Отговори
# 600
На Цонев да му купят стенен часовник.

Този куфар на Зорница и мен ме мъчи. Когато  през лятото ги посетиха, докато снимаха тази сцена се видя, че е в болницата и са седнали на леглото. Тогава реших, че З. ще е пациент. Ето, беше пациент и според мен е изписана вече. Преди сцената в асансьора пристигна с раничка на рамо, красива, гримирана за преглед. Явно идваше отвън, не от болницата. Дали са я пропуснали тази сцена или пак ще я гътнат болна???

Много харесвам Ралица, но злобната, недоволна, свадлива използвачка Стилянова не харесвам. Нека Ралица си гледа бебето и да не се явява в сериала, че от гадни жени ми писна.

# 601
Аз директно реших, че са отрязали тая сцена, не ми хрумна, че може пак да е пациент Зорница.
А и не искам, стига толкова драми.

Да, Стилянова имаше един период, когато беше тотална злобарка.
Но въпреки това си я харесвам, заради самата Ралица най-вече.

# 602
И моята любимка винаги е била Ралица,като актриса и жена.Персонажа не толкова.
Но я замести успешно Ирина,толкова е сладка Simple Smile

# 603
Ирина/Ина и аз я харесвам още от появяването й. Ина в началото се опитваше да бъде строга, но бързо се видя добротата й. Докато на Стилянова системно й сриваха образа и ми стана противна.

# 604
Всички очаквахме да е надутата държанка на боса, а тя ни изненада приятно с нейните фикуси 🙂

# 605
Ирина е едно от най-добрите попадения.Чарът на сериала се крие(ше) именно в това, че дава шанс на нови непознати лица. Съжалявам, че този сезон продукцията заложи на вече утвърдени имена.

# 606
Уоу, какво промо гледах! Heart Eyes Банков и Зорница са много хубави заедно! Дано този сезон се съберат, в другия може да работят и за бебе Grin

# 607
  • in Wonderland
Ирина е едно от най-добрите попадения.Чарът на сериала се крие(ше) именно в това, че дава шанс на нови непознати лица. Съжалявам, че този сезон продукцията заложи на вече утвърдени имена.

Е, има и нови лица- Неда Спасова 😉

# 608
Уоу, какво промо гледах! Heart Eyes Банков и Зорница са много хубави заедно! Дано този сезон се съберат, в другия може да работят и за бебе Grin
Пак си закъсняла,това промо е качено тук преди няколко дни JoyШегичка Simple Smile

# 609
Ама аз не ги отварям промотата тука Smile Ако ги сваря по тв-то тогава ги виждам, то и тв гледам рядко, така че... Smile

# 610
Разкажете промото плс, че бебето не ме оставя да чуя Simple Smile)

# 611
Ето това е по-дългото промо за епизод 29. Имаше и друго по-кратко в което Христо почти целува Кая, но е майсторски отрязано и не залагам, че ще се случи 100% точно в този момент.

# 612
  • София

Амин!! Hands Pray

# 613
  • ту тук, ту там
"Да ти кажа - не" ли казва Банков в началото? Нали уж в асансьора го водят този разговор, какъв е този прозорец зад него, когато я прегръща в последния кадър? Според мен нищо няма да е такова, каквото изглежда.

# 614
Промото както винаги е заблуждаващо.

Май разговора все още е в асансьора и докато тече дават ретроспекции с техни сцени, а това с предгръдката в залата е съвсем друга сцена, която предстои да видим.

За добро утро един Шопов младши с гадже.
Теа с колкото и хубаво тяло да е нещо не си е уцелила тоалета или е кофти кадър, но не ми харесва тук.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 08:08 от Ванилия 🌸

Общи условия

Активация на акаунт