Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 2 310
  • 247
  •   8
Отговори
# 210
Искам да да спечеля   Xiaomi Watch S5 46 mm – елегантен смарт часовник, той има красив дизайн. Неговите  интелигентни функции ще улеснят дните и нощите ми. Те ще проследяват моята активност, здравните ми показатели и моите ежедневните задачи. Защото сутрин, като се разхождам и вечер, като тичам в парка ще виждам много показатели, които ще са полезни за мен!  Функцията на живота на батерията, която е до 21 дни е важна за мен!  Също това, че дисплея е с  ултра-тънки рамки и са 1,48 инча! Щастливо лято!

# 211
  • София
Xiaomi Watch бих искала да спечеля. Имам фитнес гривна на марката, но часовникът има повече функции и е много красив.

# 212
Бих избрал Xiaomi Sound Outdoor – идеална е за музика по време на пътувания и летни вечери навън.

# 213
За мен перфектната лятна награда би била Xiaomi Watch S5 46 mm. Обожавам да прекарвам лятото в движение от сутрешните разходки до спонтанни уикенд преходи. За мен най-важни са функциите за проследяване на физическата активност и здравните показатели. Часовникът би ми помогнал да следя напредъка си в реално време, а елегантният му дизайн го прави страхотен аксесоар както за спорт, така и за вечерни излизания с приятели.

# 214
  • Пловдив
Бих се зарадвала много на Xiaomi Buds 6. Откакто телефонът ми е без вход за жични слушалки, все се каня да си взема подходящи и...не стигам до там 😊

# 215
Бих искала Xiaomi Watch S5 . Впечатлена съм от дизайна и функционалността на часовника, с удоволствие бих го носила. Харесва ми,  че измерва много здравни показатели и физическата активност.

# 216
Искам да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективната шумоизолация. Харесвам да слушам музика навън, най-вече на плажа. Пак и моите слушалки тъкмо се счупиха и имам нужда от нови , тези са перфектните за мен.

# 217
Избирам Xiaomi Watch S5 46 mm, защото вярвам, че един добър смарт часовник може да направи ежедневието по-организирано и по-здравословно.
Най-важни за мен са функциите за проследяване на сърдечния ритъм, качеството на съня и ежедневната физическа активност. Те ми помагат да следя здравето си, да се мотивирам да се движа повече и да изграждам по-добри навици. Харесва ми и възможността да получавам известия за обаждания и съобщения директно на часовника, така че да не се налага постоянно да вадя телефона си.Освен това часовникът би бил чудесен спътник както по време на тренировки и разходки, така и в натоварените работни дни, когато всяка спестена минута е от значение. С Xiaomi Watch S5 46 mm ще бъда по-организирана, по-активна и винаги в крак с важните неща, независимо дали съм на работа, спортувам или съм на път. За мен това е устройството, което най-много би улеснило ежедневието ми.
За мен Xiaomi Watch S5 46 mm е идеалната комбинация от технологии, удобство и модерен дизайн, която би направила ежедневието ми по-организирано, по-активно и по-приятно.

# 218
  • Пловдив
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Обичам да слушам музика и затова чистия звук, без странични шумове е много важен.

# 219
Бих искал да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото е красив и с много разнообразни приложения. Най-полезни спорид мен са функциите за проследяване на сърдечния ритъм, качествения сън и ежедневната активност. Часовникът е много добра комбинация между високи технологии, удобство и красив дизайн.

# 220
Xiaomi Watch S5  незаменим  помощник в ежедневието ми. Телефонът ми е с постоянно изключен звук, за това разчитам на адекватен и надежден часовник за известяване. Следене на показателите за сън, активности и сърдечен ритъм са много полезни за мен. Часовникът ми тъкмо се развали и определено бих се за радвала на този.

# 221
Бих искала Xiaomi Watch S5, тъй като в момента смарт чадовника ми не се справя достатъчно добре.

# 222
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5 46 mm - никога не съм използвала смарт часовник и ще ми е интересно да проверя дали с многото си функции ще ми улесни ежедневието, като го оптимизира.

# 223
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5, защото изглежда много елегантно и предлага проследяване на съня и много режими за спорт.

# 224
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5. Най-полезни за мен биха били функциите за следене на здравните показатели (движение, сърдечен ритъм, сън) - определено сега ги следя повече след преминала наскоро операция. А дългият живот на батерията е впечатляващ! Сериозен плюс.

Общи условия

Активация на акаунт