Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 2 044
  • 229
  •   4
Отговори
# 165
  • 🌊
Xiaomi Watch S5 46 mm, защото батерията на стария ми часовник почна да умира.
Важно за мен е диаметърът да е малък, защото имам дребни китки, да има дълъг живот на батерията, защото часовник, който се зарежда всеки ден не е за мен.

# 166
  • София
Слушалки, за детето.

# 167
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5. Много стилен. Работя и тренирам и ще ми е отличен помощник в ежедневието ми.

# 168
Ползвам гривна на Xiaomi и съм много доволна. С голямо удоволствие бих тествала часовникът.

# 169
Xiaomi Watch S5 46 mm избирам. Имам нужда от смарт часовник,  с функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните ми задачи.

# 170
  • София
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Бих ги подарила на дъщеря ми.

# 171
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5.

Отдавна си мечтая за такъв вид часовник.

Ще се радвам, ако съм сред щастливците.

Хубаво лято на всички! Simple Smile

# 172
Xiomi watch 2.Защото си го поръчах днес,а ще дойде след два дена и не ми се чака Simple Smile Simple Smile

# 173
  • Пловдив
Моят избор е  Xiaomi Sound Play – компактен преносим Bluetooth високоговорител, създаден за музика навсякъде, заради мощния звук, долното сияние и горно 3D околно осветление, синхронизирани с ритъма; 14-часовия живот на батерията с IP68 водо- и прахоустойчивост.

# 174
Xiaomi Watch S5 46 mm - важно ми е да си следя движението както и други медицински показатели.

# 175
Най-много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. За мен той би бил най-полезният помощник в ежедневието – ще следи физическата ми активност, сърдечния ритъм и ще ми напомня да се движа повече, което е важно, когато денят ми е изпълнен с работа и ангажименти. Освен това ще мога лесно да получавам известия, без постоянно да посягам към телефона. Харесва ми, че съчетава стилен дизайн и практични функции – идеален спътник както за работните дни, така и за летните разходки и пътувания. 🍀⌚

# 176
Ще се радвам на Xiaomi Watch S5 46 mm – елегантен смарт часовник, който съчетава премиум дизайн с интелигентни функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните задачи. От сутрешната тренировка до вечерната разходка той ще е мой здравословен индикатор и елегантен придружител! 😍

# 177
Избирам Xiaomi Watch S5 46. Никога не съм имала такъв часовник. Харесва ми дизайна му. Искам да проследя здравните си параметри, както и да се запозная с останалите функции като дихателните упражнения и следване на предварително качени карти при разходки в планината.

# 178
Xiaomi Watch S5 46 mm –харесва ми че е елегантен, стилен смарт часовник, и това че проследява активността, а за активен човек това е важно.

# 179
Xiaomi Watch S5 46 mm e това, което би ме зарадвало повече. Всичките ѝ функции са чудесни и много полезни. Бих се възползвала от тях с удоволствие в ежедневието си.

Общи условия

Активация на акаунт