Кралски работи и клюки - 19

• 47 955
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Като гледам как расте коремът, може и да е скоро Grinning

# 16
  • София
А тези дворци и замъци, чия собственост са? На държавата или на кралското семейство?

# 17
  • До сърцето...
На Елизабет ІІ. И не са й всичките имоти...
Скрит текст:
Нашият за един дворец не може да се пребори, заварийката Grinning

Момичета, благодаря ви за хубавите думи Heart

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 22:33 от Радика

# 18
  • ENGLAND
Интересно начало, обичам замъците, но не бих живяла в замък.
На мен и двете снахи са ми безлични и безразлични. Виж баба Лизи е епоха, от всичките ѝ наследници единствено Шарлът ми изгледжда с характер.

Но на мен ми е интересно да чета за другите  кралски фамилии, все пак не е само английското кралско семейство.

# 19
Бих живяла и то с кеф и аз в замък.
Аз си признавам, че не знам нищо за останалите кралски семейства. И би било добре да се разровя.

# 20
# 21
  • София
Не ми харесва Максима в тази циклама. И забравих да кажа каква неподходящо пристегната рокля беше сложила Тереза Мей за банкета.
Хубава снимка на Летисия, отблизо https://www.hellomagazine.com/imagenes/fashion/royal-style/20181 … ia-headshot-z.jpg

# 22
  • София
Бях останала с впечатление, че роклята на Кейт е сива, а в този клип изглежда ярко синя:

https://www.instagram.com/p/BpUvz-kleYd/?utm_source=ig_share_she … shid=obhwhe3xplvx

За какво ли си говорят?Simple Smile

# 23
  • София
Чела бях, че Мегън си изправя косата с химическа процедура, която се прави на 3 м. и е силно непрепоръчителна за бременни. Смятаха, че неизправяната и коса ще е първи знак за бременност, но явно ще продължи. Мисля, че бебето ще е момиче. Ако не бяха кралска двойка, биха го кръстили Мегън или Диана според мен. Мегън имаше часовник с гравирано "От М за М", подарък за бъдещата и дъщеря. Модел като на Диана.

В замъка всички заедно живеели, като еднофамилна къща Simple Smile

Харесва ми Мегън, че е много дисциплинирана като диета. Дори за кафето бях чела, че "уврежда тялото" и как го заменя със смутита. И за Мелания Тръмп съм чела, че от младежките години (разказ на съквартирант в САЩ) се стараела всеки ден да изяде по 7 плода. И за Бриджит Макрон има много за диетата. За Кейт също. Дисциплинирани жени са.

# 24
  • Истински се вижда само със сърцето.
Чак сега видях роклята на Кейт на приема, потресаваща е, прилича ми на найлонова Simple Smile

# 25
  • На топло
Радика, мерси за темата !
Замъците са много интересни, от архитектурна гледна точка.
Тази Максима много любвеобилна 😁
Може ли по портокол, така да се целува Баба?

А Тереза...винаги кисела и елегантна като дърво 🤔

# 26
  • Наблизо
Радика, мерси за темата !
Замъците са много интересни, от архитектурна гледна точка.
Тази Максима много любвеобилна 😁
Може ли по портокол, така да се целува Баба?

Те са с еднакъв ранг - крал и кралица и кралица.Даже май Вилем е някакъв далечен племеник на баба.

# 27
Много интересно инфо за замъците.

# 28
  • До сърцето...
Но на мен ми е интересно да чета за другите  кралски фамилии, все пак не е само английското кралско семейство.

Ами ще представя шведското кралско семейство в следващата тема (по-нататък и другите), благодаря за идеята.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 01:01 от Радика

# 29
Nature BoomРадика* благодаря за новата тема и инфото за
Британските кралски замъци с вековна история и великолепна архитектура!
Nature Zap

..да не пропуснем ръката на корема Smiley

..сбогуване с Фиджи на път за кралство Тонга..архипелаг в Тихия океан

..и пристигането им там , летище Fua'amotu,  посрещнати от принцеса Ангелика Латуфюпек
крал Табу VI и кралица Nanasipau'u..

..Мегън в червено,с този цвят не съм я виждала  освен на снимките от холивудския период

.. Този красавец  искал да научи Мегън  на някои традиционни тонгонски танци
 ..  аз помислих че това е крал Табу VI Smile

Общи условия

Активация на акаунт