Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 933
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Xiaomi Watch S5 46 mm ще ми бъде от огромна полза в проследяване на здравните показатели и активността ми в последно време, защото започнах да тренирам активно и ще ми е интересно да наблюдавам напредъка си с помощта на Xiaomi Watch Фитнес гривната също би ми била полезна : )

# 16
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm , за да го подаря на мъжа ми. Той е много активен човек,мисля че ще му върши страхотна работа като проследява здравните си показатели. Би бил идеален подарък за предстоящ празник!

# 17
Бих се радвала на награда Xiaomi Watch S5 46 mm. В къщи всичко ни е на Xiaomi, заклети фенове сме на марката. Това са 4 смартфона, слушалки, рутер, устройство за ТВ, камера за колата и прахосмукачка. Само часовник нямам в "колекцията", а представянето му ми допадна, както и дизайна. Аз съм много активен човек и е хубаво да си следя показателите.

# 18
Xiaomi Watch S5 ! Обичам всички продукти на Xiaomi и бих се радвала,да мога да следя движението си !

# 19
Бих се радвала на Xiaomi Watch S5. Имам смарт гривната и много я харесвам. Доста е и удобна.
Часовникът има много повече функции, красив е и бих зарадвала мама с него.

# 20
Xiaomi Watch S5 46 mm ми харесва много заради дизайна, дългото време в което държи батерията и всички функции за следене на жизнени показатели, разширени при този модел.

В същност в момента съм със стар модел на марката и след 4-5 години носене се оглеждам за нещо ново, но определено ще се спра на същата марка. Когато го купувах, беше от малкото на пазара с елегантен дизайн и стабилна функционалност при плуване, с добра издръжливост на батерията и на разумна цена. Изплати си всеки цент, страшно съм доволна от него.

# 21
  • При децата ми
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Досега не съм имала смарт часовник и вероятно ще си купя.  Бих искала да следя движението си, както и други показатели.

# 22
Бих ползвала с удоволствие Xiaomi Watch S5. От години постоянно съм със смарт часовник, вече е за смяна.

# 23
Xiaomi Watch S5 46 mm,  нужда от смарт часовник за проследяване на активността, здравните показатели.

# 24
Xiaomi Watch S5 46 mm ще ми е  помощник в проследява здравните показатели.

# 25
Бих се зарадвала на Xiaomi Buds 6. Тъкмо съм в процес на проучване и избиране на нови слушалки и тези са едни  от фаворитите ми.

# 26
Бих желала Xiaomi Watch S5 46 mm, елегантен и красив. Имам нужда от смарт часовник, харесват ми визията и фубкциите

# 27
  • София
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

Определен бих искала Xiaomi Watch S5 46 mm. Моят часовник се развали, а аз толкова съм свикнала с часовеник, че в момента все едно съм без ръка... Полвам доста от функциите и съм ужасно доволна!

# 28
Xiaomi Watch S5 46 mm бих се радвала да го спечеля. Пълно доверие имам на марката ,защото имам няколко продукта на Xiaomi  и са много качествени. Най- важно е за мен смарт часовника  да ми измерва точно здравословните показатели.

# 29
Xiaomi Smart Band 10 Pro

От години следя брой крачки, физическа активност и качестото на съня си чрез часовник. Вече е старичък и за смяна, за това бих избрали  Смарт Банд-а.

Общи условия

Активация на акаунт