Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 1 936
  • 223
  •   4
Отговори
# 150
Xiaomi Buds 6, ще мога да върша много домашни задачи и да играя с бебето си, докато слушам музика и аудиокниги без да си заплитам кабели в ръцете.

# 151
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6. Използвам най-често слушалки в ежедневието си и ми харесва качеството на звука, шумопотискането и издръжливостта на батерията.

# 152
  • Пловдив
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Много харесвам такъв тип часовници, а имам нужда сега от такъв. Изглежда много стилен, и има страхотни функции.

# 153
Xiaomi Sound Play.
Защото обичам да слушам музика в ежедневието си.
Ясен звук и издържлива батерия са от първостепенно значение за мен.По-рядката нужда от зареждане на батерията би било чудесно улеснение!

# 154
Бих  се зарадвала на Xiaomi Watch S5. Има стилен дизайн, а интелигентните му функции ще са чудесен помощник в ежедневието ми.

# 155
  • Ruse, Bulgaria
Xiaomi Buds 6 са страхотния избор за мен. Най-важни функции и ползи за ежедневието: Изолира околния шум в градския транспорт, офиса или на улицата. Слушалките пасват перфектно и не създават напрежение в ухото. Мога да ги нося часове наред без никакъв дискомфорт. Благодарение на вградените интелигентни микрофони, гласът ми ще се чува ясно и отчетливо. Имат интуитивно сензорно управление: и могат да сменят песни, да се регулира силата на звука и приемат обаждания само с едно докосване.

# 156
Бих искал да спечеля **Xiaomi Watch S5 46 mm**, защото съчетава стилен дизайн с функции, които наистина биха ми били полезни всеки ден. Най-важни за мен са проследяването на здравните показатели, мониторингът на съня и дългият живот на батерията. Възможността да получавам известия директно на часовника и да следя физическата си активност ще ми помогне да бъда по-организиран, по-активен и да се грижа по-добре за здравето си. За мен това би бил идеалният помощник в забързаното ежедневие. Успех на всички участници! 🍀

# 157
  • Sofia
До момента не съм ползвала смарт часовник и бих искала да спечеля такъв. Телефонът ми е Xiaomi и допълнието би ми било полезно.

# 158
Впечатлиха ме Xiaomi Buds 6 с това, че са с полувътрешен дизайн, както и че са съвместиви с Apple Find My, както и че са изключително леки.

# 159
  • Сливен
Аз също се колебая между часовника и слушалките, но часовникът определено повече ме впечатлява -  Xiaomi Watch S5 46 mm
Изключително активен човек съм, практикувам различни активности - тичане, планински преходи, табата и др. видове тренировки. От около 3 години ползвам смарт часовник, който обмислям да заменя. Така че от личен опит мога да споделя полезността на такъв продукт за хора като мен - мотивира ме допълнително.

# 160
  • Samokov
От дълго време си мечтая за часовника. Налага се да се движа по активно и ще ми е верен помощник в следенето на показателите, а освен това е и много красив

# 161
Хайде сега - поредните две джаджи, на които трябва да следя дали не им пада батерията?

Реакцията ми към поканата да тествам смарт часовника и слушалките на Xiaomi беше умерено скептична, но приех с любопитство. И след две седмици използване мога да кажа едно - със сигурност са страхотни ежедневни помощници! Удобни са, пестят време и правят комуникацията лесна. А това за мен са все основни критерии.

Xiaomi Watch S5

Първото ми впечатление беше стилният дизайн. Xiaomi Watch S5 не изглежда като типичния смарт часовник, с който основно можеш да бягаш в парка, но не и да го носиш комфортно в офиса. Има стилен стоманен корпус и една идея по-елегантна визия, макар че за моята ръка е малко голям.

Второ и още по-важно - свободата да говориш в движение и ръцете ти да не са заети с нищо. Безценно! Аз съм човек, който непрекъснато бърза за някъде и носи лаптоп, чанти, покупки. Ходя много, но и шофирам. Колата обаче ми няма bluetooth връзка с телефона и тук Xiaomi Watch S5 перфектно ми влезе в употреба.

Функцията за приемане или отказване на обаждане с движение на китката - много удобно решение. Включително ако отидеш да си събираш онлайн поръчките, а навън вали и носиш едновременно кашон и чадър… (реална история от днес).

В този ред на мисли, останах впечатлена от микрофона. Очаквах разговорите през часовник да са с компромисно качество, но Xiaomi Watch S5 вади перфектен звук и дори ако бързам за делничен обяд и около мен дрънчат трамваи, мога съвсем спокойно да се чувам с човека от другата страна.

Давам най-висока оценка и на дисплея, който е кристално ярък и се вижда дори на силна слънчева светлина.

Xiaomi Buds 6

Голямата изненада за мен - с Xiaomi Buds 6 можеш да слушаш музика с много прилично качество на звука!

Честно казано, не очаквах от този тип слушалки толкова приятен звук и планирах да ги ползвам само за разговори. Установих, че вършат повече от прилична работа и за музика - в парка си ги разхождах почти всяка вечер и оцених факта, че са толкова леки и в пъти по-компактни от другите ми слушалки.

Като жена не мога да не отбележа, че дизайнът на кутийката им е много стилен. Лъскава и лека е, а самото усещане преди излизане да си я пусна в дамската чанта е приятно. За двете седмици използване нито веднъж не забравих да я взема, буквално си ми стана ритуал при всяко едно излизане.

Зареждането - супер бързо, което много ми хареса! Самата кутийка зареждах на 2-3 дни. Когато слушалките се изтощят, за няколко минути обратно в кутийката са вече достатъчно заредени за още разговори. Когато батерията им започне да пада, първо се изключва само едната слушалка и така можеш да си довършиш някой по-спешен разговор, докато ти остане време да ги заредиш.

Неочакван бонус - околните те занимават много по-малко! Когато те видят със слушалките, хората не знаят дали в момента не говориш и в повечето случаи се отказват да те питат каквото и да било. Улових се, че ако искам да се съсредоточа и да си свърша нещо на спокойствие в офиса, си държа слушалките в ушите и просто се правя, че слушам нещо Simple Smile

Финалната ми оценка - незаменимо удобни!

Xiaomi Watch S5 и Xiaomi Buds 6 реално промениха ежедневието ми. Аз наистина говоря много по телефона (част от работата ми е) и удобството от това да се движа свободно и да съм винаги свързана, без едната ми ръка да е постоянно заета, е страхотно. И двете устройства впечатляват с качество на звука без компромиси - без постоянно “Моля? Не те чух добре…” И е достатъчно да ги заредиш веднъж на няколко дни, даже и ако ги ползваш активно.

Практичният freak в мен без колебание дава палец нагоре.

# 162
Смарт часовник,обичам да си следя дневните показатели,тегло,крачки,пулс,обожавам тази техника..

# 163
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Отдавна искам да следя движението си, както и други медицински показатели. Часовникът прави впечатление със стилния си дизайн, голям дисплей и водоустойчивост. Кристалният звук и добрата батерия са от голямо значение, а тук явно са първокласни. Определено бих го носила постоянно в ежедневието си и бих се възползвала от всичките му функционалности.

# 164
Xiaomi Watch S5 46 mm, отдавна го заглеждам. Харесвам марката, много бих се радвала да го имам.

Общи условия

Активация на акаунт