ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 499

• 22 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 60

Октомври   го видяхме на боксовия мач стига толкоз   Joy  или септември  newsm78
 май беше краят на Семтември мача октомври суша ....

Бел  - цигуларя се завръща  по канал Д  

Цитат
Бурак Хаккы, которого в последний раз зрители видели в сериале Возрожденный Эртугрул, возвращается на экраны с сериалом телеканала D "Близнецы Мемо-Джан"

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 12:24 от femmi2

# 61
  • Пришълец
През септември беше, Феми Laughing По случай новата тема, нови снимки...Този месец още не ни е изненадал, така че скоро ще е Joy

# 62
Феми, за съжаление актрисата в дуетите Фемир и Барфи е една и съща, визията й като цяло е същата и от там приликите са много видими, защото със сигурност зрителите на НИ са фенове на Фемир.

Джансуела всъщност им направи най-голямото добро, но  те още не знаят, а пък тя ще си получава факсовете до последно.

Това са любимите ми моменти. Когато всичко започва начисто, от мазата до десети апартамент. От отмъщението до лилавите перденца. И в първи сезон има силни моменти, но във втори сезон всяка серия след кофата е стъпало към следващата. И в същото време здрава основа на една от най-завладяващите любовни истории на малкия екран.

# 63
Скрит текст:
Да питам не разбрах  снимките които качваме  ще си останат ли или няма да се виждат като сменят всичко ?

През септември    точно така Марги отбелязах  нова тема нов Ча  .  Нали си по числата на 28 е пусната темата .

Рори  кажи  от моя отбор ли   си ?  Ако  в тая  сцена беше Ча не огън ами  взрииив.   Сега са модерни екшъните   при солиден хонорар що да не се съглъсят .  Хазал втори път работи с Аксой  . Той си има трески ама му прави рейт  . Толгахановото се срина   Джевилек  по сценарии  Елиф щеше да трови Дерия с отрова  да ви е познато от някъде  ? Mr. Green  

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 21:29 от femmi2

# 64
  • Пришълец
Рори, всъщност било Барфи, а аз прочетох друго. Laughing

Освен тези имам и други любими, но започнаха едни от най-силните им моменти. Прекрасни. Взаимно се преоткриват. Сега вече ще видят всичките си лица и ще се зароди истинската любов Heart Eyes Вярно, че Джансу несъзнателно им направи добро, че при Фера все възникваха пречки да говори с Емко. Моментът на истината като нищо можеше пак да се отложи, та кукувицата изпревари събитията...
Една любима фраза от снежната сватба ми е:”Снегът този път е истински, ти си истинска”. Нямаше вече нищо премълчано, започваха съвместния си живот начисто.

Феми,
Скрит текст:
Ако браузърите четат адреси, започващи с https:// мисля, че изображенията от Туитър и руските групи ще си останат.
И аз не разбрах, може би и другите ще се включат с отговори.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 20:35 от Маргарита Н.

# 65
  Опозна истинската Фера и с- во . Всяко зло за добро  !    Не знам  за вас но според мен Емир повече се бореше и противопоставяше на всички отколкото Фера .   Взаимно се подлудяваха  Crazy

Марги  може да намина   изповедалнята скоро

Бурчин в ново дизи на Нетфликс  засега няма подробности  

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 12:25 от femmi2

# 66
  • Пришълец
Не знам, Феми. Преди със сигурност щях да отговоря, че Емир се бореше повече за тази любов, сега обаче осмислям нещата наново и не мога да съм съвсем категорична. При всички положения Фера все така не я намирам за лъжкиня и я оправдавам за премълчаното до този момент.

В предишния пост опитах да ти отговоря за изображенията.

Ок, насреща съм Hug

# 67
  • Варненска клюкарка
Фера беше по-слаба заради предразсъдъците си и заради обичта към близките си, на които изобщо не им пукаше за тази обич а и не я заслужаваха. това я спираше да се бори истински. А Емко обратното, отдавна беше отсвирил Бена и майка си.... Абе сериал да става, в живота някоя като Фера която не я брояха за човек  наистина такъв игнор щеше да им бие, точно какъвто си заслужаваха и да си гледа там нощния принц.

Тази вечер беше челния сблъсък на Зиза, вярно че и там силен момент, Фера с поглед почти му проби дупка в главата. А Он нумара тука е извъртял бая голяма дупара Crazy

Според синът ми, би трябвало да могат да се четат http: ами че то в момента цялата информация започва с този код.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 21:40 от Беллора

# 68
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
  ...   Като свърши  сериала там ли си стоят епизодите  не ги махат  ако след време  искаш да гледаш пак . 
Мисля, че не. Първи сезон май го няма. От втори сезон на първият епизод му оставаха само два дни, които сигурно вече са изтекли. Сега не ми се влиза да проверявам. Всеки епизод стои до 20 дни след излъчването му.
Скрит текст:
По въпроса със запазването на снимките в стари теми, питах и се надявам да ми отговорят.

# 69
  • Пришълец
По-рано мислех като Феми, но като проверявах за вчерашния епизод и забелязах, че тези от първи сезон вече ги няма Peace
Всички епизоди от втори сезон излъчени до момента все още са достъпни, но на 1 еп. му остава май по-малко от седмица.

# 70
Марги ,Профи Мерси  Flowers Hibiscus  
Марги ще дадеш ли линк за епизода  на нова плей да изгледам какво каза Емир на Корай в къщата ?  

Емотките ще ми липсват особено зеленото човече мистър грийн .Дали не мога да си запазя емотките  в компа  ?

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 12:26 от femmi2

# 71
ВАЖНО Crossing Arms
Скрит текст:
Стара или нова версия на форума ние ще сме тук в същия състав, не приемам отсъствието Ви.
Ще я разучим, ще се справим, не е болка за умиране и не би трябвало новата визия да Ви отказва от форума и в частност от темата ако Ви е приятна компанията ни, а на мен ми е, и всичко преживяно в тази тема през всички тези не малко години откакто съм пишеща, а отпреди това четяща.
Малиииии, Кеню цигуларя е направо страааааашен. #Shocked
Ивче, припомни ми кой момент наричаш челен сблъсък на Зиза с ФЕмир? Тенкс.

# 72
  • Варненска клюкарка
Наде момента за който питаш е на стълбите пред блока когато Емко даде ключожвете на чепика да му мие колата, а на Фера и идваше да го удуши Peace

Скрит текст:
Аз новата версия я ползвам много отдавна, с нея качвам снимките, но ми е неприятна, отделно че често прави бъгове ooooh!
Ще трябва да копирам и публикувам наново снимките от първа страница #Cussing out Това както и да е, но как ще спасим анализите на Зиза, те така или иначе са пускани много отдавна през годините и са все с адрес старата Мама ooooh! Последния от тях да е пуснат 2014 г. Сещам се за начин но не ми се иска да е такъв Rolling Eyes
Другото е чесане на клавиатури и не е толкова важно.... И без това голяма част от линковете в темите  отдавна не са активни. Така или иначе откак ни "зарадваха" с новата  версия миналата година да съм пуснала не-повече от 10-12 теми, каквото с тях, гакова и без тях 33uu За целия период откак пускам теми да съм пуснала не повече от 30  Peace
А да, ще стане недостъпен и архивът от онлайна....

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 23:35 от Беллора

# 73
Аааа сетих се Ивче за момента, куууултов и не само той.
Скрит текст:
С новата визия, ще си продължим номерацията на темата и не го мисли за снимките, и прочие, каквото-такова и колкото-толкова.
Аз през тела открай време ползвам новата версия, но е пълна с бъгове, надявам се да ги отстранят като я въведат.

# 74
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде,
Скрит текст:
няма какво да ѝ се разучава, просто е грозна и неудобна за четене. След 5 минути почват да ме болят очите. Време за форума имам само много късно към полунощ, когато и без това очите ми са уморени. Ми не, мерси, нямам нужда от толкова допълнително натоварване.  Crossing Arms Така че, както написах - ще си редуцирам още присъствието. Тъкмо и балкона да си почине  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт