Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 910
  • 140
  •   2
Отговори
Замисляли ли сте се как сякаш през лятото дните стават по-дълги? Плановете се появяват спонтанно – разходка след работа, уикенд край морето, пикник в планината или просто среща с приятели до късно вечер. А с всяко ново приключение неизменно проверяваме дали всичко важно е с нас – слушалките, часовникът, зарядното и любимият плейлист.

Именно в тези малки моменти технологиите се превръщат в незаменим спътник. Те ни помагат да останем свързани, да се движим повече, да се наслаждаваме на любимата си музика и да улавяме всяка възможност за нови преживявания. Затова Xiaomi посреща лятото със селекция от смарт устройства, създадени да бъдат с вас навсякъде – независимо дали сте на път, спортувате или просто се наслаждавате на заслужена почивка.

Сред звездите е Xiaomi Watch S5 46 mm – елегантен смарт часовник, който съчетава премиум дизайн с интелигентни функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните задачи. От сутрешната тренировка до вечерната разходка, Xiaomi Watch S5 46 mm се вписва естествено във всяка част от деня.

Перфектното допълнение към него са Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки с впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане, които превръщат всяко пътуване, тренировка или момент за почивка в още по-приятно изживяване.

А ако търсите още вдъхновение за лятото, разгледайте и Xiaomi Sound Play – компактен преносим Bluetooth високоговорител, създаден за музика навсякъде, както и Xiaomi Smart Band 10 Pro, който е отличен избор за активен начин на живот и проследяване на ежедневното движение.

Включете се в лятната игра на Xiaomi!

Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

На 3 август ще изтеглим тримата победители. Един от вас ще спечели Xiaomi Watch S5 46 mm, а двама други късметлии ще получат по един чифт Xiaomi Buds 6.

➢➢ Абонирайте се за темата, защото скоро тук ще откриете и ревю на Xiaomi Watch S5 46 mm и Xiaomi Buds 6 от big_bad_mama, която ще сподели своите впечатления от първо лице.

🏝️⛱️🌞 Пожелаваме успех на всички участници и едно незабравимо лято, изпълнено с музика, движение и нови приключения с Xiaomi!

Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 10:08 от Реклама

# 1
Бих искала да спечеля  Xiaomi Buds 6.
Тъкмо ми се развалиха слушалките, които ползвам в момента и имам нужда от нови.
Харесва ми да са лесни за употреба, да се зареждат бързо и да са ергономични.

# 2
Xiaomi Watch S5 46 mm незаменим помощник и проследява здравните показатели. Другото, което харесах е фитнес гривната, но часовникът е по-красив.

# 3
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Обичам да слушам музика и затова чистия звук, без странични шумове е много важен.

# 4
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5. До сега съм използвала смарт гривните на Xiaomi и съм много доволна. Харесвам бранда.

# 5
  • София
Xiaomi Watch S5 46 mm e за мен, наистина е елегантен. Имам нужда от смарт часовник,  с интелигентни функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните ми задачи.Sparkling Heart

# 6
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Имам нужда от хубави, за да слушам книгите си с кристална яснота.

# 7
 Xiaomi Watch S5 - отдвана искам да си взема смарт часовник за улеснения в проследяването на някои здравни покзатели и улеснение при следене на съобщения докато спортувам. За момента не съм открила подходящ продукт

# 8
  • София
Xiaomi Sound Play.
Защото обичам да слушам музика, за мен е ежедневие и важен балансиращ елемент.
Кристален звук, бас и добра батерия са от първостепенно значение. По-рядката нужда от зареждане на батерията би ме улеснило.

# 9
Xiaomi Watch S5 46 mm - изключително важно ми е да си следя движението както и други медицински показатели.

# 10
Здравейте! Въпросът е труден, защото и двата продукта бих ползвала в ежедневието си, но определено повече бих искала да притежавам Xiaomi Watch S5 46 mm. Досега съм ползвала само гривни Mi band различни поколения и отдавна искам сменя с часовник, заради повечето функции, които има - дълъг живот на батерията, по-точно измерване на показатели и т.н.

# 11
  • Велико Търново
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Дизайнът ми харесва, както и умните функции, които ще ми бъдат от полза в ежедневието.

# 12
Искам да спечеля Xiaimi buds, понеже са много добри. Леки, удобни и функционални.

# 13
  • София
Бих искала Xiaomi Buds 6, защото прекарвам доста време в ходене (с кучето или по задачи). Докато ходя често говоря по работа или слушам аудио книги. Важно ми е да чувам и да ме чуват добре докато в същото време ми е комфортно на ушите.

# 14
  • in Wonderland
Искам да спечеля Xiaimi buds, изгкеждат много добри. Леки, удобни и функционални.

Общи условия

Активация на акаунт