Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 995
  • 149
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Xiaomi Watch S5 46 mm бих искала да спечеля. Елегантен е и има функциите, които търся.

# 61
х искала Xiaomi Buds 6, защото прекарвам доста време в ходенр сама навън и обикновено разговарям по телефона. Важно ми е да чувам и да ме чуват добре, както и да не ми се схваща ръката от държане на телефона в една позиция на ухото.

# 62
Определено Xiaomi Watch S5 46 mm - елегантен и със следене на важни показатели в активното ежедневие Simple Smile

# 63
Вих искала да спечеля безжичните слушалки Xiaomi Buds 6, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Досега не съм ползвала безжични слушалки, а се абонирах за Сторител и ще слушам по-лесно и с удоволствие.

# 64
Бих искала да спечеля  Xiaomi Buds 6 🍀🍀🍀
Постоянно слушам книги и биха ми били незаменим помощник ❤️❤️❤️

# 65
Xiaomi Watch S5 46 mm , защото много искамда притежавам такъв часовник заради многото му функции , които ще са ми полезни в ежедневието.

# 66
  • София
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Движа се много в ежедневието си и ще ми бъде полезен за проследяване на различни показатели.

# 67
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бих избрала Xiaomi Watch S5 46 mm или Xiaomi Smart Band 10 Pro. Със заболяване съм и движението е много важно за мен, а с някой от тях ще мога да следя за поставените си цели и прогреса си, както и здравните си показатели.
Като бонус е фактът, че часовникът е изключително елегантен и има страшно много други полезни функции.

# 68
  • гр. Кюстендил
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

- Ще се радвам да спечеля Xiaomi Watch S5 46mm - защото преди години имах късмета да спечеля отново Xiaomi смарт часовник, но доста по-стар модел и това ми беше първия часовник като цяло. Останах много доволна от марката, качеството на часовника, издръжливостта и функциите. За съжаление вече ползвам на друга марка, който постоянно се раздвоява с телефона и не мога да се възползвам от една от най-големите предимства - да отговоря на някого веднага, ако телефона ми не е в мен. За това ползвам този тип часовници най-много. Другото е за моя информация да проследя всяка разходка какво допринася за моето здраве и като цяло през деня дали съм се движила достатъчно, ако не - да предприема мерки и да променя това ,за да се чувствам по-добре и физически, и психически

# 69
Имам телефон Xiaomi T14, но никога не съм ползвала часовник или безжични слушалки. Което и да спечеля от 2 неща ще си ги ползвам с удоволствие.

# 70
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото най-много ценя функциите за проследяване на активността и здравните показатели.

# 71
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото имам нужда от хубав смарт часовник,  с интелигентни функции за проследяване на активността и здравните показатели.

# 72
Искам да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото има хубави функции.

# 73
​Изключително много бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6! Лятото за мен е време за разходки, пътувания и динамично ежедневие, а хубавият звук прави всеки момент по-специален. Най-важна за мен е функцията за ефективно шумопотискане – с нея мога да се потопя в любимата си музика или подкаст дори на шумни места, по време на път или докато релаксирам. Комфортът при продължително носене също е огромен плюс, защото слушалките ще бъдат с мен от сутрешното кафе до вечерната разходка! 🎧✨

# 74
Сред всички награди най-много ме впечатли Xiaomi Watch S5 46 mm. Най-много ми допадат дългият живот на батерията, проследяването на съня, пулса и физическата активност, както и възможността да следя известията си директно от часовника. Обичам да вървя пеша и да следя колко крачки изминавам, затова подобно устройство би ми било наистина полезно. Освен това изглежда стилно и бих го носила всеки ден – както за спорт, така и в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт