Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 1 941
  • 223
  •   4
Отговори
# 195
  • София
Имам телефон на марката и Xiaomi Watch S5 46 mm ще бъде перфектно допълнение. Имам нужда от устройството, което да ми помогне в ежедневието следене на показателите, да  ме стимулира да се движа повече и най-вече дами показва съобщенията и входящите повиквания.

# 196
Бих искала Xiaomi Watch S5, затова че има над 150 спортни режима с разширени тренировъчни анализи и офлайн навигация с двулентов GPS. Simple Smile

# 197
Искам смарт часовник ,за да се възползвам от многото ми здравословни функции,които сами необходими!

# 198
Повече ще се зарадвам да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Обичам да слушам музика докато се разхождам или пък почиствам у дома и затова чистия звук, без странични шумове е много важен.

# 199
Бих се зарадвала, ако спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Грабна ме дългият живот на батерията и красивият дизайн. Зареждането на такъв дълъг период от време определено улеснява ежедневието.🤗
Освен това имам и телефон, и слушалки Xiaomi. Часовникът би се вписал чудесно към тях.

# 200
Впечатли ме многофункционалността на Xiaomi Watch S5 46 mm. Аз съм деен човек и тренирам всеки ден. От спортно ходене до кардио и силови тренировки. Обичам да се предизвиквам и да надскачам себе си и собствените си възможности. Според мен този часовник би ми бил полезен в регулирането, измерването и отчитането на различните дейности за поддържането на здрав дух и жизнено тяло.

# 201

Кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Съпруга ми е голям фен на марката и все ме навива, аз все още не притежавам нищо, а бих искала.

Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви -   Защото е елегантен, но в същото време се надъхвам да спортувам повече. Смятам, че ще ми помогне да се мотивирам като следя показателите си. Имам нужда точно от такова надъхване, усещам, че ще ми е от голяма полза, а и ще ми отива прекрасно на стила.

# 202
Xiaomi Watch S5 46 mm! За човек, който е винаги в движение, е перфектното допълнение.

# 203
  • Пловдив
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm - за проследяване на здравните показатели, харесва ми и дизайнът му.

# 204
Старият ми часовник е за смяна, а Xiaomi-watch s5 предизвика интереса ми, така че ще се радвам  ако го спечеля.

# 205
Ехаа, часовника Xiaomi Watch S5 46 mm е топ. С толкова много функции и всички все полезни и необходими, съм сигурна, че няма човек, който да не го хареса и иска. Пък и Xiaomi е здрава, доказала се марка, не бих очаквала нещо по-малко.

# 206
  • Телиш/Плевен
От няколко месеца дъщеря ми е със смартфон Xiaomi, има си слушалки към него, но няма смарт часовник, така че Xiaomi Watch S5 46 mm е моят избор. Определено ще ѝ бъдат от полза интелигентните функции за проследяване на активността.

# 207
Бих искал да спечеля на Xiaomi Watch S5.
Перфекционизъм във всичко: като всичко от Xiaomi!

Супер визия; батерия; лек и перфектен помощник- за следене на здравни показатели и ежедневни задачи!

# 208
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5.
Ще ми е полезен с разнообразието от функции, които притежава.

# 209
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 – безжични слушалки, понеже нямам слушалки.

Общи условия

Активация на акаунт