграда на Кипа има доста магазини, които си заслужава да се разгледат. Така, че минимум 1,30 час предвидете за спиране на Кипа Simple Smile
Да, аз затова писах, че имам критика към колегите. Знаеш, че е лудница на границата, ами тръгни един час по-рано, като обясниш на клиентите за какво го правиш, ще се съгласят. И като им сложат в програмата Марги Аутлет, Ераста,скаладовете, центъра, КИПА... Ами от 12 до 18 са 6 часа и трябва да се придвижваш с автобуса, е как ще са доволни като няма време да премериш едни дънки. Аз с моите групи гледам да съм в 9:30 в Одрин, иначе не става.

# 224
  • Варна и...духом на Босфора
Еее,9.30 да сме в Одрин,то от Варна трябва да тръгнем в полунощ,туй Доживотно няма как да станИ.

Беличке,нали знаеш култовата фраза на незабравимия Милош Копецки"Болница накрая на града"?
Е, нека да хвърчи,въпросната,а и другите на нейното ниво!

Общи условия

Активация на акаунт