Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 929
  • 140
  •   3
Отговори
# 45
  • Nesebar
Бих искала  Xiaomi Watch S5 46 mm. Дизайнът ми харесва, както и умните функции, които ще ми бъдат от полза в ежедневието.

# 46
  • плевен
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5.-премиум изработка от неръждаема стомана с изключителен живот на батерията до 21 дни.Има водоустойчивост 5ATM, което го прави подходящ за плуване

# 47
  • Пловдив
И часовника, и слушалките са страхотни, но определено повече бих се зарадвала на слушалките.
Каквито и слушалки да купя на ПоловинЪТ, все нещо не им харесва - я не са му удобни, я са твърде големи, я звукът бул "плосък", каквото и да означава това Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз слушалки ползвам, за да си слушам книги, когато правя нещо, което не позволява, да чета, така че от към звук нямам никакви претенции, но той, в младежките си години е бил DJ и е много капризен от към качеството на възпроизвежданията музика. Смятам, че Xiaomi Buds 6 биха задоволили претенциозният му слух.

# 48
Искам да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm,  за да си следя здравните показатели и тренировките, които правя.

# 49
Ще се радвам, ако спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалк. Лятото бягам през ден на вън и обичам да слушам музика. Слушалките предлагат комфорт при продължително носене, а ефективно шумопотискане е от огромно значение.

# 50
Ще се радвам и на двете награди, повече бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm , заради функциите / основно с ежедневните задачи /и дизайна, който има.

# 51
Аз бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото ще ми помогне да следя активността и здравните си показатели. Харесва ми, че съчетава стилен дизайн и полезни функции, които ще направят ежедневието ми по-лесно. Успех на всички!

# 52
  • Враца
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Чистият звук, без странични шумове е много важен.

# 53
Допада ми Xiaomi Watch S5 46 mm , защото е красив и елегантен часовник. Ще ми бъде полезен, освен с красивата визия, също и с функциите за проследяване на активността, здравните показатели, които са ми важни, с предстоящите задачи.

# 54
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm - изискан дизайн,  ултра-дълъг живот на батерията до 21 дни, лек и тънък, има над 150 спортни режима, поддържа свързаност с външни устройства, има навигация.

# 55
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46mm - харесва ми как изглежда а и функциите му са впечатляващи.

# 56
Бих била много щастлива ако имам и използвам Xiaomi Watch S5 46 mm, за да следя движението, както и други медицински показатели.

# 57
Определено Xiaomi Watch S5, който ще донесе допълнително удобство в ежедневието ми. Стилен дизайн и функционалности, които биха ме улеснили.

# 58
Бих се зарадвала много на смарт часовник, досега не съм имала, а ми е нужен заради активно ежедневие, но най-вече да следя кръвно налягане и пулс, брой направени крачки и да не съм с телефон в ръка постоянно.
В тази връзка Xiaomi S5 ще ми помогне много.

# 59
Xiaomi Watch S5 46 mm – елегантен смарт часовник, който съчетава премиум дизайн с интелигентни функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните задачи.
Точната функционалност и точно това което ми е необходимо! Още един член на Xiaomi екосистемата в моя дом и извън него!

Общи условия

Активация на акаунт