Кралски работи и клюки - 19

• 47 969
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там
Радика както винаги си се постарала, благодаря!
Много обичам приказки за принцеси и замъци и темата ми е много любопитна.
Видях Меган с червена рокля,това в нейния цвят 😍 Но я метнах на слизане от самолет.Някой има ли хубава снимка?

# 31
А какво ще кажете за тази фешън икона и топ танцьорка на Англия:

Тази снимка също е забавна комбинация - холандска принцеса и архиепископът на Кентърбъри:
-
https://m.netinfo.bg/media/images/35297/35297423/orig-orig-holan … zhystin-uelbi.jpg

# 32
Дисциплинирани, зер. Сякаш е много трудно да поддържаш форма, когато това е 50% от работата ти. Изобщо единствената им грижа е да са във форма, да са възпитани и да могат да поддържат разговор. Много трудно, да, с цяла армия помощници. Друго си е да не помниш ял ли си и какво, докато обгрижваш къща и едно-две-три деца.

Чудя се колко ли и е трудно вече на баба и колко се изморява от тези официални събития. Мисля, че част от успеха и се дължи на голямата отговорност, с която подхожда към това да е кралица. Да е жива и здрава.
Максима е много красива жена, а на Летисия операциите са се получили много добре, тя ми е личният фаворит от кралските особи, като външност.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 13:49 от Анонимен

# 33
  • Бургас
Радика, това със запознаването с други кралски фамилии е много добра идея. Предварително ти благодаря Simple Smile
   Мете Марит е диагностицирана с някаква болест на белият дроб. Вчера , двореца, е пуснал официално съобщение ( не разбрах какво, защото новината беше на испански)

# 34
  • София
А какво ще кажете за тази фешън икона и топ танцьорка на Англия:

Аз си казах - отвратителна рокля и неподходящ размер.

За Мете-Марит пише белодробна фиброза. Но има и някакъв проблем с вестибуларния апарат, доколкото разбрах.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 08:10 от Lana

# 35
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за новата тема и информацията за дворците. С удоволствие бих живяла в някой от тях, но искам малко време да реша и ще ви пиша Wink Като за първо време ще е в някой от по-малките, само докато свикна.
Радика - за кратко ме върна преди 6 месеца, когато отидох на гости на баба Бети. Случайно, абсолютно импровизирано и непланирано пътуване до Англия и Лондон, ме накараха да включа навигацията и да обикалям като изтървана 4 дни по улиците. Толкова емоции и сладка умора за толкова кратко време, никога не съм събирала.

# 36
  • Countryside
Радика,
Благодаря за темата! Интересно ми беше да прочета за замъците, но аз лично не бих живяла в замък, кой знае колко са студени и мухлясали за 500г, с тази влага на Острова...

Тереса Мей е покъртителна с тази рокля, не стига че я описва кофти, цвета не й отива, а и има дантелка( в черно!), разбира се да не забравяме обувките(в червено!), които допълват кича. Няма вкус горката и прическата й е една никаква. Изобщо цялото излъчване е бЕгайте краченца да бЕгаме.
Специално на това събитие роклята на Кейт също ми е ужасна, че и лъскава. Тя самата колкото и да е хубава и във форма след раждането с тази рокля, ми прилича на абитурентка от 90-те, която само чака да й пуснат кючека Mr. Green

# 37
Някой е забравил да махне етикета..
Скрит текст:

# 38
  • София
Тереса Мей е покъртителна с тази рокля, не стига че я описва кофти, цвета не й отива, а и има дантелка( в черно!), разбира се да не забравяме обувките(в червено!), които допълват кича. Няма вкус горката и прическата й е една никаква. Изобщо цялото излъчване е бЕгайте краченца да бЕгаме.

Може би идеята на обувките е да се връзват с килима Wink

# 39
А тези дворци и замъци, чия собственост са? На държавата или на кралското семейство?
Доколкото знам,а то не е много,съществува държавен фонд,който решава как и кой ще ги стопанисва и изобщо какво се случва с тях.Те са национално богатство,какво да гледат туристите там,ако не замъци.Собствениците са по-скоро ползователи,ако и техните прародители да са ги строили.Бях чела в каква оскъдица е живяло семейството на Даяна Спенсър,икономии,студ,заради фалит и с единствен източник на приходи семейния замък,из който да развеждат туристи.Не е за вярване,като ги видиш колко лъскави и безгрижни изглеждат по сватби,но не вярвам братът на Даяна да лъже.А и с толкова много бракове и деца,които рядко или никога работят,и при тяхното дълголетие мисля,че не им е толкова розово положението,колкото изглежда отстрани.Чувала съм,че много аристократи,също като звездите от шоу бизнеса,си имат цена,за да дойдат на частно събитие,да използват контактите си и да препоръчат някого и т.н.
Не бих живяла в замък,но ги разглеждам с удоволствие.Опитвам се да си представя атмосферата и живота в тях,преди да нахлуем тълпите туристи.На мен ми дай уютна къща с малък двор и малко хора наоколо.

# 40

.. Този красавец  искал да научи Мегън  на някои традиционни тонгонски танци
 ..  аз помислих че това е крал Табу VI Smile

Оо такъв крал, дай Боже всеки му Satisfied

Радика, благодаря за прекрастно представените замъци :*

И определено това й е цвета на адашката, страхотна е в червено..

# 41
Въпреки, че мненията на LilaC за Меган ме дразнят, с това последното съм съгласна на 100%. Същото съм чела и аз. Замъците хем са на кралското семейство, хем на държавата. Не могат да разполагат свободно с тях.
Могат спокойно да си живеят, но не могат да ги продават, да правят грандиозни ремонти и в същото време замъците са музеи, отворени за посещения.

С удоволствие бих разглеждала всяко едно кътче на замъците, но в никакъв случай не бих живяла в такъв. Бррр.
За живеене предпочитам модерния стил, светли (естествена светлина) и "топли" къщи с много свеж въздух, хубава градина и ако има и басейн ще е супер бонус. (За протокола - живея в панелка, което си е почти замък Joy )

# 42
 Nature BoomПристигане в  консулската къща в централен Nuku'alofa за среща с  крал Табу VI и кралица Nanasipau'u,
 след  официалното посрещане и вечеря  ще има традиционни забавления и игри за Тонга..Nature Zap

# 43
  • София
Сандрингам е частен, на Бети си е Simple Smile

# 44
  • Някъде там
Меган в червено е абсолютно разкошна.
Дано някой и го каже и по често залага на него.
Бих живяла в малък замък който да не е отворен за посетители,не мога да си представя аз да си стоя и пия чай а в съседния коридор да обясняват на група японци живота на родителите ми.😊

Общи условия

Активация на акаунт