Майката с близначките отпада от Поморие са и няма кой да ги докара, а са и рожденички, но пък зарибих още една приятелка. Ще видим дано тези които ми обещаха да дойдат. Майка ми пък агитира колежките си. Нали ви казвам при мене си е тормоз над населението.
Мали вчера на една площадка в Изгрев ме отрепаха от простотии едни майки. Не съм вярвала, че още има големи жени контактуващи с "Аре ма" и тем подобни, да не говорим, че едното от децата смля от бой моя с една лопатка и майка му даже не се обърна да види. Пък аз на чуждо дяте не мога да се скарам. Дръпнах си детето и онова подгони едно момиченце. И удря със злоба..... абе ужас все едно съм отшла в село Тарамбуково и съм се запознала с баш селските булчета
Пък булките на една пеика на сянка /лапетата на слънце в пясъчника на доста растояние и без видимост/ люпят семки. Ще тръгваме, а топката ни я няма / за инфо оригиналска и кожена футболна топка/ и познайте навряна между пеиката и една от количките. Питам аз защо е там....ми тя да не е ваша...моя е...аааа ми вземай си я.........
Обаче софисйите куъхни почиват през август, а и тук записването става много трудно и бавно, чака се ред и т.н. Как е в Бургас? Една приятелка ми спомена, че можело някоя мама да вземе двойни купони, все едно има две деца - възможно ли е такова нещо?