На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Еее,9.30 да сме в Одрин,то от Варна трябва да тръгнем в полунощ,туй Доживотно няма как да станИ.

Беличке,нали знаеш култовата фраза на незабравимия Милош Копецки"Болница накрая на града"?
Е, нека да хвърчи,въпросната,а и другите на нейното ниво!
Е, чак пък в полунощ. Малко по-късно. Smile

# 226
Искам да попитам, някой който е ходил в Одрин в неделя, чакали се пак много на границата ?
Миналата неделя ходихме.На отиване чакахме около час.

# 227
Здравейте, случайно да няма някакви празници, че не си пупбликуват брошурите? На Гратис беше валидна до 21-ви, а на Кипа до вчера, но нови не се публикували нито в официалните им сайтове, нито в сайта за брошури.
Вече има брошура на Кипа. Аз отварям брошурата им само с Internet Expolorer https://www.ebrosur.com/Edirne/Migroskop-25-Ekim-07-Kasim-2018-K … le/BHIlc8#page=16

# 228
  • Пловдив

Аз успявам и с Fire  Fox a

# 229
  • Бургас / UK
Да ви кажа една клюка от последните часове  Mr. Green Кипа в Лозенград вече няма,има МИГРОС .Явно за това не можете да намерите брошури на Кипа ,просто защото я няма,тъжно ми е  Sad В Мигрос крака ми не е стъпвал,но явно ще трябва да свикна  Peace

# 230
Да ви кажа една клюка от последните часове  Mr. Green Кипа в Лозенград вече няма,има МИГРОС .Явно за това не можете да намерите брошури на Кипа ,просто защото я няма,тъжно ми е  Sad В Мигрос крака ми не е стъпвал,но явно ще трябва да свикна  Peace

Един и същ собственик - Migros Ticaret A.Ş., очаквано...обикновено при такъв вид сделки, купувача има право на гратисен период, през който да ребрандира напълно новопридобитите активи. Явно процеса е в ход, и скоро табелите Kipa ще изчезнат Simple Smile

P.S. Навремето през 2006г., когато Walmart се оттегли от Германия, Метро Кеш енд Кери изкупиха активите им, и магазините им бяха ребрандирани под марката Real. Този процес не стана от днес за утре. Тук предполагам, ситуацията е идентична .

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 23:11 от marilyn monroe

# 231
  • Пловдив
Здравейте,бихте ли ми казали цена на баклавата
и ядките в Одрин?
Много е относително. Има баклава от 30 до 70 лири за килограм. Ядки - лешници около 42-48 лири за килограм.
Вчера имаше доста сънародници из Одрин. Simple Smile
Направи ми впечатление обаче, че плодовете и зеленчуците по центъра бяха по-скъпи от същите в почивните дни. Рибата също.

Последхият път ,когато бяхме в Одрин 28,09 на така наречената "борса"продаваха бадем и лешник по 80тл.а барлавата беше 18тл.Затова моето мнение е ,че "борсата"въобще не е най-евтиното място в Одрин.Предпочитам да пазарувам от веригите магазини,дори и ако трябва да платя някоя лира повече.

# 232
  • до едно тепе
 Аз на 29.09 от борсата взех кило печен лешник на 50 лири. От магазинчето за сирена. 2 седмици преди това цената беше същата, но бяха по хубави. Втория път имаше по някой гаден из тях, явно им беше свършил чувала с пресните.

# 233
Здравейте! Отдавна ви чета и намирам темата за много полезна. Благодаря, че споделяте толкова полезна информация. От години посещавам Одрин, почти всяка седмица, но вече последните месеци е много пренаселено и направо неприятно, както по границата, така и в магазините. По-напред като че ли някой беше писал за посещение на Чорлу, но сега не го намирам този пост. Направи ми впечатление, че там се споменава само ТАЧ, а виждам, че има и търговски центрове. Никой ли не ги посещава или не са ок?

# 234
  • у нас
Lululi, в предната тема, а и в по- предните има коментирано за Чорлу. Там може да прочетеш съфорумците къде са ходили и какви им са впечатленията.

# 235
Благодаря! Върнах се малко по-назад, в предната тема за Чорлу нямаше почти нищо,  за който тръси като мен - тема 19 е с повечко мнения. Отново благодаря!

# 236
  • Бургас
Искам да попитам, някой който е ходил в Одрин в неделя, чакали се пак много на границата ?

Тази неделя, чакахме 2 часа и половина на Малко Търново, на връщане! Бяхме около 8 на границата, така че със сигурност сме хванали смените и ако е имало малко опашка преди това... ето ти 2 часа и половина!
На отиване минахме за 10 минути на двете гишета!

# 237
  • Пловдив
И ние утре тръгваме ,ей така на разходка .
Аз си взимам от всичко почти по -малко ,но чета ,че на последък нещо правили
проблем по границата .
Със страх тръгвам ,но дано нямаме проблем и не се заяждат .
Би трябвало за едно мляко или 1 бучка сирене ,или 1 омекотител да не правят проблем ?
А и колкото хора сме да се разделя по равно .
Ноооооо,това аз си го мисля ,митничарите може да са на др.мнение .

# 238
  • Varna
В сряда се прибрахме от Одрин и нямахме никакви проблеми на границата.
Бяхме единствена кола и ако искаха щяха да направят панаир. Не са ни
ровили из багажа, само питаха какво носим, но то се и виждаше.
Минахме за няма и десет минути. Така беше и на отиване към Одрин.

# 239
В сряда се прибрахме от Одрин и нямахме никакви проблеми на границата.
Бяхме единствена кола и ако искаха щяха да направят панаир. Не са ни
ровили из багажа, само питаха какво носим, но то се и виждаше.
Минахме за няма и десет минути. Така беше и на отиване към Одрин.

Delta, така ми тръгна от самото начало, да правя като тебе по отношение на Одрин. Решихме да се разходим в края на ноември, от понеделник до сряда с 2 нощувки в "твоя" хотел. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт