Бургас-6

• 24 064
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Теди знам ли с това слънце вече и пръстите си 10 немога да искарам  Mr. Green
Майката с близначките отпада от Поморие са и няма кой да ги докара, а са и рожденички, но пък зарибих още една приятелка. Ще видим дано тези които ми обещаха да дойдат. Майка ми пък агитира колежките си. Нали ви казвам при мене си е тормоз над населението.
Мали вчера на една площадка в Изгрев ме отрепаха от простотии едни майки. Не съм вярвала, че още има големи жени контактуващи с "Аре ма" и тем подобни, да не говорим, че едното от децата смля от бой моя с една лопатка и майка му даже не се обърна да види. Пък аз на чуждо дяте не мога да се скарам. Дръпнах си детето и онова подгони едно момиченце. И удря със злоба..... абе ужас все едно съм отшла в село Тарамбуково и съм се запознала с баш селските булчета  ooooh! Пък булките на една пеика на сянка /лапетата на слънце в пясъчника на доста растояние и без видимост/ люпят семки. Ще тръгваме, а топката ни я няма / за инфо оригиналска и кожена футболна топка/ и познайте навряна между пеиката и една от количките. Питам аз защо е там....ми тя да не е ваша...моя е...аааа ми вземай си я.........  #Cussing out

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 13:59 от Sesana

# 196
  • Бургас
Аз малко извън темата. Момичета, вече цял месец лежа, много зле я понасям тази бременност. Тук се коментират хомеопати, дайте координати на някой пробван и добър, че вече едвам издържам.......
Moonlady, много жалко, че се чувстваш така. Дано ти отмине скоро, че то 9 месеца не са малко. Нашето семейство ходим при д-р Ферфериева, и друг път съм писала за това във форума и сме много доволни. С първата си бременност си повръщах до финала, но тогава още не бях чувала за хомеопатия, и за втората се навих само защото бях спокойна, че ако е пак така има кой да ми помогне. GSM-а и е 0889530195 и приема в х-л "Космос", партера. До края на Юни ще е в чужбина, така, че ако не можеш да я откриеш, това е причината - пробвай по-късно. Пожелавам ти здраве и успех. Ще видиш, че бременността може да е много хубаво изживяване.
Мами, които очаквате бебчета и стягате багажа за родилното - откъде ги купувате тези еднократни чаршафи?

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 14:15 от Mira(vatan1919)

# 197
  • Бургас
Аз малко извън темата. Момичета, вече цял месец лежа, много зле я понасям тази бременност. Тук се коментират хомеопати, дайте координати на някой пробван и добър, че вече едвам издържам.......
.
Мами, които очаквате бебчета и стягате багажа за родилното - откъде ги купувате тези еднократни чаршафи?

Ами имаше ги в аптеките аз поне от там ги купувах

# 198
Има ги и навсякъде,където се продават памперси.

# 199
  • София
Момичета, знаете ли дали в Бургас има частна детска кухня?

Планирам от средата на август до септември да сме там и ми се сика да сме на кухня, че така е много лесно Simple Smile Обаче софисйите куъхни почиват през август, а и тук записването става много трудно и бавно, чака се ред и т.н. Как е в Бургас? Една приятелка ми спомена, че можело някоя мама да вземе двойни купони, все едно има две деца - възможно ли е такова нещо?

# 200
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали в Бургас има частна детска кухня?

Планирам от средата на август до септември да сме там и ми се сика да сме на кухня, че така е много лесно Simple Smile Обаче софисйите куъхни почиват през август, а и тук записването става много трудно и бавно, чака се ред и т.н. Как е в Бургас? Една приятелка ми спомена, че можело някоя мама да вземе двойни купони, все едно има две деца - възможно ли е такова нещо?
Да нямаш проблеми,даже можеш и ти да си купуваш купони,но за частна кухня не  знам може и да има ама аз не съм чувала,иначе за обикновените няма проблем

# 201
Аз си купих еднократните чаршафи от аптеката на Поморина, би трябвало във всяка аптека да ги има.

Мамите, които вече имат опит с количките биха ли ми споделили с какви гуми е по-добре да взема - двойни или единични, по-големи или по-малки?

# 202
еййй,няма ли и др мама от М.рудник,4е да ми даде и на мен от листовките,да разлепям наоколо....  newsm78
такъв голям комплекс,а вси4ки да са в неведение за протестта Sad
имам огромно желание ,но немога да сляза до центъра   Rolling Eyes

# 203
моята мома в4ера беше на косъм от голяма злополука #Crazy
нашите правят ремонт у тях си(в Зорница) и татко беше изкъртил вратопрозореца и вратата от него беше подпрял на едната стена на терасата...ние с бебка и мъжо отидохме до там,да я оставим на майка,а ние да идем при ли4ната, 4е да ме прегледа...върнахме се ,седнахме да хапнем и по едно време... как се е премушила (бяхме сложили 2 стола ,4е да не излиза на терасата),излязла и бутна вратата....вдигна се голяма прахоляк....стъклата се с4упиха....разхвър4аха се пар4енца навсякъде....,но слава Богу на нея нищо и нямаше освен голямата уплаха. майка я грабна без да се замисля,4е може да се нареже и отиде да и измие о4и4ките,гасихме и кле4ки,въртя я надолу с главата 3 пъти.....но тази ве4ер милата се събуждаше 2 пъти с писък...явно сънуваше слу4илото се
мислехме с мъжо днес да я заведем да и баят,но свекъра се обади и го извика да ходели на село да събират сеното....и сега се 4удя дали утре няма да е късно да и баят?!...

# 204
моята мома в4ера беше на косъм от голяма злополука #Crazy
....и сега се 4удя дали утре няма да е късно да и баят?!...
Не се притеснявай, tedka, наистина изглежда страшно както го обясняваш, но да знаеш, колко още подобни ситуации ще изживееш докато порасте малката...... Важното е, че всичко е завършило добре. Тя разбира се се е изплашила, но понеже и вие сте се изплашили и вече вашата тревога я прави неспокойна. Гледай да запазваш самообладание и да и внушаваш, че всичкое наред, защото децата са много свързани емоционално с майките си и изживяват техните тревоги.

Благодаря за инфото за чаршафите на всички, и един много, ама много глупав въпрос, ама като не съм виждала как изглеждат Embarassed: върху обикновени чаршафи ли се постилат или върху леглото направо?

# 205
Soleada,благодаря ти за подкрепата!   bouquet
а относно чаршафите,слагат се върху другите...представляват найлон посредата на който има мн памук,който е за да попива. слагат се по ширина на леглото,не като обикн. 4аршафи.
дано съм ти обяснила разбираемо  Rolling Eyes

# 206
Soleada не са много големи.Слагат се под дупето за да попиват и да не си цапаш чаршафите.Като напикавка ама с пресован памук отгоре  Joy
Ама ти нали си раждала как не си виждала преди  newsm78

# 207
  • Бургас
Ама ти нали си раждала как не си виждала преди  newsm78
Тази екстра я нямаше преди 5 години  Peace

# 208
РЕНИТО гледам, че не останало. Как се чувстваш? Усещаш ли някаква промяна в себе си? Да се похвалиш като се случи голямото събитие Wink

# 209
Гале не остана и аз започвам да се изнервям че ако не зараждам скоро ще ми предизвикат.
Апък аз не искам  Thinking
Имам едни като менструални леки усещания от 2-3 дни и толкова  Tired

Общи условия

Активация на акаунт