Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 1 811
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
Бих искала Xiaomi Buds 6, защото мои познати много ги хвалят, били супер за цената си, и наистина имам нужда понякога да си запуша ушите качествено и да се абстрахирам от околните.

# 121
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо?
Харесват ми и двата продукта - часовникът заради отчитането на здравните показатели и това, че ще ме мотивира да се движа повече. Слушалките заради активното шумопотискане. Харесва ми да слушам музика без разсейващи фактори.

Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.
В горното изречение съм го описала. Часовникът ще ме мотивира да се движа повече, слушалките - да се наслаждавам на любима музика без страничен шум.

# 122
Имам нужда от ефективно заглушаващи слушалки, така че съм за Buds!

# 123
Бих избрала Xiamo buds 6. Работата ми е  свързана с провеждане на много разговори по телефона, включително докато шофирам или децата са покрай мен. С функцията им за шумоизолиране, бих била доста по- ефективна в разговорите си, а ергономичността, ще ми помогне да се чувствам добре с тях, дори и да прекарам часове.

# 124
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm заради елегантния дизайн и интелигентните функции.

# 125
  • София
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch, допада ми като визия.

# 126
Аз бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото ще ми помогне да следя активността и здравните си показатели. Харесва ми, че съчетава стилен дизайн и полезни функции.

# 127
Искам да спечеля Xiaimi buds - изглеждат леки, удобни и функционални.❤️

# 128
Xiaomi Sound Play.
Защото обичам да слушам музика, за мен е ежедневие и важен балансиращ елемент.
Кристален звук, бас и добра батерия са от първостепенно значение.

# 129
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5. До сега съм използвала смарт гривните на Xiaomi и съм много доволна.

# 130
Ще се радвам да спечеля часовника, понеже нямам такъв. Blush Изглежда елегантен и функционален.

# 131
Xiaomi Buds 6 - безжични слушалки,хубав  дизайн, безупречен звук, батерия и много функции.Когато пътувам ще слушам с удоволствие музика.

# 132
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 - имам нужда от нови безжични слушалки и тези изглеждат страхотни заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и шумоизолиращи. Работата ми е изисква да бъда в продължителни срещи и такива слушалки ще ми бъдат много полезни.

# 133
Xiaomi Watch S5 46 mm, защото постоянно не си чувам телефона, мъжът ми се ядосва, че не вдигам. А с часовник знам, че няма как да стане.

# 134
​Бих искала да спечеля смарт часовника Xiaomi Watch S5 46 mm,  защото като майка на две малки деца ръцете ми са буквално винаги заети. За мен най-важната функция са известията и възможността за бърз преглед на обаждания и съобщения, без да се налага постоянно да търся или държа телефона си.
​Изключително полезна ми е и възможността да следя и организирам дневния режим на децата (сън, хранения, задачи) директно от китката си. Часовникът значително би улеснил ежедневието ми, като ми дава свобода на движение и ми помага да остана организирана и свързана в динамичния майчински ритъм!

Общи условия

Активация на акаунт