На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 821
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
..................... Съботния пазар също пропуснахме, но ходихме на петъчния. .............................

Нали знаеш, че тези пазари са в различни дни.

Разбира се, че знам. Просто описах програмата миналия път. Тогава бяхме с 2 нощувки - петък сутринта на влизане в Одрин посетихме Музея на здравето и петъчния пазар. В събота сутринта тръгнахме към Марги, Тач и дънковите аутлети, минахме и през Чорлу и се прибрахме привечер. За това казвам, че сме пропуснали съботния/ Син/ пазар или както там се казва.

# 511
DELTA_DELTA, миризмата на Ариел и на мен не ми харесва. Наскоро бях купила малки кутийки Персил и Ариел за да ги сравня, но миризмата на Персил е по-приятна. Аз харесвах Тайд с мирис на лимон, но ми се струва, че в България вече го няма.
Утре тръгваме за Одрин с една нощувка, да ви кажа останаха ми лири от екскурзията до Истанбул и мисля да не обменям още. Тръгвам с малка сума. Там ще може ли да се ползва карта, ако се наложи? Предполагам, че в по-големите магазини имат ПОС терминал.

# 512
  • В светлината на слънцето
Забравих да кажа, че ние снощи само с карта плащахме навсякъде. Лири ползвахме единствено за баклава.

# 513
Здравейте,
Може ли някой да сподели повече информация за мебели, които купувате от Одрин - дивани, секции... А как ги прекарвате през граница? От кой магазин предлагат транспорт към България?
Предварително благодаря!!!

# 514
  • Тополовград
Здравейте. Ние ходим често до Одрин но не сме търсили гуми за кола. Виждаме, че има но търсим Ласа. Някой виждал ли е и колко струват. Благодаря.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 14:11 от maria62

# 515
  • Пловдив

Виж тук
https://www.artvinticaret.com/marka/lassa-lastik-fiyatlari#labels=4579-3

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 16:10 от makak

# 516
# 517
artlastik.com
ето ви сайт за гуми

# 518
Здравейте. Ние ходим често до Одрин но не сме търсили гуми за кола. Виждаме, че има но търсим Ласа. Някой виждал ли е и колко струват. Благодаря.

За ориентирова4ни цени

https://www.gittigidiyor.com/oto-yedek-parca-aksesuar/lastik-jan … ekipmanlar/lastik

от страни има сортиране на марка цена размери и т.н.

# 519
  • Тополовград
Това реални магазини ли са. Искаме да отидем следващата седмица.

# 520
  • София
Тази вечер заминавам и аз за Одрин. Като се върна ще има пряко включване и от мен.

# 521
Ние днес чакахме около 45 Мин на границата. Бяхме там в 6.35 и минахме към 7.20. Газ към пазара, където беше много спокойно. Намерих едно жестоки чанти, много мекички и готини. Продавачът каза, че са ушити от парчета естествена кожа, но не знам дали да вярвам. Цената им беше само 25 лири.
И още неща си взехме, после ще дам пълен отчет, че сега сме още в Турция.

# 522
Карта за Мигрос, която си купих февруари и регистрирах на турски номер сега ми е невалидна. Явно, че и те имат срок.
Картата на Мигрос е със срок 3 месеца!

# 523
  • Русе
Ние сме вече на Лесово. Пред нас има само един автобус. Чудя се с тоя тъп Тач. Май много рано ще сме в Одрин. Мъжът ми и той има съмнения и сякаш не му се дели от групата..

# 524
Здравейте,опитвам се да ви насмогна с четенето на всичко,но навярно съм пропуснала нещо.

Общи условия

Активация на акаунт